| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 3794  [Dalších 3614 >>]
Týfa+2 58037
9.5.2012 9:56:23
Alexo, tak to je dobra zprava , ze jste nemuseli zustat v nemocnici, ted jeste aby nechyt i ty nestovice.
a kdy vlastne mate svatbu a kde? nam uz se to taky blizi, tak to propocitavame (mame dost omezenej rozpocet) a vymyslime dekorace, jaky bude jidlo, koho pozveme atd. Je to prijemna prace, ale mam nervozu uz ted. uz snad aby bylo po svatbe. bojim se, ze se tam nekdo vozere a bude nejakej pruser nebo neprijemnost a to by mi to dost zkazilo. snad se tomu vyhneme.
Daroh a Elenka 10/11 116692
9.5.2012 8:54:22
Jsem se chtěla zeptat, jak jste dopadli a byla jsi rychlejší ~:-D Je dobře, že už je to lepší, jak u Laury, tak u Kubíka.... ~;)A co doktor, to jiný názor, viď. No, ale pořád lepší, že vás doktorka chtěla poslat do nemocnice, než aby to bylo v opačném případě. Pak napiš, čeho to byl původ. Plánování svatby ti závidím, i když jsi na to sama. Mě by to asi bavilo. Můj chlap je na tohle v pohodě. O spoustě věcech rozhodujeme spolu, jen potom to musím zařídit sama ~t~ Nevadí mi to, jsem v tomhle aktivní od mala, ale občas mi to taky leze na mozek, že jsem na všechno sama. Zařizuju úplně všechno, snad jen nákupy občas se mnou udělá. On má komunikační problém ~d~

Dneska možná pojedeme nakupovat, protože jak jsem zhubla, opravdu nic mi není a já nemám v čem chodit. Mám jedny rifle a jednu minisukni zachovalou z dřívějška.

A taky jdeme s Elenkou plavat. Posledně ji to moc bavilo, tak jsem zvědavá, jak dneska. Paní instruktorka říkala, že je trochu divoká ~t~ A taky se jdeme dneska podívat do porodnice na miminko, tak se taky moc na něj těším. Snad to všechno zvládnu ~:-D

Včera jsme si udělali výlet vláčkem. Jen pár km odsud, tam jsme si dali pití a razili jsme zpátky. Manžel byl sice v práci, takže jsem dělala křena švagrový a švagrovi, ale bylo to fajn ~R^

No a co se týká příkrmů, je to hrůza. Čím déle jí zeleninku, tím více ji odmítá. Už do ni nedostanu skoro ani lžičku. Prská to a je to všude krom v ní a na bryndáku ~d~ Tak uvidíme, jak to bude dál....
A.lexa + Laura(5) + Jakub 72846
8.5.2012 21:46:52
Tak jsme málem skončili ve špitále. Náš MUDr. měl dovolenou a doktorka co zaskakovala prohlásila, že jsem udělala co se dalo a že teď to sice není nic strašného, ale vzhledem k hraniční hydrataci nás doporučuje do nemocnice na infekci. Tam byl ale na příjmu docela (dle mého názoru) rozumný doktor, který řekl že Kubík vypadá dobře a jestli pije a čůrá (což jo) tak že by nás zatím nechal doma a docházeli bychom ambulantně. Udělali stěry a nasadili antibiotika. Dnes jsme byli na kontrole a dobrý, zas nás poslali domů. Na další jdem v pátek (to už budou i výsledky, co to bylo za sajrajt). NO ale evidentně ten Sumetrolim zabírá, protože dnes kakal jen třikrát (a ne sedmkrát).
A neštovice už se Lauře taky ztrácejí, myslím že ten pátek s ní půjdu na kontrolu. Tak teď jen aby se k tomu ještě Kubík neosypal a bude zas dobře.
Jinak hlásím že svatební přípravy začly v plném proudu. Já z toho mám hlavu jak nafukovací balón a už se mi o tom i zdá, kdežto Jirka už je na toto téma skorem alergickej. Tak doufám že se nerozvedem ještě dřív než se vezmeme. ~b~
1.3Magráta13 36870
7.5.2012 12:40:07
Chuděra, no 5. den, to je dost. Tak utíkenjte, požene vás určitě na výtěry. Hlavně ať to dobře dopadne, 5 dní, to na virozu nevypadá.
I když pozor, naší Eli se takhle projevovaly zuby. Skončili jsme i na vyšetření na salmonelu, vypadalo to děsivě, ale byly to tehdy fakt jen zuby.
Tak ať je to podobně banální i u vás.~6~
A.lexa + Laura(5) + Jakub 72846
7.5.2012 7:40:40
Tak holky aby toho nebylo málo....
Kubík má pátý den průjem. Nezabrala smecta, ORS 200, laktobacily ani časté kojení. Pádím s ním k doktorovi. ~3~~n~
Daroh a Elenka 10/11 116692
5.5.2012 20:49:56
Jani, u nás je to opravdu z prášku. Už se mi takhle jednou osypala, kdy mi v pračce zůstalo trochu našeho prášku, vypralo se zrovna její prádlo a máchala jsem ještě jednou. To byla hodně malinká. Do 24 hod to zmizelo. Teď jsem ji nechala celou noc v postýlce a je to daleko, daleko lepší. Jinak peřiny máme taky s něčím umělým.... Maargitt, ten ekzém v obličeji byl opravdu z jídla. To musím zaťukat, že už je pryč, ale jestli se někdy objeví, netuším. Pomalu začínám jíst sem tam něco mléčného (ještě ne sýry a jogurty a ani mléko) a zatím je to ok.

