| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 18468  [Dalších 17958 >>]
mambo 100493
4.5.2010 12:58:07
Drzim Mirulince pesti.
Ja spinila cele 6inedeli (((.
Frézie+3 55833
4.5.2010 12:09:51
Mirulince držím palce ~;((

Lucinko šestinedělí bys měla vydržet bez sexu ~t~ zvlášť když jsi šitá, pak na kontrolu na gyndu pro povolení ~;) Oholit se opatrně určitě můžeš. A špinit můžeš až do konce šestinedělí, taky mám pořád vložku ~d~ Ohledně alergenů přesně nevím, podívej se na www.kojeni.net - to už znáš :-)

Sončo až budeš mít termíny kurzů tak napiš ~t~

Gabi melty můžeš vypít kolik chceš, klidně i večer, neobsahuje kofein. Máje i Tobě posílám pohlazení ~6~~6~ Je mi moc líto vaše trápení s očičkama ~n~

Janca jsem zvědavá co Ti řekne dr., pokud si dobře pamatuju tak se nejedná o přetočení ale o přepad- když mimi pase koníky a překulí se na záda...~d~

Clasofko vysmátý beránek úžasný ~g~~R^
Poly+Eli+Juli 44312
4.5.2010 12:09:11
Luci mi právě slipovka nestačí.Myslím že se můžeš oholit,teda pokud ještě nemáš stehy.Tam asi auau.
Ad sex,pokud se na to cítíš,tak proč ne?Já se teda necítím a asi dlouho ještě nebudu~;)
Lucinka28 + Tomášek 20m 21497
4.5.2010 10:55:09
Pett: To tritydenni mimi vypije prs a jeste 100ml? Nam doktor skoro vynadal za to, ze jsme mu dali 75ml najednou...pry ma obsah zaludku zatim 50ml a timpadem mu ho vytahavame a proto nam zvracel...on totiz saje a neresi a zaludek to nezvlada, pak breci, zvraci,....

Polynka: taky jsem se na to dneska chtela zeptat. Ja jsem 16 dni po porodu a povetsinou staci uz jen slipovka, ale taky je mi to uz neprijemny a cekam kdy to ustane...

Holky: myslite, ze uz se muzu dole oholit? Uz mi to vadi, jak to skrabe:)) A jak to je vlastne se sexem? To mam jako cely sestinedeli abstinovat?:)))

Vcera jsme byli v te rizikovce a pani doktorka velmi neprijemna a byli jsme posledni a ona pospichala, tak ho tak jakoby dle me odflakla. Rekla, ze je zdravej a poslala nas na usni a na rehabilitace jelikoz ma tu hlavicku stale na jednu stranu.

A jeste mam otazku: Jak moc resite ty potraviny jako alergeny:medy,....A nenasly jste nekde jeste nejakej podrobnejsi clanek o jidle nez mame v denicku?
Tobianni 38942
4.5.2010 9:40:14
Polynko, já špiním trošku pořád. A to mi tu dělohu po císaři vyčistili kyretou. Takže tak...
Poly+Eli+Juli 44312
4.5.2010 9:09:36
jo a Miru tfuj tfuj tfuj ať to moc nebolí~;((
Poly+Eli+Juli 44312
4.5.2010 9:08:55
Ahojda holky zdravím při úterku~;)
Gabči asi na ni zatlačím ať nás pošle než se to nějak zvrhne.
Holky já mám pocit že mám mlíka pro trojčata a malá saje jak ďas,ale málo přibírá.Teda dle dr.Za týden přibrala 120g a předtím 160 za 3 dny.Tak nevím jestli je to mlíko slabé,ale taky se nalívám meltou a kojícíma čajema,chjooo...
Dneska mám v plánu převlíct postele a pak nedělat vůbec nic,neb jsem včera uklízela a už to není poznat,tak na to hážu bobana.
Chci se zeptat,jak dlouho jste krvácely po porodu?Juli měla v pátek 14 dní a já furt krvácím,sice ne nijak brutálně,ale stále.~d~
Tobianni 38942
4.5.2010 9:03:12
Tak mi právě psala Miru, že si v 8 nechala zavést tabletu na vyvolání a čeká co se bude dít. Tak snad už se konečně dočká, holka naše... ~;((
Tobianni 38942
4.5.2010 8:48:01
Vidíš Frézie a já si zrovna říkala, že bych si mohla přivydělávat tím, že budu pořádat kurzy rychlopsaní jednou rukou na počítači pro matky v domácnosti ~t~ .

Pett, myslím na tebe, ať to moc nebolííí... ~;((
Gabcica 22308
4.5.2010 8:46:07
No, já to popíjím teď......tak uvidíme, zda nalévání bude lepší.

Got, Ikea, hm. Já jedu ve čtvrtek. Chci to vzít autem neb švagrová chce nějaké krabice, já určitě taky něco vyberu. A v Globusu mají něco v akci......ale teď jsem zapomněla, co. Ježiš, to je hrůza, už zapomínám.
No, mé plány na dnešek.......utřít prach a začít žehlit, odpo pro Mišku a prochajda.

Val skřípání, Mája startování - ruce jak na motorce a pravá noha jak na kole....

Jdu, už je vzhůru..........

[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 18468  [Dalších 17958 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.