| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 11794  [Dalších 11764 >>]
minonk 109764
17.9.2014 21:41:09
Ahojte holky,

tak taky napíšu novinky od nás.

Nikolka je moje vysněná hodná holčička! Mám jí fakt za odměnu! ~s~ Daník byl stráááášně uplakané miminko asi tak do roka, tak jsem se děsila jak to zvládnu s dvouma když jsem nezvládla jedno miminko. No a ono to jde uplně bez problému, včetně stavby a toho, že tu jsem na děti všechny víkendy včetně spousty večerů sama, protože je manžel na stavbě.

Daník je uplně skvělý bráška, furt by Nikolku pusinkoval, vůbec na ní nežárlí, pomáhá mi když potřebuju něco podat a tak. Tohle jsem od něj taky nečekala, vždy byl hodně "majetnickej" co se týče mě a manžela, takže jsem se bála, že bude strašně žárlit a asi jsme ho na to dobře připravili, prostě je zlatej a bere jí jako součást naší rodiny už od začátku a taaaak strašně jí má rád ~m~ Ted začal chodit do školky, ale vydržel tam jen 4 dny a už je doma s nemocí - to bude teda! ~a~

Nikolka je fakt zlatíčko, přes den toho sice moc nenaspí, taky jí musim občas nosit, že je nespokojená, ale jinak většinu dne si hezky hraje, když se nudí, stačí změnit pokoj a už zas kouká kde co lítá, nebo jí něco povídám a ona povídá mě.. tohle vůbec neznám u miminka. Furt jí mazlim a pak je mi líto, že nemazlím Daníka, ale ten se se mnou nechce mazlit, tak ho musim násilím objímat a lochtat ~t~

No užívám si to tolik, že uvažuju nad třetím mimčem ~d~ ale kdo ví, ted je NIki mimiko, pak bude třeba vzteklé batole a třetí mimčo si rozmyslim ~t~

Stavba nám pokračuje dobře, už máme celou hrubou stabu - střechu, okna, i instalace, omítky a příští týden nám budou vylejvat podlahy. Chtěli jsme to stihnout do Vánoc, což nestihneme,ale nevadí, tak jsem si dali nový cíl do Velikonoc, což určitě stihneme..

Mějte se krásně a dejte občas vědět jak se máte! Ahoj
ity 81567
10.9.2014 11:27:07
také zdravím
u nás vše při starém,Deniska dopoledne ve školce a Pavlínka už ve 2 třídě
zvládáme jak kdy,vždyt to znáte,někdy jsem pěkně vyčerpaná,ale v podstatě vše funguje tak,jak má~;)

jo a kamarádce se narodil v srpnu chlapeček to si předsdtavte 4850g a 56cm
to jsem ještě neslyšela ~t~

přesto je tááák malinkej a roztomilej
tak pa a napište taky někdy
Hanka+L+A+V 28463
1.9.2014 22:17:52
Ahoj holky!!!

Tady je totálně mrtvo!!!!
Jak se všechny máte? Jak jste si užili prázdniny?

U nás byla docela fuška domluvit se na hlídání, střídala jsem se s babičkou a manželem...ale babi už LUcku sotva unese, tak jsem ji nechtěla nechat dýl hlídat jak dva dny, ono uhlídat všechny tři je náročný. Zlobí, vymýšlí blbosti, perou se, hádají...no fakt síla. Ale babi je zlatá, dokáže vymyslet takový hry, že je zabaví všechny tři najednou.
Byli jsme v Chorvatsku, cestou tam jsme měli problém s autem, ale naštěstí jsme dojeli, manžel to pak na místě opravil. Ale cesta byla o nervy.
Pak ještě týden v lesích na chatě na houbách, jinak výlety a zabavení doma.

Vojta šel dneska poprvé do školky, šel do stejné třídy jak Anežka, takže tam nebyl sám. Zvládl v pohodě, jen zlobili při odpočívání, oba nespávají už dlouho po o....tak je zítra dá učitelka od sebe na spaní ~t~

Lucka jde do nové školy, už jsme se tam byly podívat, líbilo se jí tam, tak uvidíme. Dneska měli jen zahájení a lilo tu, tak byla u babičky, proto jde poprvé až zítra.
Já jinak chodím do práce, už jsem si všechno tak zařídila, že docela stíhám...tak snad to bude letos snažší s dojížděním a budem víc v klidu.

Všem krásný vstup do nového školního roku a dejte vědět, jak se máte.
Hanka+L+A+V 28463
18.5.2014 21:12:20
Ahoj,

Minonk psala jsem si na skypu s Markétou a mám ti od ní vyřídit velkou gratulaci k Nikolce!!
Asi ještě nemá moc sílu a chuť sem nahlížet, což je pochopitelný.

