| 1.3Magráta13 | 36870 |
|
|
16.4.2012 21:32:09
tak já dnes s Adamem na 2. hexe, míra 70cm, váha 8kg (Adam samozřejmě, já mám o malinko víc
)Doktorka jen prohodila "A už asi něco přidáváte k mlíku, že jo?" Ona tak předpokládá, že jako 3 násobná matka už vím, že je mi až trapný se jí ptát ![]() |
| Daroh a Elenka 10/11 | 116692 |
|
|
16.4.2012 21:07:06
Jani, já jsem perlila loni při prvním výročí... Nějak taky nejsem na extra slavení, ale vzhledem k tomu, že výročí má i švagrová (měli jsme společně svatbu) a jejich rodičů (datum jsme vybrali podle jejich svatby) a oni po ránu dostaly hned kytičku, tak mi to přišlo líto, že já nic
Tak jsem do něj šila, že je ostuda - přede všemi - a ať se stydí, on chudák na to nic neříkal, pak se sebral a jel pro kytku. Jenže on to měl připravený na večer i s krásným dárkem. Dostala jsem hodinky. Bylo mi neskutečně trapně a moc jsem se omlouvala. Stalo se ![]() ![]() Teď jsem ty bramboráky dala poprvé s česnekem. Už jsem to zkusila, jen se spíš bojím, aby ji to nevadilo na ten ekzém. Snědla jsem 3 a bylo mi po nich pěkně těžko. Jak jsem zvyklá na tu lehčí stravu, tak jsem dala tělu asi pěkně zabrat Doufám, že na Elenku to nebude nějak platit. V poslední době jak přestala v noci spát, měla jsem pocit, že ji bolí bříško, takže jsem ji začala dávat na noc probiotické kapky. A když už jsem je koupila, tak je dodělám...S účetní snad dobrý. Posílala jsem jí ten odkaz a ona, že to konzultovala s Byznysem (což nechápu proč, když je to hotline na software) a prý to vypadá v můj prospěch. Mám dojem, že jsi psala, že ti MD končí 8. 4., viď. Mně končila 6. 4., takže jsme to měly skoro stejně a myslím, že by to mělo být ok. Jsem právě nevěděla, jestli se do toho počítají i víkendy nebo ne, ale i tak se do toho vejdu. Jak jsem říkala, ona naše mzdová účetní je tak účetní trochu z rychlíku. V práci máme 100 zaměstnanců a ona to dělá externě bez nějakého školení. Prostě udělá základy a tohle jde mimo ni. Takže jsem jí o tom pověděla já a ona, že si to pozjišťuje. Tak mi tvrdila, že to má zjištěné kolem, ale bůh ví, kde se ptala... Ona je taky tak trochu i ukecaná |
| Jana, Sofi 11/11, Laura 09/07 | 117675 |
|
|
16.4.2012 20:30:43
Daroh a jak jsi dopadla s tou účetní? měla jsi splněno těch 60 dní? Ty jsi nastupovala určitě dříve než já na MD a já to měla akorát, tak možná proto....napiš, jak jsi dopadla.
|
|
|
16.4.2012 20:29:44
jo Daroh a bez česneku?
![]() ...aby jsi neměla veselou noc![]() |
|
|
16.4.2012 20:28:56
no vidíš to Daroh
. My dneska máme 1 výročí od svatby a žádná kytka. Ráno se mě ptal, jestli to budeme slavit. Já jsem řekla, že asi normál večer. Přece si neřeknu o kytku sama. Na Valentýna přinese vždy a kdyby nedonesl, tak se zlobit nebudu, to zrovna slavit nepotřebuji:), ale takhle. Ještě, že mám takové hezké z Ikei umělé , tak mám ve váze ty a mám z nich radost.![]() |
| Daroh a Elenka 10/11 | 116692 |
|
|
16.4.2012 18:03:55
tak holky, trochu odbočím od vašeho tématu... velice se omlouvám mému manželovi, dneska udělal k večeři výborné bramboráky, mňam.
![]() |
|
|
16.4.2012 16:26:56
Laura nechodila do školky ,protože ve stejnou dobu byla až do konce února nemocná.Bylo to na dlouho, týden ATB a za 6 týdnů ty párové odběry, bez nich nemohli říct, zda to byl nebo nebyl černý kašel. Já měla sestupnou tendenci protilátek, takže to byl opravdu pouze začátek černého kašle. Pak jsem byla na dalších odběrech a ty už byly ok.Laura i Sofinka měly od prosince 2x zasebou ATB, tak ty je uchránily. A bylo to na můj popud. Od porodu mě pořád pálilo v nose a škrábalo v krku,bolely klouby....řekla jsem , že bych chtěla udělat výtěry a odběry a Dr. mi je nechala udělat, a když tam viděla ty protilátky, tak mě znovu nabrala a ještě další přesnější rozbory. Vlastně od prosince do března jsme to řešily, fakt děs, běs. Musel i manžel jít a ten byl také ok. Já po tom císaři byla dost oslabená, tak jsem chytila vše co kolem letělo. Ptala se mě, zda u nás nepracovali třeba UK nebo slováci...
|
| llenicka | 75289 |
|
|
16.4.2012 14:30:49
A ohledně autosedaček, u nás vedou Romerky, jsme s nimi spokojeni. Matěj měl postupně všechny a teď má tu největší. A Linda je bude mít po něm
![]() |
| llenicka | 75289 |
|
|
16.4.2012 14:27:58
Maci bohužel mohl, i když je očkovaný, tak může být osídlený, ale nic mu to nedělá. Myj sme například měli v krku hemofila jako vedlejší nález v roce a půl, když měl Matěj kašel. A když jsme měli ve dvou letech zápal plic, který měl viroví, tak měl pneumokoka v nose. Pneumokok, ani hemofil mu nic nedělali. Jen tam prostě byli. Takže to možné je, aby to přinesl domů.
|
|
|
16.4.2012 12:20:23
omlouvám se za hrubku jako prase...kyly, asi jsme byla u kýly:)....se úplně stydím
![]() |
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1
Tříkrálový průvod PrahouPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.