Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lefff | 13513 |
10.9.2015 19:11:48
Ahoj holky,
Maty je borec, že umí jezdit na kole Dva měsíce zaškolování tak daleko, uf... Hlavně ať se jí v práci líbí! Aefiku, užij si dámskou jízdu U nás byly prázdniny fajn, děti na táboře, pak S. na příměšťáku, A. v jiné školce, jezdili jsme pod stan, viděli hodně hradů a památek (Velhartice, Rabí, Kašperk, Bezděz, Říp, Blaník), byli jsme se na skvělém prodlouženém víkendu na staleté chalupě s bandou kamarádů ze studií (12 dospělých a 13 dětí), prázdniny byly skvěle vyplněné - až na poslední týden, který byl naopak noční můrou, bohužel reálnou (úmrtí velmi blízkého člověka). Připadám si pořád jako zpomalená, jen obtížně zaplouvám do nového školního a školkového roku. Naštěstí nemusím ještě do práce (teprve teď, kdy už můžu na případné pohovory, hledám), takže mám čas fungovat i zpomaleně, nikoli s vyplazeným jazykem. Do ZOO zajdu ráda. Dopoledne můžu i sama, 13 - 16h s K., nebo i se všemi třemi. |
Jáňa+tři sluníčka | 29413 |
8.9.2015 10:30:02
jéje ty se máš , tak přeji šťastnou cestu, naber tam spoustu pozitivní energie a bezpečně se vrať!
|
Aefik | 18295 |
7.9.2015 20:13:24
Ahoj,
Jani,to si ani neumim predstavit,ze by kluky ve skolce rozhodili,to by Tobik hodne spatne nesl a asi by to bez Alexe nedavals nim mu to jde fakt jedna basen,tak snad si za rok zvykne a od zari 2016 uz tam bude sam za sebe a spokojeny Taky toho mate dost nalozeno!!!Myslela jsem,ze Miky dostane tu praci u vas,tak at je tahle lepsi Ja se zacinam ponekud obavat toho plnyho uvazku od listopadu,snad to zvladnu a nepadnu unavou Jeste chci kazdopadne do ZOO,tak hazejte terminyA rada pujdu do pavilonu brouku a pavouku a necham se uklidnit Matym Maty je moc sikovny,ze uz zvladl koloTobik ho zvladne pouze kdyz je tazen na tyci,samostatne zatim nechce slapat,odrazka to jisti.a ta kolobezka me teda zaujala! Zitra ve 4:50 letim s kamaradkama na Kos,domlouvaly jsme to nekdy v unoru za uplne jiny situace,tak na nas myslete,at to ve zdravi zvladneme bude to pouze damska jizda,tak si myslim,ze to dame a tesim se,ze se ohreju |
3.9.2015 13:51:11
Ahoj Aefíku, je super, že se kluci dostali do jedné třídy... taky by Matymu bodla některá ségra ve školce, jako opora . U nás je tedy září taky hodně hektický měsíc, Maty první dva dny chodil po obědě a dneska bude křest spánkem , no ráno doma plakal, že tam spát nechce, no nakonec se nechal uplatit lízátkem a do školky vcházel bez slziček . Miky dnes nastupuje do nové práce a čeká ji cca dvouměsíční zaškolení v Brně... do toho Verča odjela na seznamovací kurz s VŠ a v průběhu září se bude přesouvat do Ústí. Už od jara máme zaplacené plavání a cvičení pro Máťu, jedno od 9 ráno v úterý a druhé od 15,30 ve čtvrtek, jsem zvědavá, jak to budu nadělávat v práci . Jinak ZOO jsme si nadělili za odměnu včera odpoledne, jen jsme se v půlce doby s Miky u Matyho vystřídaly, já s ním do ZOO a ona mazala na třídní schůzky do školky. Bylo tam neuvěřitelně málo lidí, na všechna zvířata jsme krásně viděli, dokonce mne zatáhnul do toho pavilonu brouků a pavouků(fůůj) a celou dobu mne uklidňoval, že se nemusím bát, páč je tam se mnou. Jinak u nás jedna příjemná novinka z července, Maty konečně trochu povyrostl(tudíž dosáhl nohama na zem) a naučil se jezdit na kole se šlapkami (bez přídavných koleček), takže pomalu opouštíme odrážedlo(v ZOO ho tedy ještě měl, přeci jen ho ovládá o dost jistěji a navíc na něm lépe a účinněji brzdí, vršek ZOO je samý kopeček), navíc teď po prázdninách dostal koloběžku Mini Micro, takže střídáme momentálně tři "vozítka" . Ta koloběžka je fakt zajímavá, zatáčí se na ní ne otočením řídítek, ale přenesením váhy na jednu, či druhou stranu, má to takové intuitivní ovládání...
|
Aefik | 18295 |
28.8.2015 18:32:14
Ahoj vespolek
prazdniny teda utekly neuveritelne,chtela jsem tu jeste navrhnout ZOO na tenhle posledni tyden,ale nestiham snad to jeste nekdy dame,treba nekdy v rijnu,protoze zari mam skoro plne,leda mozna nekdy ve vsedni den by to jeste slo... Na skolku ani nevim,jestli se tesim.Na jednu stranu bude trochu volneji,ale na druhou,uz bude definitivne pryc muj maly tobiasek,uz to bude velky skolkac a Alex predskolak jeste musim teda sehnat pro Tobiaska plastenku a pro Alexe prezuvky...a skolka muze zacitiky Bohu jde Tobik s braskou do tridy,tak nemam obavy,jak zvladne adaptaci na nove prostredi,bez brachy by to byl asi mazec... |
19.8.2015 14:17:47
Ahoj holky, je tu přes prázdniny pusto a prázdno, tak doufám, že všechny odpočíváte, dovolenkujete a relaxujete naplno! Co u vás nového a jak se těšíte na novou, školkovou etapu s našimi mazánky?
|
1.7.2015 12:17:02
holky díky moc
|
Lefff | 13513 |
26.6.2015 17:00:40
Jáňo, gratuluju!!
To je naprostá bomba!! Jen se dmi pýchou, máš proč |
Aefik | 18295 |
25.6.2015 8:48:37
Jani,moc gratuluju,to je teda bomba
Verca je hrozne moc sikovna U nas uz snad lepsi,v úterý mel az 39,5,ale doufam,ze je to pryc a byla to jen viroza. |
24.6.2015 14:35:24
Aefíku, držím palce, ať je malej fit a můžete odjet.
Musím se pochlubit, naše Verča se dostala na dvě ze tří VŠ, na které se hlásila. Naštěstí i na svou vysněnou spec.pedagogiku, takže volba je jasná. Jsem na ni tááák pyšná, že jsem včera málem štěstím pukla. Brali 35 lidí ze 170 přihlášených, minimum pro přijetí bylo 85 bodů, ona získala 93 z celkových 100. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.