| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 12575  [Dalších 12475 >>]
Aefik 18295
28.4.2015 16:02:21
Jeeee Lefff,tak to mi je lito,i kdyz je fakt,ze 1,7 milionu je opravdu dost za jeden pokoj navic~8~~7~kdyby to melo jeste navic treba 20 metrovou terasu,ach jo.Takze tvoje vahani naprosto chapu!Taky bych to zvazovala.
Bylo by jednoduchy stehovani,ale 100% najdete na vasem sidlisti neco vetsiho a snad i levnejsiho~x~jen radim bacha na metro,aby nevedly koleje pod domem,je to docela peklo~n~
My chceme prave taky zustat z podobnych duvodu tady.Jen tu nemam pocit ani malomesta jako spis vesnice~k~A pokud muzu za centrum povazovat uz Andel,tak vzdalenost podobna - tramvaji.
Lefff 13513
28.4.2015 14:30:23
My jsme zatím v našem 3+1 spokojeni, ale to dlouho nepotrvá, protože si s manželem chceme uhájit naši pidiložnici (a ne spát v obýváku, jako to někdy lidé řeší), takže děti jsou nasáčkované v 13,7 m pokoji.
S požadavky na byt jsme na tom možná ještě hůř než vy ~:-D Ten byt byl (je) totiž v našem paneláku a je to nejhezčí byt z celého obřího domu. Fakt jsme to prokaučovali ~Rv, protože jsme nejdřív váhali - byl by o 1 pokoj + chodbičku + komoru v bytě větší, ale cena za to by byla o 1,7 mil. vyšší oproti našemu bytu. Přišlo mi to šílený, zvlášť s ohledem na to, že před 10 lety 1,7 mil. stál 3+1 sám o sobě (dneska 3 mil.). Přesto jsme si zjistili podmínky úvěru (dosáhli bychom na to) a dostavili se na smluvenou schůzku, byl byt už pryč ~n~
Jinak zůstat chci za každou cenu tady - naše sídliště se "topí" v zeleni a máme tu všechno u nosu v pěší vzdálenosti. Metrem do centra 12 min, do lesa pěšky taky 12 min., ZŠ, MŠ, PLDD, pošta, knihovna - vše do 8 min. pěšky max. V podstatě žiju na maloměstě, svým způsobem. Zbytek Prahy tak nějak většinu času nepotřebuju - rozhodně ne posledních 9 let :-)
Permici do ZOO mám. A těším se :-)
Aefik 18295
28.4.2015 13:59:30
Ahoj,

Lefff,tak to jsem ani netusila,ze taky shanite vetsi byt~x~
doufam,ze mate vetsi okruh lokalit a vyber bytu,my jsme si nastavili tak prisny podminky na lokalitu,cenu,orientaci,atd...,ze uz snad zustaneme navzdy v podnajmu~a~~8~dokonce uz si ani neumime predstavit prestehovat se jen do vedlejsi ctvrti~a~no uznavam,ze jsme pitomi...
Dva fakt krasny a velky byty se zahradkou a za dobry penize nam takhle utekly,kdyz jsme jeste nemeli prodany ten maly byt a od ty doby se tu skoro nic neprodava,bud nam chybi penize nebo je ten byt/dum nevhodne reseny,nevhodne orientovany,chybi mu venkovni prostor,atp..~6~
Ale doufam,ze na vas i na nas se uz brzy dostane~:-D
u nas by to teda chtelo,dokud nebude na cely uvazek v praci...

Musium rict,ze mi ta blond barva na tobe neprisla spatna,ja mam proste blond rada~j~,ale je pravda,ze ty jsi typ vylozene klidne na cerveny melir do tmavych vlasu,to bych si zas nemohla dovolit ja.A umim si predstavit,jak jsi trpela,no asi jako ja bych se necitila treba v cerny barve~:-Dasi by mi to fakt neslo k pleti~:-D

Se ZOO pocitam a tesim se~z~budu takova frajerka a zkusim vzit zase obe deti a budu doufat,ze se z nich nezblaznim a jeste si s vama budu mit sanci popovidat.Toho 6.5. by slo.Snad bude lip nez dneska!!!A to mame dneska s "bezeckou partou" bezet nejaky charitativni beh ve Hvezde~8~

