| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Říjen 2010 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 19970  [Dalších 19900 >>]
Balcirka+E+P+T 104116
16.1.2016 13:39:16
Ahojky holky,
jak se máte? My celkem fajn,užíváme si sněhu,dnes jedeme na večerní lyžovačku,tak se těšíme~R^
já jsem před chvíli dorazila domů z práce,uvařila oběd,uklidila a jsem ko,ale přece neprospím sobotu že,navíc se fakt těším na hory..
Páta je v déčku na sobotě s angličtinou,moc ho to baví,dnes mají téma cestování,měli si s sebou vzít i boby,že budou venku..
jinak se těším,že už nám končí podzimní kampaň v práci a budeme všichni opravdu zaslouženě doma..
bylo to náročné a hodně zakázek a stresové období
já budu doma od 21.1.až do 22.února,tím mám vyřešené i jarní prázdniny,budu s dětmi a nemusím řešit hlídání,plánujeme různé výlety,bazén atd..
příští sobotu jdeme naše parta z práce na diskotéku,tak se těším,člověk si odpočine a přijde na jiné myšlenky,jsou to hity 80.a 90.let,cokoliv zahraje DJ na přání,je to super
jinak děti ok,tak doufám,že jim to zdraví vydrží a nemoci se nám vyhnou..jsme pořád venku..
pěkný víkend vám všem ~3~

Rasala 107719
8.1.2016 9:02:49
Ahoj,
dodatečně také přeji všechno nejlepší do nového roku 2016, hodně zdraví a lásky.

Já nastupuji 18.1. do práce, myslela jsem, že to bude později, aspoň v únoru, tak teď rychle doháním různá potvrzení, dotazníky.... Kuba jde se mnou. Budu pracovat ve školce na půl úvazku jako asistentka pedagoga. Manžel je z toho víc v šoku než já, že už nastupuju, počítal, že budu do září doma a že to bude všechno víc v klidu. Bude to honička pro mě. Na jednu stranu se těším, už mě to doma ubíjelo, když nikdo moji práci neocení a to, že si ani přes den nesednu, není vůbec vidět. Na druhou stranu je mi líto, že to všechno tak rychle uteklo. Přeci jen mi vyhovovalo, že si všechno udělám, jak si to naplánuju podle sebe.

Vánoce proběhly docela v pohodě, hned po Śtědrém dnu jsme odjeli k oboum rodičům, užili jsme si výletů, procházek a návštěv příbuzných. Bohužel manžel chytil nějakou virózu, tak v půlce lehl a moc se nezúčastňoval. Teď jsem to chytla já, zatím jen rýma a chrapot, ale už mi to leze dolů na kašel. Kuba trochu smrká a Honza s Toníkem jsou v pohodě.
Trochu tady nasněžilo, tak jsme sáňkovali a bobovali na zahradě, včera už to začalo tát, tak jsme ještě na poslední chvíli postavili sněhuláka~b~.
V pondělí a v úterý jsme chodili poprvé jako koledníci na Tříkrálovou sbírku. Ještě jsme chtěli jít ve čtvrtek a v neděli, ale já jsem od středy nachcípaná, že nic nezazpívám, mám zimnici, tak jsem to vzdala. Honzovi se to ale líbilo a chtěl chodit sám s Kubou a s jednou tetou. Toník odmítl chodit. V jeho povaze úplně chybí sociální cítění, takže usoudil, že když to nejsou peníze pro něho, tak nebude chodit. A to kluci dostávali sposutu sladkostí navíc, až jsem to musela schovat na později a dávat příděly.

Tolik novinek na začátku nového roku u nás.
Chystáme se pokračovat ve stavbě uvnitř domu, manžel opět odlétá na pár týdnů do Ruska a blíží se pololetí a první vysvědčení Toníka. Tak jsem zvědavá, nosí jedničky i dvojky, tak co z toho bude.
Moncaka 56657
31.12.2015 19:20:35
Ahoj,
přeji všem do nového roku, hodně štěstí, zdraví, lásky a hodné děti.

