| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 8992  [Dalších 8732 >>]
trestidlo 124082
29.8.2013 4:00:35
U nas je docela pohoda. Sarka pred tydnem udelala par prvnich krucku, dostala boticky a ted uz si to tu straduje pres pokoj.
Stale zlobi v noci se spanim a obcas se vycura do nocniku. Teprve zaciname, tak snad se to trochu rozjede.
Kačula + 3 80437
28.8.2013 21:48:42
To jsou dobry stranky, nase jmena patri k tem frekventovanym, vsichni jsou v prvni desitce.

Taky jsem zvedava na detatko na fotce?
Taky vam ty prazdniny tak rychle utekly? F.jde do prvni tridy, tesi se, ja uz teda min, nejak se desim tech starosti okolo a ukolu, ale urcite to nejak zvladnem. D.se naopak do skolky netesi vubec a ja pro zmenu jo, sem tam mam pocit,ze me z nej praskne hlava. Adam zacal chodit, je s nim sranda a konecne prestal furt knourat a jecet.

Ta prihoda s panem a dudlikem je teda drsna, by me asi kleplo ~8~
Edvi+1+1 46083
28.8.2013 10:50:57
Peti jj, on byl tak nějak asi donucený tím terénem tady. :-) Zas máme nešvary s kterými pořád bojujem, jako je to kousání.~d~ chjo. A noční vstávání, stále jsem nejmíň na třech nočních kojeních. Asi s tím kojením ještě jen tak nepřestanem :-)

Holky jen tak pro zábavu našla jsem docela fajn stránku o jménech
www.nasejmena.cz
jde tam vyhledat už i náš ročník, mimin se narodilo 103508 a třeba stejné jméno jako já nás dalo 10 ~t~
Petra75+3 kluci 123532
28.8.2013 10:15:23
Pralin, teda ukradené auto by mě asi dostalo, máme sice starou plechovku, ale dokud jede, tak měnit nechci, mám štěstí na to, že mě občas někdo trefí, ulomí mi zrcátka a tak. Větší škoda by byla na sedačkách, kupovali jsme na jaře dvě nové a máme je tam pěkně seskládané, aby se kluci všichni vlezli dozadu.

Edvi, jsi si jistá, že patříš do téhle diskuse, není Norbík o pár měsíců starší?~;)
Běhá, mluví, je fakt šikula.~R^

Mufi, taky máš šikovné kluky, jsem tě nechtěla strašit, ale náš David bojuje s chozením na velkou doteď, prostě si sám neřekne, musím ho poslat, hlídat ho, jinak je zle.~n~ Nevím, jak na něho, je to taková palice dubová, pařez jeden. A to jde do školy, tak doufám, že jsem to dobře promyslela a že neměl zůstat fakt ještě ve školce.

A naše malé torpédo už nechodí, běhá, neustále někde leze, na schody, na žebříky, na skluzavku v protisměru, každou volovinu rychle odkouká a opakuje. Kope do balonu, metá vším, co mu přijde pod ruku. Doma vyrábí binec tak rychle, že za ním nestačím uklízet. Ale nemluví, neříká ani slovo, jen nějaké slabiky, ale domluví se, natáhne prstík, ukáže a vydá nějaký zvuk. A pořád bojujeme se spaním, přes den dobrý, usne mi do pár minut na klíně, nechá se položit do kočáru a dá i dvě hodiny, někdy dvakrát za den. Ale večer je pořád neodložitelnej, vždycky jak ho zkusím položit, tak je za chvíli vzhůru a ječí. ~o~ Nestačí být s ním, lehnout si k němu, pořád se mi dere na klín a nejlíp k prsu. Včera jsem ho zkoušela přesvědčit, že takhle ne a usnul až v jednu ráno - a to mi ho vzápětí vzbudil hasičskej poplach. A pak konečně zabral a spal do rána bez buzení. Nevím, jak budem vstávat do školy, to bude asi masakr, bude ze mě zoombie.

Pralin 95454
27.8.2013 21:24:46
Holky s autem nijak, museli jsme koupit nove no, pac bez auta to tu dost dobre nejde...ale dodelali jsme ted fasadu plus par veci co se k tomu pridalo takze jsme ted s financema na tom dost bidne....nicmene myslim pozitivne takze mi to nevadi:)

Gratuluju k uspechum s odplinkovavanim mufi!!

Maricka nechodi, ani neprejde od neceho k necemu, vsude kam potrebuje si doleze a tak nema potrebu...
Mufina + 4 rarášci 5426
27.8.2013 17:18:32
a trampolína se líbí všem našim dětem. Matěj se tam různě válí a když s ní děti pohupují, tak se tomu řehtá a je blahem bez sebe.
Mufina + 4 rarášci 5426
27.8.2013 17:16:50
chuťovka ~y~ to nedělám ani já svým dětem. Ještě že ho Norbík nestihl převzít.

Mě stačil nákup s dětmi min. týden, měla jsem nějaký smolný den, nejdříve nás nevzal bus, nevešel se už další kočár, tak pěšky s patřičným kňouráním, pak se tak různě nedařilo, zlobili a vrchol byl, když mi ohli platební kartu, Mat.asistoval a že prý mi ji podrží než se mi uvolní ruce, já na to zapoměla, že ji drží a oni jak se o ni prali, tak mi ji ohli skoro do pravého úhlu, jsem myslela, že mě omyje. Večer mi ještě spadly do popela dva ze tří špekáčků.

Matěj dnes pořád kňourá a brečí, lezou mu další zoubky.

A zjistili jsme, že nám v trámu chroustá červotoč, mě klepne, máme skoro vše ze dřeva. Trám dovezl kamarád, když nám sestavoval postele pro děti, by mě ani ve snu nenapadlo, že to tak blbě ošetřil a nedal na to pozor ~n~
Edvi+1+1 46083
27.8.2013 14:27:45
ahoj. tak teda se fakt pekne ochladilo. U nas je ted v kurzu trampolina. Sice ji dostal od dedy ten starsi, ale bavi hlavne batole. porad na ni poskakuje a pobiha. Jinak se pekne rozjedl. V podstate uz ji to co my a docela pribral. Zacal pekne rozeznavat zvirata a nazyva je po svem. Cici, koko, brum brum, prrr, haf , buu, :) takze ted jsou strasne oblibene knizky se zviratky.

holky jedna prihoda. Stojim u pokladny v rade. malemu spadnul cumel. Sehnul se pro nej starsi pan, OLIZNUL ho a chtel mu ho dat do pusy to jsem fakt necekala.~8~
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
27.8.2013 7:53:15
Mufi, máš samý šikulky! ~g~
Eminka už udělá krůček od něčeho k něčemu, když se potřebuje přemístit a nedosáhne.
Mufina + 4 rarášci 5426
26.8.2013 21:03:02
Kde jste kdo?

Pralin, jak to dopadlo s autem?

Kdy se nám prozradí mrně na fotce "víte, kdo já jsem?"

U nás už snad začal podzim nebo co, včera večer a dnes celý den docela kosa.

Mart. konečně pochopil, že na trojkolce se musí šlapat, aby jela a už skoro týden neměl počurané ani pokaděné slipy ~z~ Mat. se naučil už celkem obstojně na kole, teď už jen pilovat, aby si tu jízdu mohl více vychutnávat. K.se vrací pozítří z tábora. Matěj leze po čtyřech rychleji než já po dvou, ještě sám nechodí, jen za ručičky a postaví se už i v prostoru, tak myslím, že už je jen otázka času, kdy si troufne na první samostatný krůček.



[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 8992  [Dalších 8732 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.