Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lefff | 13513 |
8.4.2015 12:36:38
Starší dva už neštovice měli, S. je chytla ve školce v 5 letech a tehdy dvouletý A. je měl hned po necelých dvou týdnech taky.
Dík za info o lístcích Při detoxu jsem se nastartovala a pak ještě nějakou dobu samovolně hubnula. Jak přestala chuť na sladké, šlo to samo. Jídelníčku jsem se držela striktně, jen s tím, že jsem nejedla ráno tu směs s jablky (malvice a peckovice nemůžu). Jinak jídlo není jen 3x denně, můžeš svačiny v podobě bílého jogurtu s medem a skořicí. To jsem si taky oblíbila. A druhá večeře totéž co byla první. Jedla jsem fakt do syta a hlad neměla. Teď nedržím pořadí jídel, ale recepty ano - včera jsme večeřeli krůtí karbanátky s pomletým celerem, salát z červené řepy, pečenou cuketu na římském kmíně a na páře dušenou brokolici. Já si medila, ostatní večeři spíš přetrpěli Jinak podle krevních skupin se moc nestravuju. Cítím na sobě, že má pravdu a že skutečně některé potraviny trávím líp než jiné, ale kdo má pořád kupovat hovězí, když zbytek rodiny preferuje bílé maso |
Aefik | 18295 |
8.4.2015 0:17:26
Jo,Lefff malem bych zapomnela - ty listky do Rise loutek staci vyzvednout 30 minut pred zacatkem predstaveni
|
Aefik | 18295 |
7.4.2015 22:08:44
Je,Lefff,diky,to jsem dneska potrebovala slyset
Se skolkou drzim pesti,hned dej vedet,jak jste dopadly! A s nemocema taky,max ty nestovice S.a A.uz je meli? Ta dieta podle Macingovy vypada fakt dost dobreHlavne je mi sympaticky to jezeni 3x denne,ja mam na kontinualni jezeni naladu jen v dobe kolem MS,pak uz me fakt nebavi porad jist po dvou hodinach Krevni skupiny teda nevim,hodilo by se mi Acko,protoze jsem se rozhodla jist tak,jak maji jist ackari,ale zas jim udajne nevyhovuje fyzicka aktivita?Tak to ne A samotna Antonia je teda krasavicemfakt kus,ja myslela podle jmena,ze to bude nejaka baba Takze jsi jedla zhruba to samy,co je popsany v tom jidelnicku na 28 dni a tri porce denne a takovy uspech? S tim sladkym mas naprsotou pravdu!Ja na nem byla de facto zavisla,ale na zacatku prosince jsem se zabejcila a prestala je jist.Ochutnala jsem cca 5 kousku cukrovi (a to jsme meli snad 7 kg) a ted jsem mela nedavno kus orechovy babovky - dokonce svoji,cokolade odolam,v cukrarne odolam,ale babovku si dam Ale ty brutalni nezvladatelny chute jsou nastesti pryc! To zase das a do leta budes mit svoji velikost |
Lefff | 13513 |
7.4.2015 16:47:12
Jo a to hubnutí začínám podle A. Mačingové. Před 6 lety jsem zhubla 6 kg a 9 cm okolo zadku, tuším, pak jsem otěhotněla a váha šla zase nahoru. Před druhými A. narozeninami jsem se do toho obula znova a zhubla jsem ze 72 kg (při 172,5 cm) na 64,4 kg. Jenže pak jsem zase otěhotněla. A teď už mám zase tu svou "jateční váhu" - tak nazývám hmotnost stejnou jako počet cm nad jeden metr své výšky. Ani pojmenovat to znova nechci...