Nějak jsem na podzim nestíhala přispívat, tak snad to bude příští rok se mnou lepší.
Balcirka+E+P+T 104116
31.12.2015 10:14:28
Přeji vám všem a vašim rodinám pěkně prožitý poslední den tohoto roku a v novém roce všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí,lásky a at se vám daří~x~~x~~x~
Balcirka+E+P+T 104116
23.12.2015 21:00:58
Krásný večer vám všem,
přeji vám holčinky a vašim rodinkám krásné Vánoce prožité v klidu a ve zdraví,rozzářená očička dětí u rozsvíceného stromečku a zaslouženou pohodu s rodinou~s~
Balcirka+E+P+T 104116
14.12.2015 13:18:50
Ahojky holky,jak se máte v čase adventním?
Já jsem od pátku doma s nejstarším,má náběh na zápal plic,bere atb :(,samozřejmě se doma nudí,leží v posteli a cpe se :D,kluci zatím ok,tak doufám,že nelehnou taky
na kontrolu jdeme až ve čtvrtek,ale já už chci jít ve středu do práce,protože nám fakt hoří u zadele s těma zakázkama~7~
jinak jsem stihla udělat velký vánoční úklid,dát komplet dokupy zimní věci,dodělat cukroví,uklidit dětem skříně,takjsem ráda..
jinak se strašně těším na sobotu,dopoledne jedeme na betlém a vánoční trhy a večer máme od práce firemní besídku s diskotékou 80.a 90.let,minulý měsíc jsme byli taky a strašně jsme si to užili~z~
Rasala 107719
6.12.2015 0:18:03
Balci, to je super dárek, ještěže jste na zvířátka už zavedení. U nás by pošlo na nedostatek žrádla a přílišnou mazlící péči všech tří kluků hned první den ~t~. Pořád se o něco perou.
Minulý týden mi zůstal doma Honza, pořád měl tepltou kolem 37, v pondělí už i Kuba, tak jsem je vzala k doktorce. Nebylo jim nic, jen začali kašlat a rýmovat. ?Manžel v zahraničí, venku hnusně pršelo několik dnů, takže zahrada jedna velká kaluž a bahno. A stejně jsme nikam nechodili ven. Ale já mám skluz - chtěla jsem klukům ušít nějaké dárky - teepee a polštářky Duháčky a poro Kubíka tu ovečku z televize Déčko. Ale nemohla jsem, protože jsem je měla pořád za zadkem a v noci už tady nechci rachotit strojem.

V pátek už šel Honza do školky, protože tam měli mikulášskou besídku. Už byl bez teploty několk dní a na kašel jsem mu dala sirup. Hrozně chtěl do školky ~R^. V šatně jsem ale poznala, že je na tom oproti jiným chrchlajícím dětem ještě v pohodě. Toník měl ve škole čertí školu, mohli mít převleky. Ve čtvrtek jsem tedy na přání vyráběla rohy a ocas. Když si to nasadil a zamrkal těma svýma očima, byl k zulíbání. Takový čertík Bertík. Do školy jim přišli deváŤáci převlečení a pomáhali jim s úkoly - vyráběcí i učící. Taky si to moc pochvaloval.
A po obědě přijel konečně tatínek z Ruska a za hodinu jsme šli na firemní škodováckou mikulášskou do Techmanie science centra. Na to se kluci těšili moc a moc a zůstali jsme tam až do zavíračky do 20,00, takže Techmánia byla skoro celá jen naše. Pod tíhou dojmů ale nepadli v autě, ba ani po příjezdu, ale až někdy o půl desáté.
A dnes jsem si udělala vánoční těsta a upekli jsme perníčky. Všichni chtěli pomáhat, ale nejdřív odpadl Toník, pak Kuba a jedině Honza pomáhal až do vyndání posledního plechu, i když už běžela nějaká pohádka. On je na práci hrozně šikovný, ale když se mu něco nechce dělat, nedonutí ho k tomu nic. Ani po dobrém, ani po zlém.

A moje předsevzetí odmítat zakázky padlo ~:-D Vyhověla jsem jedné paní a je to několik kompletů, tak co stihnu, stihnu.

