| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 8992  [Dalších 8792 >>]
Andrýsek + 2 109157
9.10.2013 9:49:04
U nás je nejhorší, že Honzík se ani tak nesnaží chodit jako lézt po výškách, prakticky neděláme nic jiného než ho hlídáme a sundaváme, před chvílí vylezl na taburet, já si toho nevšimla a spadnul, řval hrozně, když se uklidnil, tak co myslíte? Lezl tam znovu. Dnes se cítím na pokraji sil, občas si říkám, že jsem měla Sylvu zkusit dát do školky, ale zase ty bacily a Honzíka imunita...ale příští rok pomaže, i kdybych to měla ve školce podplatit ~j~~;)
Ale odpoledne jedu se Sylvou na atnečky, Honzu bude hlídat babička a jestli to bude jako včera na Sportínku, tak šoupnu Sylvu do tělocvičny a čeká mě hodinka klídečku v kavárničce ~;)~c~
Mufina + 4 rarášci 5426
9.10.2013 9:21:06
Jani, vůbec nemám obavy, že bys nezvládala, když toho stiháš tolik už teď ~z~ Držíme pěstičky ~;((

Matěj doma chodí i běhá, ale venku se s ním moc nedá, ne že by mu to na nerovném terénu nešlo, ale zajímá ho všechna špína na zemi a kdyby mohl, vyválí se v blátě a kalužích. Takže venku moc nechodí, za ručičku nechce, neb ho omezuji v tom co chce on a pak řve když mu to nechci dovolit.

Tak my už taky asi začneme s logopedií, objednaní jsme na zítra, byl to fofr, včera jsem volala a na logo mi říkají "mě tady vypadla paní, můžete ve ČT?".
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
8.10.2013 17:25:25
Jani, ty sis toho teda naložila! ~x~

Andrýsku, mě to ani nepřekvapuje... mazec teda... ~8~

Eminka už chodí sama i venku. A krásně povídá, snaží se všechno opakovat. Ale mamánek je furt stejnej, dokonce změnila názor a zjistila, že spaní s mamkou v posteli není úplně blbý. Takže teď spíme v posteli čtyři.
GJana& julinka 23941
7.10.2013 21:59:35
Jani,držím palce a zdravím. Julca take ještě nechodí bez opory. Dneska jsem ji nechala trénovat venku za kočárkem. Tedy já řídila kočár a julca se držela konstrukce a capkala. Ušly jsme takhle asi 20 metrů,pak jsem ji posadila zpět do kočárku.
Andrýsek + 2 109157
7.10.2013 11:59:47
Jani, tak se drž a vydrž do termínu ~;)

Honzík taky extra nechodí, venku vůbec, doma udělá max. 3,4 kroky, jednou udělal šest krůčků, ale hned si sedá na zadek, takže o nějakém chození to zatím není ~5~

Dnes jdu se Sylvou na kroužek Šikulky a Honzík může s námi, je to v rodinném centru a může si pohrát v herně, zítra se má Sylva přijít podívat do sportovního kroužku, jestli by ji to zaujalo a ve středu chodí na ty "tanečky". Do školky jsem ji nedávala a jsem ráda, když má Honzík tu imunitu nižší, že domů nenatahá zbytečné bacily. A v listopadu jsem sehnala termín na logopedii, tak jsem zvědavá, zda s tím jejím patláním řeči paní Mgr. pohne. To je asi vše, jinak dělám účto pořád, nestíhám domácnost, klasika ~d~~3~
Jana, 4 holky 125005
7.10.2013 11:51:38
Ahoj holky,

jen v rychlosti. Ještě jsem celá, ale už se mi to blíží. Nic nestíhám, věci na prcka taky nemám vypraný a do toho už mi zase začala škola a ještě chci stihnout do konce října udělat zkoušku ze statistiky. A koukám,že Bea je asi jediná, kdo ještě sám nechodí. Jen kolem nábytku. Ale já na ní nechvátám. Holky taky začaly chodit až dýl. Jo a máme 10 zubů + nateklé dásničky na další zoubky.

Gab, snad už jsou ty ledviny lepší.

Andrej, koukám, že si taky užíváte. To je teda radost, když by Honzíkovi zbytečně píchali nějaké vakcíny.

Mufi, doufám, že bubu zvládat alepsoň tak jako ty, až se prcek narodí.
Andrýsek + 2 109157
7.10.2013 11:28:51
Ahojky, tak dnes po rozhovoru s paní doktorkou z mělnické imunologie tu prokrucuji oči,tak paní doktorka se mi omlouvala, že s tím dalším odběrem taky nesouhlasí, ale že má nad sebou garanta ( takže ještě nemá pořádnou praxi) a ta paní garantka toto vyšetření chce, protože ten NOVÝ preparát,ještě s ním nemají moc zkušeností,....(nemusím pokračovat).. tak jsem jí řekla, že mi s další léčbou zásadně nesouhlasíme a už vůbec ne na jejich pracovišti, že v případě potřeby se obrátíme na Masarykovu nemocnici do Ústí nad Labem a ona: s tím pracovištěm vůbec nemám problém, to je skvělá volba..tak jsem se jí zeptala, že pokud tam bude objednání trvat zase třeba čtvrt roku, jestli to Honzíka zásadně ohrozí a ona: neee, ono mu v podstatě nic není, já si myslím, že ta imunita i časem dozraje sama, jen se vyhýbat větším kolektivům a neprovádět očkování živou vakcínou ( takže Priorix máme odložený na neurčito - což mi vůbec nevadí). Proboha, co to je, takže ona by mu píchala preparát, se kterým nemá zkušenosti a řekne mi ve druhé větě, že mu v podstatě nic není!!! Takže koupím probiotika na posílení imunity, stavím se tam pro nález, ten dám naší Dr., aby mu nedávala ten Priorix a zatím na to kašleme, případně se objednáme do UL, ale nebudeme na to chvátat. Tolik naše zdravotnictví. Musím říct, že celou dobu jsem z návštěvy té imunologie, kam nás nahnala kožařka, měla divný pocit, paní doktorka nejistá, nejdříve nechtěla brát krev vůbec, že stačí ty výsledky z jara, pak krev nabrala do 3 zkumavek na podskupiny, pak jsem s ní dohodla způsob léčby, čekalo se na sérum, několik dnů na to mi volala sestra, že další krev, to už jsem začala mít divný pocit, že tam neví pravá ruka, co dělá levá...opravdu vše promýšlet, konzultovat, co řekne jeden doktor, to neznamená, že je to pravda, fakt jsem otrávená, ale jsem ráda, že jsem ten divný pocit měla, bůhví co by mu zbytečně napíchali.
Andrýsek + 2 109157
5.10.2013 21:30:42
Tedy Edvi jsem chtěla napsat...~;)ale ono je to fuk, já tady stejně napíšu elaborát až budu mít náladu ~;)
Andrýsek + 2 109157
5.10.2013 21:29:44
Gab, ani mi nemluv a hlavně postup doktorky na imunologii v Mělníku ve mě nebudí příliš důvěry, mám nutkání to tam zabalit, poradit se s praktickou a objednat se, bude-li to nutné někam do Prahy na specializované pracoviště. Ona jednou řekne tak a podruhé onak a prostě se mi zdá, že není úplně zkušená.
Edvi+1+1 46083
5.10.2013 8:17:13
Andrysku nic veselého s tou vakcínou a imunitou tedy. :-(
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 8992  [Dalších 8792 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.