| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 3794  [Dalších 3514 >>]
Jana, Sofi 11/11, Laura 09/07 117675
18.4.2012 8:40:42
Ahoj Daroh, Sofince to trvalo 3 dny co to mléko nepila (ani kapku), necpala jsem jí ho, pila čaj, hlavně, že pila. Po 3 dnech si mléko vzala a teď ho zase pije normálně. Nevím, co to mělo znamenat.Jen trochu méně pije přes den, jelikož je zasycená zeleninou a popíjíme čajík, ale v noci ho pije 2x 180ml. Sousedovic kluk také nechce nic jiného než prso (je mu 8.měsíců - a je tady zase problém s pitím, hlavně, že jsem jí říkala, aby dávala čajdu nebo vodu od mala, třeba jen 3lžičky denně a nedala si říct. Blíží se léto a jsem zvědavá, jak do něj bude rvát tekutiny a to měla stejný problém se starším synem - nechápu jí..) a musí mu doslova nutit čajík lžičkou. Já bych také volila tu lahev se lžičkou zatím, ale zkoušela bych stále normální lahev nebo hrnek s pítkem, dělají i s jednou malou dírkou, to by zvládl.
1.3Magráta13 36870
17.4.2012 12:27:22
Lleničko, je fakt, ž ekamarádka má kluka 6 let a ten žije snad ze vzduchu. Pořád se s ním zlobí, aby něco jedl. Nevadí ani to, že je hubený, ale bývá často nemocný a pokaždé při nemoci zhubne a je fakt kost a kůže.
Naše děti, a mezi námi i my s manželem ~t~, jsou od narození žravé. Nevadí mi to, i když si říkám, co bychom ušetřili, trpět nechutenstvím ~;)

Daroh, myslím, že zkusit jedině hrneček s pítkem nebo klidně i bez. Třeba to zvládne. A mlíko mi bojkotovala Eli v jakékoli příchuti kolem roku a trvalo to skoro rok. Doktorka radila dávat mléčné výrobky co má ráda. Takže žila na bílé kávě a bramborové kaši, protože ani jiné kaše a ani jogurty nechtěla.
llenicka 75289
17.4.2012 11:18:31
Daroh, pokud odmítá flašku, tak nezbývá než zkusit dát i mléko po lžičce. Myslím že canpol má v lahvičku která má vísto savičky lžičku. Tím by to bylo asi jednodušší. Pokud bude takhle jíst, jak je to v pohodě. Nebo zkusit ten hrneček s pítkem, ale na to je asi ještě malá. Pokud odmítá mléko, tak zkusit jiné, kamarádce jedla malá jen vanilkový sunar, jinak od 8 měsíce úplně odmítala mléko, nahrazovala to mléčnou kaší, jogurty,.....Ale jí naštěstí pila čaj normálně.
Daroh a Elenka 10/11 116692
17.4.2012 10:51:35
to je pravda, taky si to nedokážu představit, že bych to do Elenky cpala. Ta je tak akorát... hlady nekřičí, ale vezme si kdykoliv jí dám.

Teď to řeší moje kamarádka, mimochodem, jestli máte pro ni radu. Její 7 měsíční dítě bylo plně kojené do 4,5 měsíce, pak to doplňovala UM, před jeho půlrokem začala s příkrmy. Dneska odmítá celkově flašku, ať je to UM nebo pití a stejně tak i dudlík. Jí jen příkrmy... Neví, jak do něj má dostat ty tekutiny... Jsem si Jani vzpomněla na tebe, že tvoje Sofinka taky nechtěla dlabat...
llenicka 75289
17.4.2012 10:37:39
Margáto, vždyť jo. Každý mimčo je jiné. Já mám děti nějaké nežravé:-) matěj jako mimino byl hroznej, vůbec nechtěl jíst, musela jsem pořád odstříkávat a rvát mu to stříkačkou, ani s flašky nechtěl sát. pak to bylo lepší, ale každou chvilku bojkotoval:-) zustalo mu to do ted. kdybych nehlídala co jí, tak je klidně celý den o hladu a je mu to jedno. když jsme na návštěvě tak nejí. Linda je zlatá, jí krásně, ale hlady asi taky nikdy nebrečela.
buď ráda, že je žravej. Pamatuji si jak jsem záviděla všem maminkám, které nemuseli rvát hodinu do mimina 50ml mléka.
1.3Magráta13 36870
17.4.2012 8:39:30
Tak my měli nedávno 13 let výročí svatby. Já jsem děsná a každej rok to zazdím. Takže i tentokrát.
Manžel šel domů, přes ruku hozenou bundu, potkali jsme se před domem a on se tak divně usmíval. Říkám mu, co se stalo? Prej nic, a furt se směje. Tak já zbystřila a hlavou mi běželo, co všechno se mohlo stát a že má nějakej průšvih. Prej nééé, fakt nic se nestalo, běž domů. Tak já kouknu na tu bundu a dole pod ní vykukovala zelená tráva, ta ozdoba s kytek. tak jsem se plácla do čela a začala se smát. No a pak jsem se teda omluvila a druhý den jsem uvařila oblíbené jídlo aspoň.

Jinak Daroh, jo, jo, ještě že vás tady mám, jinak by ten můj chuděra hubenej zmíral hlady.

Lleničko, já bych taky klidně kojila, co by se do něj vešlo, ale on je snad bezednej. Navíc mě to kojení už moc nejde a Adam je neskutečně žravé mimino. Taky měl ale asi jinou startovací váhu než vy.

No a Vojta má za sebou celý týden školky, tak jsem zvědavá, jestli vydrží ještě aspoň tento.
llenicka 75289
17.4.2012 8:29:09
Jinak Matěj od pondělka chodí do školky, tak jsem zvědává, jestli překvapí a vydrží tam déle. Já tedy už nemám žádné iluze a tipuji to do středy:-( než zase padne.
llenicka 75289
17.4.2012 8:27:19
Tak mi máme za sebou taky už 3. hexu. Linda po ní byla akorát taková unavená, ale jinak v pohodě. Váhu máme tedy nižší než vy všichni, ale Linda mě přijde akorát. A hezky přibírá. Máme 6650g, 69cm. Dle naší doktorky máme pořád dál kojit, za 14 dní jdeme na prevenar, tak mě prej řekne příkrmy.
Jinak my máme s manželem letost spolu již 12 let a 5 let od svatby. Utíká to, a svatbu tak nějak neslavíme. Spíš si vzpomene na výročí našeho seznámení, ale spíš jdem někam na večeři.
Jana, Sofi 11/11, Laura 09/07 117675
16.4.2012 22:38:44
no tak snad ti to dopadne, já měla MD do 8.4., berou se pouze pracovní dny, tzn.60 jakoby odpracovaných dnů. To se vejdeš, takže dostaneš plných 20 dnů dovči. Jinak tedy s hodinkami výborné, ale tohle mi nehrozí. Za dva dny máme společných 7 let, tak se snad pochlapí a když ne, nakopnu ho a bude to:)~o~~n~~q~~a~
Daroh a Elenka 10/11 116692
16.4.2012 21:44:14
no jo, tak to je taky kus chlapa... 70 cm a 8 kg, pěkný! Taky musím tu naši holku změřit. Vůbec netuším, kolik měří.

Vidíš, ještěže nás tu máš na ty příkrmy. A mě obzvlášť... já tomu tak rozumím - jak koza petrželi ~t~~t~~t~
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 3794  [Dalších 3514 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.