A s prací to je komplikované. Během jednoho týdne se objevily hned dvě nabídky, žádná není jistá a obě lákavé.
Balcirka+E+P+T 104116
29.11.2015 20:43:54
Pěkný večer holky,
Jit tu inventuru den před Štědrým dnem ti teda vůbec nezávidím,to je mazec :(
my jsme dnes byli na rozsvícení storečku u nás na náměstí,musím říct,že stromeček máme opět moc pěkný a celá výzdoba města je krásná,akorát celý den leje a leje:(
a u nás se začalo rýmovat a pokašlávat,mě se dnes zase blbě dýchalo,chjo,snad nebudeme nemocný,nemůžu být doma,kvůli té hromadě práce,kdybych dělala "jen" rámečky na hračky (taková přípravná práce) tak by to tolik nevadilo,ale já dělám bud kompletní výrobky nebo kompletuju modely v celek,no uvidíme
holky nám ted přišla krásná nová zakázka je to elves pro holčičky,zámek-draci,panenky,domečky,je to kráásný,ale to množství,přes 2000ks,já padnu a prý to budeme dělat v pěti lidech včetně mě,ale my to dáme,a je to pro dvě směny, takže jedna směna asi 1010ks,ted jsem dělala policejní autíčka přes 800ks,ve dvou jsme to dělaly tři týdny a stihli jsme termín,tak mám radost~R^
jo ještě se musím pochlubit s dárkem co jsem dostala k nározkám od těch prima lidiček z práce,prý máme doma málo zvířat,tak jsme dostala malý černobílý morčátko,no mě málem trefilo~8~,jmenuje se Monty a je černobílé proto,aby ladilo k ostatním chlupáčům,děti jsou nadšené~t~

Jit+3 106035
29.11.2015 10:54:28
Ahoj holky, taky vás zdravím.

Rasal píšeš mi z duše. Fakt je to mazec, přijde mi, že večer omdlím a nejsem schopná se hnout ;) Tento víkend jsme po měsíci doma, jinak jsme byli pořád někde rozježdění. Tak jsme s dětmi udělali adventní věnce, truhlík a svícen, právě jsem dala chladit těsto na perníčky do lednice. Ale s cukrovím to nehrotím, přijde mi to měsíc dopředu strašně dlouho. Anežka měla mimořádný trénink, mají 19.12. vánoční show, tak jsem na ni zvědavá.

Dárky letos obstarává víceméně manžel, já jenom drobnosti, něco už mi přišlo, něco obhlídnu v úterý, jdeme s kolegyněmi na adventní trhy do centra. Můj hlavní cíl je se nezbláznit a neprobouzet se ráno hrůzou, co jsem zase zapomněla ;) 23.12. jdu do práce a budem mít inventuru, no lepší vánoční dárek si fakt člověk nemůže asi přát... Tak mi držte palce.

Balcirka+E+P+T 104116
29.11.2015 1:07:38
Ahojky holky,
moc se omlouvám,že ted nepíšu,ale mám toho strašně moc
v práci se nám doslova se.e co může,jsme všichni opět v šíleném stresu,je to masakr,vedení samo o sobě příšernost..
jinak já ted dopekla další dva druhy cukroví,už mám šest velkých plnýchkrabic,musím si hned v pondělí vzít z práce další krabice
dárky máme téměř všechny nakoupené,takže jsem aspon po této stránce v klidu
jinak si užíváme s dětmi předvánoční atmosféru-chodíme na náměstí na stromeček,dívat se na výzdobu ve městě,dnes jsme byli na vánočních trzích (koupila jsem tam pěkné dárečky pro lidičky z práce),večer jsme byli na super čertovské show s ohnostrojem,domů dorazili v osm hodin a od té doby jsem pekla..
doma už máme taky hotovou výzdobu,v oknech už svítí světýlka a na parapetech truhlíky..
dnes jsme venku pod našimi okny vyzdobili stromeček (vymyslel Tobiášek)
v práci dělám téměř denně přesčasy,máme toho strašně moc a straší nás,že ještě 23.prosince budeme muset jít normálně do práce~7~,no uvidíme jak to bude
dnes se mi blbě dýchalo a začínám býtnějaká nastydlá,tak doufám,že z toho nic nebude..
jinak náš puberták pěkně začíná ve škole vystrkovat růžky,o známkách ani nemluvím,bych ho musela přetrhnout,ale tudy cesta nevede,známky už neřeším,přece jen přestup na druhý stupeň je mazec..
jinak dětičky zaměstnávám pomáháním s pečením cukroví,moc je to baví..
Páta už počítají ve škole do sta,v češtině berou i,y po souhláskách,strašně ho to baví
Tobík je ve školce v pohodě,v pátek byli na výletě v Potštejně s vánočním programem,Erik mají jet na vánoční výlet do Prahy,ale jejich kolektiv je jedna velká pohroma,takže nevím jestli vůbec někam pojedou,Páta jedou na vánoční výlet do ZOO,zdobit stromečky pro zvířátka
zítra jdeme na rozsvícení stromečku na náměstí,kluci se těší
Rasal ty jsi šikulka,pleteš nádherné věcičky~R^ as prací uvidíš co a jakbude,každopádně držím palečky
holky užívejte si nadcházející advent pokud možno v pohodě~3~

[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 19970  [Dalších 19900 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.