Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
inf | 109215 |
30.1.2012 14:48:51
Puiro tak já naštěstí jo.Kámošky holčička měla první zub taky teprve téměř na roce, tak jsem zatím klidná...naštěstí to v ničem nevadí a ukousne vše. Jen nás zoubky bolí vždy s přestávkami asi tři měsíce, takže vyklubat by se aspoň ten první mohl.
|
puira | 83157 |
30.1.2012 13:19:55
Ahoj inf, máme doma taky uřvana chovacího a nespícího a budou to nejspíš zuby, ale Ady leze 7.,8. zub - dole dvojky, osobně snad neznám žádné dítě, které by skoro v roce nemělo zuby
|
inf | 109215 |
30.1.2012 13:08:56
čau holky, tak se jdu na chvilku odreagovat. Dnes mám doma malého vzteklého řvouna. Mája odmítá jít spinkat a pokud ji zrovna nechovám tak řve a řve.Chjo, to bude dnes dlouhý den. Nevím co to do ní vjelo. Pokud to je opět zub, tak doufám, že se konečně vyklube. Holky je tu krom mě vlastně ještě někdo kdo má doma malého bezzuba????
|
Lucinka:-D | 109244 |
29.1.2012 20:03:39
Jsem chtěla napsat 3letou variantu, ale pokud máš 4letou variantu, protože jsi neměla třeba na výběr, a chtěla by jsi být doma 3roky, tak to můžeš změnit pomocí manžela a být doma 3 roky a částku kterou jsi ještě nevyčerpala se to rozhodí do těch zbylých měsíců, vychází to že když někdo přechází ze 4 varianty na3 letou, tak by bral místo 3800, 5500. No, neni to jako 7600, ale furt aspon líp. Celková výše rodičáku je 220000kč. Půlroční mateřská se do toho nepočítá.
|
29.1.2012 19:58:01
Puiro, pokud jsi si zvolila volbu ještě loni, tak pokud by jsi to letos nechtěla změnit na kratší či delší variantu, tak se pro tebe nic nemění. Takže pokud jsi si zvolila letou, tak budeš normálně pobírat 7600 pořád.
|
puira | 83157 |
29.1.2012 18:12:37
Ahojte, inf, zdravím, zrovna jsem si udělala chvíli čas, že nakouknu na rodinu, zdravím Tě.
Anicol, přeji, ať vás životem provází už jen hezké chvilky Dnes Ady spadla z gauče, rychle na něj vylezla, blbla se ségrou a najednou vidím pád na hlavu, nad čelem má červený flek, snad jí nic nebude. Pomalu bych chtěla přestat kojit. Malá mě má poslední dobou spíš na uklidnění, už jsme se zase dostaly k půlhodinovému kojení. Taky mě bolí nahoře u pravého prsa, mám tam ztrvdlinu, nevíte, je to zánět nebo co? Jenže vnitřně se mi do ukončení kojení nechce, tak vyčkávám, co přinesou další dny. Mám problém, že mi malá při jídle chce sedět na klíně, v sedačce se začne po chvíli mlet a ječet, že chce pryč. Ani pít nechce. Právě to zkouším..z pítka nic, ani když to teče, jen do toho kouše a pořád nic. Chtěla jsem, aby se naučila pít, než přestanu kojit. Pro ty, co máme rodičovský příspěvek už přiznaný, mění se teď od prvního ledna něco pro nás nebo se nás to netýká? Mějte hezký nedělní večer a celý příští týden. |
inf | 109215 |
29.1.2012 17:40:08
Anicol, tak aspoň tak a přeji ať je líp a líp.
Tak koukám, že je tady nějak moc ticho |
Anicol | 108690 |
27.1.2012 18:45:42
Tak jsme včera byli na policajtech a uzavřeli ten Vladánkův případ. Prý nikdo nepochybil, alespoň je klid a nebudou žádné soudní tahanice. A tak víme další podrobnosti, ale hlavně, je to uzavřené a ten klid je super Jo a jak jsme měli problém s tou poh.sl. tak se nám nikdo neozýval, muž na ně poslal ČOIku a zjistili, že jsou na vině, my nic platit nebudeme a je dále prošetřují. To jen tak v rychlosti, za chvíli mi má přijít návštěva aTáďula je protivnej, spát nechce, dneska jsem se snažila 4x ho uspat a povedlo se jen jednou ani ne na hodinu. Tak zatím
|
Anicol | 108690 |
26.1.2012 14:46:50
Jo Táďulu když tam posadím, tak tak srandovně skřiví obliřej a dělá, že tlačí, ale fakt jen dělá, opravdový vypadá jinak a strašně se mu to líbí. Prostě eeee a podobný pazvuky. Holky mizím, musím se připravit na skauty, dneska lovíme další kešky, tak snad budeme úspěšní máme tam jednu jednoduchou multi a pak další na velmi frakvetntovaném místě, tak doufám, že neprozradíme úkryt mudlům No nic, jdu vyvenčit ještě psa, pak na poštu a pak na ty skauty, tak zatím a něco víc písněte. Já tu ještě něco napíšu večer, pokud nepadnu za vlast.
|
25.1.2012 16:18:56
Suzan, jsem normálně v domácnosti, ale na zdravotní pojišťovně mi dala paní péči o dítě, tudíž neplatím zdravotní, a sociální neplatím a pani na socce mi vysvetlila, že pak aorát budu mít menší důchod, ale že za ty dva roky co budu doma je to v podstatě zanedbatelná částka, takže asi tak...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.