Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jáňa+tři sluníčka | 29413 |
21.4.2015 16:29:11
Aefíku v pohodě , on je Pavel takovej souměrnej a celkově štíhlej, tak bude asi Maty po něm. . Se školkou držíme palce a koukej se tam zeptat, ať máme jistotu a můžeme Ti gratulovat!
Leff, super zpráva o kontrole A. na očním , povedlo se vyšetřit i K., nebo máte jiný termín? Jinak na neděli se těšíme, jen dorazíme pouze já a Maty, Miky má směnu. Takže kdybyste potřebovali někdo o místo navíc, jedno bude volné. My máme ještě v sobotu lístky na Hurvínka, tak máme kulturu na celý víkend zajištěnou. V neděli dopoledne se chystáme do Letňanského lesoparku na závody dětí na kolech(a kolo-odrážedlech) http://letnany.cz/cely-prispevek.php?clanek=bikeclinic-cup-2015&id=5725 |
Lefff | 13513 |
21.4.2015 15:47:13
Ahoj holky,
Aefiku, jak "snad přijatý"? Nevydržela bych nevědět. Mají to vyvěšené na školce nebo na webu? Tak ráda bych vám gratulovala! Na očním jsme dopadli skvěle! Dr. říkala, že je vidět, že jsme lepili poctivě celodenně a že zrak se A. 100% vrátil. Zkoumaly ho se sestrou pomocí tabule a "trojzubce", který měl otáčet podle směru, v jakém byly natočeny trojzubce na tabuli, a pak nějakým přenosným malým přístrojem, kdy mu skrz to koukala do očí. Máme mírnější režim, lepíme už jen jedno oko, 5x týdně půl dne, 2x týdně celodenně, což je oproti neustálému lepení od rána do večera pokrok jak hrom. Ta zpráva mě dostala, dojala, odrovnala, měla jsem slzy v očích. Strašně jsem se bála, že už je na nápravu pozdě. Takže holky, tuto neděli? My si ještě v sobotu střihneme prohlídku s nosatou čarodějnicí na Chvalské tvrzi a v neděli se na vás budeme těšit |
Aefik | 18295 |
21.4.2015 14:17:49
Je,Jani,to jsem se do toho zase zamotalaja si samozrejme nemyslim,ze je Miky silna,proste je normalni stihla zenska,to je jasny
Ale koukam,ze spis v tech mirach 175/cca 60 bude "jadro pudla" na chlapa mi to prijde celkem malo kilo,i na ty vysku.Ale samozrejme zalezi na celkovy stavbe tela,atd.. Nam do dneska neprisel zadny doporuceny dopis ze skolky,tak asi snad je tobik prijaty Lefff,jak jste dopadli na tom ocnim? |
16.4.2015 16:05:27
Leff 80 percentil není žádná katastrofa, z toho se určitě brzy vytáhne! Gratuluji k úspěšné tříleté a držím palce, ať se vyšetření na očním podaří co nejdřív. My byli s Matym už vloni(tatínek má nějakou komplikovanou oční vadu)a bylo to na hraně, tak uvidíme co letos, jdeme asi za 14 dní. No recitaci a zpěvu na povel u nás taky nedávám velkou šanci, nejsou to nakonec cvičené opičky, ne? Jinak my pěstujeme na balkoně většinou bylinky a rajčata, na chatě jsme na podzim vysázely jahody, tak uvidíme, jestli z nich něco letos bude. Jinak tam vyséváme hrášek, loni jsme sázely cibuli a úroda byla pěkná. Pojedeme se tam podívat poprvé teď v sobotu.
Aefíku, Maty váží 12,5 kg a měří 92,5cm, Verča měla 21,30 kg a 115cm a Katka 15kg a 105cm, takže co kus, to originál. No tvůj dotaz na Matyho tatínka mne tedy rozesmál, ještěže náš Miky nečte . Oni jsou totiž podle mým měřítek hubení oba, než Miky otěhotněla, vážila stabilně kolem 56 kg, po dvojčatech jí zůstalo asi 8 kg a ty už tedy neshodila, ale štíhlá se mi zdá pořád . Jinak tatínek váží asi 60kg na cca 175cm výšky, takže taky štíhlý. Oba byli podle fotek z dětství drobci a hubeňouři . |
Aefik | 18295 |
14.4.2015 22:14:42
Jani,diky za pozdravy,rovnez E.zdravim
Diky za povzbuzeni s tim Tobikovym konstatovanim faktu Je uzasny,jak se deti rychle uci,skoda,ze to nefunguje podobne i u nas,treba najednou na jare bychom mluvily konecne plynne anglicky a kolik Maty vazi,tak 11kg?asi bude po tatinkovi drobnejsi?Nebo Miky mozna byla jako holcicka hubena? |
Aefik | 18295 |
14.4.2015 22:10:29
Tvl
vratila jsem se k tomu a je tam transnasalne Moc jsem o tom nepremyslela,myslela jsem samozrejme pozorovat zaludek nejak neprimo,coz je pri invazivnim vysetreni skutecne "prinosny" a vylozene se to vyplati,uaaaaaaaaaaa no nic,v cervnu to bude skutecne zajimavy a asi pekne vostry Kyticky a bylinky pestuju.Kamaradka mi privezla z azylu ve svym sklepe prevazne mrtvoly,od tchyne mam previsly muskaty,tak jeste se musim vydat nekam do zahradnictvi a naplanovat,co zasadim,Docela bych brala jahody,rajcata se mi moc neosvedcily,ale kdyz je zasadim brzo a do vhodnych nadob,tak jich vyroste vic nez loni Tak u dr.dobryten 80.percentil myslis,ze je az tak spatny?Ja ty percentily moc nepouzivam,takze jako problem vidim az to,kdyz z nich nekdo vypadne A ocicka snad budou v poradku,verim,ze ti K,vezmou predcasne se sourozencem Ja uz si musim zacit psat seznam,co potrebuju resit.A oci bych rada mela u deti odborne vysetreny,sama mam ocni vadu.Bohuzel bez doporuceni PLDD je to problema ve skolce zatim nic,klidne bych si za to i rada zaplatila. A vsadim nejlepsi boty na to,ze Tobik nezazpiva ani nezarecituje,mozna nerekne nic No to bude neco v T.podani!Lexika jsem kdysi na triletou prohlidku vedla pomalu jako zazracny dite a on se tam choval jako totalni spratek a odmital trucovite s pani dr.spolupracovatpani dr.to velmi rozhodilo a rozladilo,ja tyhle stavy celkem toleruju nebo proste netlacim za kazdou cenu na pilu,takze jsem se musela v duchu smat To je hezky,jak S.pomahala motylkum |
Lefff | 13513 |
14.4.2015 21:32:40
No a pro sraz jsem všema dvaceti. Ta E. si ale uměla vybrat kousek hezkého místa Občas mi zahrádka chybí a teď přemýšlím, co si letos dám na balkón za rostlinky a bylinky. Pěstujete něco?