Jani,pokud ma Lefff permici,tak se s tebou radi svezeme~b~snad to do 9:00 zvladneme~k~
Jáňa+tři sluníčka 29413
27.4.2015 15:43:59
Leff to je mi líto, že Vám to s bytem nevyšlo, ale třeba na Vás čeká nějaký ještě lepší ~;) . Je dobře, že ses nakonec po tom pracovním výkonu cítila dobře, taky mi práce pomáhá. ~R^ Do ZOO se taky těším, už jsem si zamluvila vstupenku, předpokládám předběžný termín středa 6.5.2015, na kterém jsme se domlouvaly v divadle. ~;) Asi bych to viděla rovnou na tu devátou ranní, aby tam nebyly velké davy, do těch cca půl jedenácté bývá klid ~;) Můžu na naši firemní rodinnou vstupenku vzít jednoho dospělého a případně dvě děti nad 3 roky, páč Maty se ještě vejde do kategorie zdarma. ~p~
Lefff 13513
27.4.2015 9:44:38
Ahoj holky,
jsem moc ráda, že jsem vás včera mohla zase vidět. Po představení jsme se courli podél Vltavy a přes most. Rozdýchávala jsem SMSku, která nám oznamovala, že prohlídka bytu, o nějž jsme měli zájem, se nebude konat, protože už je se zájemci před námi ruka v rukávě. A aby toho nebylo málo, ztratila jsem cestou domů pozlacený odznáček zpod klopy saka. Nějak jsem už pak ztratila nervy, vzala barvu a ztmavila si pár pruhů okolo obličeje. Manžel to komentoval slovy, že předtím to bylo lepší a teď není poznat, že u kadeřnice proběhla nějaká změna. Naštěstí jsem se vzchopila, byla ještě do půlnoci schopna pracovat a odcházela pak spát s pocitem, že bude zase ráno líp.

Do ZOO se těším. Předpokládám, že nás na hřišti děti chvilku nechají si popovídat :-)
Jáňa+tři sluníčka 29413
26.4.2015 9:11:17
Leff, to snad fakt přehánís s tou petapadesatnici :-) , začínámbyt fakt zvedava ~j~ .Aefiku gratuluji ke školce, my dávali 6 přihlášek a vzali ho do dvou, tak jsem ráda, že jsme to nepodcenili. Závody nakonec vzdavame, jeho kategorie jede az v 11,55 a to už musí doma chrnet, abychom stihli divadlo ~d~ . E. nakonec nejde do divadla s námi, ale moc pozdravuje. ~3~
Lefff 13513
24.4.2015 19:04:16
Světlé vlasy možná omlazují, ale já mám melír - a ten postrašuje. Rovnou hlásím, že vypadám jako dobře udržovaná německá pětapadesátnice. Ale potrestám se a nechám si ho, dokud mě neuvidíte. Pak poprosím kadeřnici, aby mi ztmavila pruhy nad čelem. Pak se to už zvládne.
Aefik 18295
23.4.2015 21:58:56
Lefff,jj,kolektivni oddechnuti~:-D~g~ to je to pohodicka se starsim sourozencem~z~

Ju,tak to se na tebe moc tesim!!!Takze z tebe je skoro blondyna?Svetly vlasy udajne omlazujou,tak si myslim,ze to nebude tak zly a spis jsou rodinni prislusnici v soku,ze je to pro ne tezky nezvyk.Jinak teda u me je kadernik uz akutni,nevim,jestli je horsi ten odrost nebo ne/kvalita vlasu~f~
Lefff 13513
23.4.2015 19:57:58
Hurááá, gratuluju!!!
Tak si můžeme kolektivně oddechnout ~b~

K. ještě na vyšetření očí nebyla, jde začátkem prázdnin. Jsou tam šílené objednací lhůty. Ale vzhledem k věku asi není co zanedbat, tak nešílím.

Holky, doufám, že se mě v neděli neleknete. Dneska jsem prodělala radikální změnu barvy vlasů. Děti se mě lekly a jen hlesly, že vypadám strašně stará. Manžel to ustál s lehce nejistým úsměvem a já jsem teď na vážkách, jestli to přetáhnout barvou, nebo to nechat. Je to "jen" melír, ale hodně, hodně nahusto. A já byla léta zvyklá vlasy si naopak ztmavovat téměř do černa. Takže šok jak žok. Uvidíme se za pár dní a já čekám na vaše názory. ~2~
Aefik 18295
22.4.2015 9:46:08
Tak Tobik JE přijatý od září do školky!!!~z~

Ja jsem byla tak v klidu,protoze mi nepřišel zadny doporučený dopis,tak uz to bylo jasný.Tak hurá~g~

Lefff,parada,ze se ocicka A.zlepsily~x~ A taky me zajima,jak dopadla K.?

Ten letnansky lesopark vypada zajímavě,ale je to taaaak daleko~t~Navic ma Alex oslavu narozenin kamaráda ze skolky,ktery se nutně potřebuje zucastnit~:-D

A v neděli se tesime~;)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 12575  [Dalších 12475 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.