U nás byl docela veselej víkend, v noci na sobotu bolelo ucho Anežku, moc jsme se nevyspali, na neděli zase Vojtu, ten naštěstí spal po Nurofenu dobře. Lucka je nachlazená, byla jsem s ní v pátek doma, aby se jí to nerozjelo.
Dneska prý už nikoho nic nebolí, nevypadají ani, tak zítra jdem všichni do školek, škol, zaměstnání a uvidíme. Snad už bude fakt tepleji a líp a my se konečně všichni vyzdravíme.
Illaaa+Petřík 74800
17.5.2014 20:36:33
Minonk, taky se přidávám s gratulací k narození Nikolky.
Přeju jí vše nejlepší do života ~;((
A taky ať se co nejdřív zajedete v novéme režimu rozšířené rodinky ~;)
ity 81567
14.5.2014 15:58:23
Minonk- také od nás veliká gratulace k narození Nikolky,díky Tobě to tu trošku žije :-)
at roste jako z vody a vše zvládáš v rámci možností

u nás také pořádný kolotoč,děti,práce,škola,školka a unavená maminka~t~

Deniska ve školce zatím nespí,chodím pro ni po obědě,ale někdy je takové odpoledne,že neví co by roupama dělala a nudí se,trávím s nima hodně času venku a pak nestíhám domácnost

Hani-jak je Luccince,už se oklepala po operaci?
Maffii+Ondra+Daníček 95722
12.5.2014 21:37:07
Ahoj holky,

MARUSKO, moc a moc gratuluji k Nikolce a preji vam vsem jen to nejlepsi ~;(( ~x~ ~s~ Stejne jako HOFLENKA zavidim parecek .... Je fajn, ze se kojeni zacina darit a ze je mala takovy spavec, aspon si trochu odpocines.

HANI, bezva, ze se Lucince noha tak brzy zahojila a ze uz muze do skoly. Je moc statecna a Tebe obdivuji, jak vsechno zvladas. A gratuluji k prijeti Vojtiska do skolky, aspon mas o starost mene.

ILLO, taky gratuluji Petovi ke skolce a neboj, zvladne tam i spat. Danik tam spi pokazde a v pohode. Ani nemam obavy, az od zari prestoupi do jine skolky, rychle se vsude adaptuje.

Minuly tyden jsme slavili Ondrovy 7. narozeniny, tuto sobotu bude mit oslavu s detmi ze tridy. Danikovi jsme koupili kolobezku, vpredu ma dve kolecka a vzadu jedno, zataci se na ni tak, ze se jen naklaneji riditka. Http://www.micro-kolobezky.cz/mini-micro-modra-blue.html, uz na ni jezdi jak drak a bez ni ven nejde, preferuje ji pred odrazedlem. Na kole se slapkami moc jezdit nechce, tvrdi, ze jede moc pomalu, ale jeste neumi poradne slapat ....

Jinak u nas nic moc noveho, prace, skola, skolka, o vikendech chalupa a vylety ...

Mejte se krasne a uzivejte si jara, i kdyz tento tyden asi nebude na pocasi nic moc. ~3~
minonk 109764
12.5.2014 17:01:44
Dekuji holky! Mám ohromnou radost :)
Dekuji za pochvalu jména :)
Hoflenko,chápu,ze zavidis parecek,já si ho moc moc přála :)
Mám z ní ohromnou radost,hodně spinka,v noci sice min,ale když si ji vezmu k sobě do postele,tak ji nakonec uspim a spíme spolu :) bude to asi mazel :)
Mlicko nám pomalu začíná,zatím ho moc nemám,ale snad se to brzo zlepsi.. ani tolik nespecham domů,tam už bude pěkný fofr s dvouma detma! :)
Semínko + Tygřík 108315
11.5.2014 22:52:09
Maruško, já jsem na Tebe zrovna včera myslela, kdy budeš rodit a Tys rodila! Jsem moc ráda, že jste porod zvládly a že se spolu můžete těšit z prvních dnů.

Tobě i Nikolce přeji hodně štěstí, lásky a hlavně zdraví, ať vám je spolu dobře a krásně se sžijete i se zbytkem rodiny ~;((~;((~;((
Hoflenka*Domik2007Misa2011 52147
11.5.2014 21:54:50
Krásná zpráva ! ~x~~x~~x~
Moc gratuluju k Nikolce ~x~ a malinko závidím, že se vám povedl páreček...ale víš jak, moc vám to přeju !!! Ať vám to klape, hodně zdravíčka, ať princezna krásně papá a daří se vám ~;((~;((~;((~;(( Těšíme se na fotečky !
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 11794  [Dalších 11764 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.