Strašně jsem se přes zimu, co jsme se neviděly, vyžrala. Místo vel. 38/40 mám 44 a je mi ze sebe nanic. Stačí týden na detoxu a chuť na sladké zmizí, ale ten první týden tedy bude krušný. |
Lefff | 13513 |
7.4.2015 16:38:43
Dvacet let?? Vzhledem k tomu, že vypadáš daleko mladší než jsi, to radši nikde neříkej nahlas
Druhé kolo neštovic skoro i závidím. K. je tutově chytne, až budu v nějaké nové práci ve zkušební době. Zítra se dozvíme, jestli je přijatá do školky. Hned po vyvěšení výsledků tam naklušu. S. byla před prázdninami po nemoci ve škole tři dny a už zase to vypadá, že bude od zítřka doma Já ty bronchiální mikromrchy tak nesnáším... Holky, kdy si musím vyzvednout ty rezervované lístky do Říše loutek - stačí to, až tam půjdeme, nebo musím dřív? |
Aefik | 18295 |
7.4.2015 11:57:24
Ahoj Lefff,
teda letosni Velikonoce fakt staly za to,co se tyka pocasi nastesti nam to nevadilo,jedeme druhy kolo nestovic,tentokrat Tobik.Ma trochu horsi prubeh,vyssi teplotu a vic pupinku,ale to zvladneme.Zajimavy je,ze dvanactilety nejstarsi dite bylo ve ctyrech letech ockovany jednou davkou Varilrixu,dle serologie nema dostatecnou ochranu pred nestovicema,protilatky prilis nizke,az zadne.Ale zatim nic,ani pupinek.Tobiasek je dostal na den presne po 14 dnech.Takze ted jsem uplne rozpolcena - samozrejme jsem ho nikdy nemela nechavat ockovat a nechat ho nestovice taky prodelat,ale stalo se a jeste k tomu blbea ja fakt nevim,nechat to byt a riskovat,ze treba ve triceti onemocni nebo ho treba v 15 letech nechat zase ockovat tema dvema vakcinama Jinak na chalupu jsme odjeli a deti hledaly na zahrade,kde jim zajicek schoval sladkosti a boticky.A vlastne jsme si i to hnusny pocasi uzili,v nedeli jsem byla jeste behat a pak jsem uz nevystrcila nos,cetla jsem si,hrali jsme karty,pexeso,atd.. Ta jatecni vaha me pobavilaco je to dieta podle Macingovy?Mozna ji drzim a ani o tom nevim A ZOO zavidim,my nejdriv za 14 dni A zprava od byvalyho je pro me neco jako sci-fi,ja jsem vlastne letos s MM DVACET let |
Lefff | 13513 |
6.4.2015 15:52:37
Ahoj holky,
jak si užíváte Velikonoce? My byli v sobotu v ZOO a jsem ráda, že jsme šli. Jednak bylo krásně a nebyli tam skoro žádní návštěvníci, jednak to byla zase na pár dní až týden poslední šance, jak někam všichni vyjít, protože S. začala opět kašlat (po nemoci byla před prázdninami ve škole jen tři dny a už v tom zase lítá). Včera jsme sjeli do KIKu a do Outlet Arény ve Štěrboholích, ale s dětmi se to fakt nedá, ani když je člověk uplatí v Lindtu. Těším se na léto, až starší dva vyexpedujeme na tábor nebo až mladší dva uplacírujeme do prázdninové školky (a nejstarší necháme pár hodin doma). Dneska jsme se při pohledu na chumelenici rozhodli, že se budeme hromadně léčit pohádkami, čajem a čokoládou. Melancholicky se tu cpu beránkem s vidinou toho, že od zítřka mám utrum a "jedu v Mačingové". Ztloustla jsem přes zimu na jateční váhu (u mě to znamená, že na váze vidím sedmičku na začátku) a do léta hodlám shodit alespoň 6 kg, abych se necítila mizerně v šatech a v plavkách. Včera mi zlepšila náladu SMS od bývalého přítele, s nímž jsem se rozešla před téměř 15 lety. Jednou za čas se ozve a já mám s léty čím dál krásnější vzpomínky. Zlé zmizelo a to pěkné zůstalo. Hřeje mě to čím dál víc. No a dneska mi zase zlepšilo náladu, když jsem hledala kontakt na E., protože kamarádka potřebuje psychologickou pomoc, a narazila jsem na články Alraune a E., tak jsem si početla |
Jáňa+tři sluníčka | 29413 |
31.3.2015 20:44:24
no to jsem tedy ráda, že jsem četla až tu upravenou verzi...
|
Lefff | 13513 |
31.3.2015 20:23:37
Koukám znova na ten článek a je upravený, přepsaný. Ráno se jmenoval jinak a byla tam právě ta informace, kterou v prvním odstavci pak popírají - že totiž ti, kdož nemají děti, by neměli dostávat důchod. Nad tím jsem právě zůstala bez dechu hned, pak znova, když jsem četla o homosexuálních párech.
|
Lefff | 13513 |
31.3.2015 19:53:41
To se nedivím, že článek nemůžeš rozdýchat, já na to koukala taky bez dechu a naprosto nevěřícně. Nechápu, proč by stát měl trestat bezdětné lidi nebo menšinové rodiny. Chápala bych, kdyby stát zvýhodnil ty, kdož děti vychovali (představa, že po třech dětech půjdu do důchodu v sedmdesáti a max. o pár měsíců dřív než bezdětné ženy, mě tedy radostí taky nenaplňuje), ale tohle je tedy soda i pro mě, které se shora uvedený postoj přímo netýká.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.