Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
16.5.2010 21:28:56
jeeeje tady uz nikdo neni
|
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
15.5.2010 21:28:31
fidoro, doporucuju taky od nivei Wundschutz creme, ja spokojena moc, obsahuje zinek a da¨lsi latky a docela rycle ucinkuje davam ho kdyz uz neco ma. ani bepanthen mi nepomohl az tohle.
|
Fidora | 73732 |
15.5.2010 12:26:02
Pett, taky moc děkuju, kdyžtak vyzkouším. Zdá se mi to trochu lepší. Ještě mi dost lidí radilo Pytiol, prý to není napořád jen na vyhojení.
Je fajn, že ti laktační poradkyně kojení skoukla. A ten závěr je teda takový, že vše děláš dobře a malá se tahat naučí? A co váha? Já včera také přemýšlela jestli nemám málo mléka, ale po zmačknutí stříklo, takže je zřejmě prcek zmlsaný tím, že mu to teče samo |
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
15.5.2010 10:55:21
Fidoro, Týnka se mi takhle do krve oprudila v porodce a tam jí to mázli fialkou. Pomohlo to. Pak jsem mazala měsíčkovou mastičkou na zadeček od Weledy, ta nám funguje. Ale ta Nivea je dobrá, jen nevím jestli máš tu správnou. SOS je myslím v kulatý "krabičce" a ta Nivea přímo na opruzeniny je v tubě. No a pak asi co nejčastěji přebalovat a hodně větrat.
|
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
15.5.2010 10:49:29
jj, Donut, díky, před chvílí tu byla laktační poradkyně, v zásadě je závěr takový, že to chce trpělivost a že se to časem naučí. Nápor na nervy je to ale slušný :-(
Donut, nosíš Lucku ještě i nějak jinak než v kříži s kapsou ??? Kolíbky nevážeš vůbec ?? V tom kříži mám hrozně stažený prsa a dost bolej, když udělám úvaz volněší tak v něm zas ale Týna lítá a hlavu sama ještě nedrží :-(( Clasof. díky za přání pro Téru vyřídím holky to je takový divný když je nás část tady a část na FB :-( toho jsem se bála, že se neodstěhujou všechny. FB mě nijak zvlášť nenadchl, já teď potřebuju jednoduchý nekomplikovaný věci víc mi mozek nebere, no a na FB mě hrozně mate. |
clasofkama | 32534 |
15.5.2010 8:32:49
AHOJ dONUT ty nam tam chybiis,
chtela jsem se zeptat, co ty nestovice...jeste nic koukam, tak at se oslava vydarii a preji brzke uzdraveni vsem Pett tobe taky hezkou oslavu, TEREZCE preji dlouhy bezstarostny zivot |
Donutka +3+// | 77327 |
15.5.2010 8:03:06
ahojky, mně se zatím nepodařilo na fb zaregistrovat:-( až bude čas, požádám manžela, ať se koukne, co je špatně...
u nás teď nic moc. zítra by měla být ta oslava, ale nakonec půjdem na oběd do hospody... tento týden jsme toho zvládly hodně - v úterý junior zvracel, ve čtvrtek jsem s nímšla k dr. a má začínající zánět v uchu... ten samý den dcera dostala průjem. včera jsem dostala teplotu já, ale dneska už to vypadá ok. jen L. má rýmu. tak snad něco nechytne manžel nebo se děti neosypou neštovicema. i když ty čekáme spíš až příští týden pett, pevné nervy, oono se to poddá... miru, to jste si teda užili... hlavně ať je to ok. a všem ostatním hodně zdaru a hezký víkend. |
Jirulec | 64654 |
14.5.2010 16:36:14
před týdnem jsme se o tom s mudr zrovna bavila v poradně.Chce to hodně větrat já nechávám na podložce aspon chvilku malou rozbalenou.Pak uvařit černý čaj a nemusí se jen koupat stačí dávat z toho obklady při přebalení to tím potřít a nechat zaschnout a pak máznout mastičkou.A jak už jsem psala ten Imazol,první dcerka měla do 10měsíce vývod tlustého střeva takže když pak začala kakat normálně zadečkem a kužička nebyla zvyklá na tak agresivní stolici,)taky byl celý zadeček do krve)tak nám opravdu pomohlo jak se říká slunce,voda.vzduch a imazol.držím palce at se toho zbavíte co nejdříve
|
Fidora | 73732 |
14.5.2010 15:49:57
Díky za rady v černém čaji už jsem prdku vymáchala a koupila ještě nějakou Niveu sos. Tak uvidíme. Ale na jednom místě to má do krve chudák. Jsem z toho hotová
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.