|
Lefff | 13513 |
14.4.2015 21:25:34
Ahoj holky,
Kde to čteš, Aefiku, o análním vyšetření žaludku? To si taky nedokážu představit, vždyť by tam nutně tím přístrojem museli do žaludku zanést střevní bakterie...? Mně před lety brali vzorek z tenkého střeva, ale normálně při gastroendoskopii, vrchem. Máme za sebou tříletou prohlídku a v ruce papír na oční, protože K. pravým okem nepřečetla předposlední řádek. A protože A. je tupozraký a vidí hůř pravým okem jako K., tak pro jistotu. A. tam jde příští týden, zkusím tam protlačit na bleskové vyšetření právě i K. Zkusím zítra zavolat, jestli by nemohli udělat rychlovku... Jinak vše OK, PLDD se ptala na zvířátka, na barvy, kontrolovala celé tělo a K. pak dostala dávku Engerixu. Až na to, že K. sveřepě odmítala zpívat a recitovat, to docela šlo. Váhově je na 80. percentilu, za což se strašně stydím, ale pořád má ještě šanci, že z toho vyroste. Taky má trochu nohy do X, takže PLDD doporučila jízdu na odrážedle jako rehabilitaci Zatím K. tvrdohlavě odmítá koloodrážedlo a trvá na velké motorce. Uvidíme, jestli se podaří ji letos přemluvit. Jinak jsme poprvé se všemi dětmi byli v botance a zašli na líhnutí motýlů do Fata Morgany. Motýli nádherní, davy už méně příjemné. Nemůžu se zbavit pocitu, že jsme tam na parapetech a na zemi viděli hodně motýlů umírat. Jeden se tam zašprajcnul na zemi za nějakou rohoží, tak mu S. opatrně vsunula prst pod bříško a přenesla ho na krmítko. Okamžitě rozbalil sosák a začal se občerstvovat. S. byla v té chvíli šťastná jak blecha a chtěla zachraňovat další, v čemž jsme jí zabránili a táhli ji pryč, jinak bychom tam byli do zavíračky. |
14.4.2015 13:42:12
Aefíku, tak sraz je předběžně domluven s E. , mám vás obě pozdravovat a těší se prý na setkání v divadle, kde domluvíme přesnější termín toho srazu. Tak návrhy s sebou, ať nelovíme diáře až tam. Předběžně jsme domlouvali červen, to už bývá pěkné počasí. Obešleme po divadle ostatní a uvidíme, jestli trhneme loňský rekord!
Aefíku je super, že udělal Tobík od ledna velký skok, a hláška "tady jedu" při jízdě na kole není žádná tristní odpověď, jen holé konstatování faktu. Ono pro ně spojení "kde bydlíš" zahrnuje nejen konkrétní byt, ale určitě i nejbližší okolí a tak mi nepřipadá nic divného, když ho do toho svého konstatování zahrnul. My minulý týden vytáhli poprvé na hřiště tříkolku a jak to na podzim vypadalo, že pochopit princip šlapání je mimo jeho možnosti, tak přes tu zimu mu to najednou sepnulo a po pár metrech tažení na špagátu najednou "blik" ,přišel na to a začal šlapat sám! No zatím jen po absolutní rovině, nebo z mírného kopečka, sebemenší stoupání zatím nemá sílu ušlápnout, ale to přijde časem, jak bude sílit a růst... Je oproti našim holkám prcek a střízlík(má o 23cm a o 9 kg míň, než měla Verunka ve 3. letech ), tak to prostě půjde pomaleji, s tím počítáme. Sedlo koloodrážedla máme už tedy na té třetí (a bohužel poslední)nejvyšší pozici, ale vypadá to, že by to tuto sezonu mohlo stačit a příští rok už doufám doroste do toho 12" klasického kola. |
Aefik | 18295 |
13.4.2015 20:36:35
Jani,to je jeste v pohode,kdyz je Maty orientovany a vi,ze v Brne fakt nebydli.Tobika kdyz jsem se ptala,kde bydli,tak mi hlasil "tady jedu" - no aspon teda jel na koloodrazedle,ale presto je odpoved tristni
A pro sraz jsem vsema deseti,dokud nebudu v plnem pracovnim procesu,pak uz to tak snadno nepujde Muzeme se domluvit v tom divadle |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.