Maargitt, jsem se zapomněla zmínit, že úklidovou firmu ti naprosto chvaluju. Taky bych to klidně udělala a původně jsem to měla před vánocema v plánu, pak jsem to vůbec neřešila.

Spánek u nás čím dál horší a horší. Přes den po chvilkách (i v kočárku)a v noci se budí hodinu co hodinu - i dřív. Na dnešek ke všemu do toho teplota 38,6 ~e~ a přes den taky. V půl 6 ráno si ji vzal manžel dolů do obýváku a nechal mě do 7 hod vyspat. Sláva, ale moje tělo to vůbec nezaznamenalo, takže El teď usnula a já jdu též spát.

Takže dobrou noc ~3~

Jo a ještě jsem si vzpomněla... Maargitt, jak jsi psala, že ti ty kašičky nevycházejí. Asi jsem ti úplně nerozuměla, ale to je jedno ~;)Já jsem ji je dala po 2 večery a dneska druhý den zase ne. To asi nevadí, ne.... Za prvé po nich stejně nespí a za druhé, když je to stejné jako po mlíce, tak ještě budu chvilku kojit místo kaší, zbytečně to stojí peníze.
Jana, Sofi 11/11, Laura 09/07 117675
5.5.2012 17:23:22
AHOJKY, DÍKY MOC ZA GRATULACE~R^. Daroh a z čeho máte peřiny a polštáře? Kamarádky dcera je alergická na peří a přišli na to až po 3 letech, každé ráno červená a pořád pokašlávala a ejhle. Vyměnili peří za umělotinu bohužel a mají klid. Já tedy peru všechno klasicky, nikdy jsem neměla nic extra pro děti a zatím nic, ale pokud je od mala exém, tak to je jasné.
Jinak s tím úklidem, jako okan 2x ročně, to je maximum a nějak to také nehrotím takové ty místa, kde se moc nechodí a nic moc nevyndavá...ale podlaha a kuchyň, to musím mít~:-D.
Sofinka se spaním také přes den zlobí, jsou dny, kdy spinká jen za celý den třeba půl hodiny celkem a pak je den, kdy chrápe pořád. Bude se jí to asi nějak upravovat...
llenicka 75289
4.5.2012 15:07:49
margit taky mám medelu, ale já ho dávám zamrazit v obyč. skleněných kojeneckých lahvičkách (stáli asi 50Kč), a ta lahvička taky dobře pasuje na tu odsávačku. Jinak ohledně plazení, ono není kam spěchat. Naopak si myslím, že čím déle, tím lépe:-) Ono běhat za dítětem už v 10 měsících (kamarádky mělá začla chodit v 10 měsících) není žádný med. To Matěj začal v 15 měsících a bylo to akorát:-)
llenicka 75289
4.5.2012 8:32:53
Margit, já jsem jeden čas zamrazovala mléko ve vyvařených skleničkách od přesnídávek. Taky to šlo.
llenicka 75289
4.5.2012 8:31:44
Daroh já peru hlavně ložní prádlo v dětském prážku a dávám to vždy bez aviváže a se zdravotním mácháním. A to dětské i to naše, jelikož obě děti jsou k ránu u nás nastěhovaný. Přeci jen se o to mydlí celou noc. Jednou se mě stalo, že se Matějovi udělal lišej na tvářičkách, nakonec jsem příšla na to, že to je právě tím našim povlečením, který jsem omylem vyprala jinak, ale to už je dávno, to byl ještě mimino.

Tak se taky můžu pochlubit, Linda se od včrejška krásně plazí, je to srandovní jí pozorovat:-) Zkoušela to už asi 14 dní, ale pořád to nebylo ono a včera už na to přišla:-)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 3794  [Dalších 3614 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.