| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 18468  [Dalších 18388 >>]
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
18.5.2010 12:56:31
weunko, svagrovu si nevyberes bohuzel a kdyz jste v kontaktu tak je fajn kdyz si rozumite. ja byla tak 2,5r pro svagrovou jakoze souper nebo co, furt si musela neco dokazovat a mne to stvalo a trochu jsem ji i zavidela... pak se ji narodila dcerka ja cekala davidka a vse se nejak zmenilo a jsme da se rict kamosky. :-) tak snad se to nekdy hne i ve vasim vztahu k lepsimu.~R^~;((
Tobianni 38942
18.5.2010 8:17:20
Ahoj holky co jste se ještě nepřidaly k nám na FB. Můžu vás poprosit, až budete žádat o přidání do skupiny, napište mi do vzkazů i vaši přezdívku tady z rodinky. Já vás většinou podle jména nepoznám :-) . Díky.
Weuunka+Terezka 99209
17.5.2010 20:39:20
Ahojda, zdravím všechny po pár dnech.
CO je nového? u nás začaly prdíky, tak jsme začaly dávat fenyklový čaj a pomohlo nám to, na léky je vždycky čysu dost...
Jinak koukáme, takže postýlka nás už nebaví a musela jsem objednat kolotoč. . Jinak terezka roste jak z vody, už mám pár oblečků vyřazených.~;((
S domkem se nám to táhne, stavitel nestaví a já tu kvetu ~q~
Jinak jsem přežila víkend se švagrvokou, pohádaly jsme se ale dnes večer mi volala a plakala do tel. asi pochopila že řvaním na mě si nepomůže naopak si zavře dveře na dobro a s Terezkou má smůlu... Bylo mi jí líto,a le na druhou stranu já jsem si kvůli ní za ty tři roky už skoro vybrečela oči, jednou jí to neuškodí...že?
Tak všem pěkný večer a klidnou noc jdu kounou na žehlení a občas sem nakouknu,...~;((~;((~;((
JitkaZ + Lucinka 11/05 28021
17.5.2010 20:35:08
Ahojky,

Fidorko,
jo jo ještě jedna malá pomoc s opruzeninkami, ten Pytiol opravdu pomáhá, když to Lucinka měla do krve tak stačilo večer máznout a do rána to bylo o hodně lepší a pak mazat pořád tak do tří dnů to měla v pohodě, používala jsem to když už opravdu nic nezabíralo a větrat a větrat a ten černý čaj jak už jsem psala............, držím palečky, Lucince bude v listopadu 5 let a opruzeninky máme bohužel pořád ikdyž už je od dvou a třičtvrtě roku bez plínek, přešlo nám to v atopický ekzém~n~, no jo jsou horší věci, to se nedá nic dělat~6~
Jirulec 64654
17.5.2010 12:57:27
Tak jsem sem jen jukla,jinak docela stíhám i ten FCB.Fidoro,to je super,že už prcek nemá opruzený zadeček ,určitě sis oddechla~;((
Fidora 73732
17.5.2010 12:31:06
Zavřiočko, písla jsem ti maila:-)
Tobianni 38942
17.5.2010 11:48:17
A vy ostatní holky, co teď nemáte asi moc času - Bberu, Weuu, Petruš, Májo, PetSm, Dášo, Jutto, Vopičko - pro vás to taky platí. Doufám, že jsem na někoho nezapomněla, jestli jo, omlouvám se. Prostě přijďte vy, které jste tady přispívaly a přispíváte.
Zavrioci
  • 
17.5.2010 8:52:03
Jarusko, Donutko, pridejte se k nam na FB.

Do vyhledavani zadejte Dubňátka 2010 a požádejte o přidání do skupiny. čekáme tam na vás a chybíte nám.

Fidoro, pokud se k nám chceš přidat, požádej taky o přidání. Domluvíme se s holkama, ale myslím, že to nebude nikomu vadit. Škoda, že jsi nenapsala dřív, protože my už toho o sobě hodně víme, ale o tobě zatím nic...
Fidora 73732
17.5.2010 7:52:14
Já taky včera nakukovala, ale už jsou všichni pryč.
Jinak díky za rady nám nakonec pomohl ten Pityol. Během jednoho použití se to strašně zklidnilo a už je opruzenina pryč. Takže všem doporučuji.Je tam tedy psáno od let, ale maminky to na nás používaly prý běžně. Jen se to kvůli EU přendalo do jiné skupiny léků.
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
16.5.2010 23:06:29
ale jo, Donutka ještě není na FB a Jaruška taky ne a pak holky, co nechodily sem pravidelně. Obě by mi chyběly, tak doufám, že se časem připojí k nám na FB
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 18468  [Dalších 18388 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.