| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 8992  [Dalších 8922 >>]
Andrýsek + 2 109157
23.12.2013 17:16:28
Jdu na skok, přeji vám krásné prožití vánočních svátků a úspěšný vstup , nejen vstup, do nového roku. ~;((~3~
Mufina + 4 rarášci 5426
23.12.2013 17:05:37
Gab, vždyť říkám, že si připadám, jako bych měla v hlavě pyliny ~l~

Petři, my jsme měli jeden rok stromek taky přivázaný, loni už pod něj manžel vyrobil bytelný stojan a k tomu jsme ještě jistili přivázáním. Letos to bude to samé, tak snad na nikoho stromek nespadne.

U nás jsou děti tak rozpustilé co se nechodí tak moc ven, jak nejsou vybití venku, tak neví co by doma roupama. Ještě ani zima nezačala a už se těším až skončí. Stačí trocha té sněhové romantiky a už by mohlo být zase jaro, kytičky a teploučko.
Petra75+3 kluci 123532
22.12.2013 23:26:57
Zdravím,

já doma nemám mamánka, malej spíš posledních pár dní pronásleduje tatínka, za mnou přijde, jen když má nějakej akutní problém, chce napít, najíst, uspat a tak. Jinak pořád zvedá ručičky k tatínkovi a ten ho nosí sem a tam, chodí s ním i přikádat do kotle, jí z jeho talíře a běda, jak se mu ztratí z dohledu. Je s ním sranda, pitvoří se, výská, píská na píštalku, jezdí na motorce a nebo se honí za balonem. Furt v pohybu. Začal mi tu uklízet, zjistil, kam se vyhazuje smetí, takže občas přiběhne s papírkem a cpe ho do koše, jenže to má trošku popletené s košem na prádlo, takže už vyhazoval i svoje bodýčko. ~t~Budu ho muset kontrolovat.
Stromeček už máme ozdobenej, dnes po obědě, když prcek chrněl, tak jsme to ve čtyřech zmákli, aby byl překvapenej, až se vzbudí,byl pěkně vykulenej.Bohužel se brzo otrkal a začal zkoumat, co to na tom stromku visí a povedlo se mu obrat nějaké baňky. Myslím, že budeme letos poprvé přivazovat stromek ke stropu, jinak skončí na zemi.~o~
Ještě nemám dobalené všechny dárky, jak to kupuju vlastně pro všechny i za babi a tetu, tak toho mám moc, budu muset kluky zítra vyhnat k babičce a v klidu to dodělat a dobře označit, nebo se mi to pomíchá a pod stromečkem se pak budem hádat, jak to ten Ježíšek vlastně myslel. Bude těch balíčků tak 50 a mě to tak strašně nebaví.~n~
Velcí kluci jsou na ránu už druhý den prázdnin, hlavně Mara. On vždycky všechno strašně prožívá, a jak je v něm to napětí, tak to s ním mlátí. Drzej, na bráchy se rozkřikuje, vymýšlí blbosti, rýpe se v jídle. Snad se to po svátkách uklidní, bude si užívat dárky, dostanou všechno, co měli v dopise pro Ježíška a asi jeden velký áách dárek od strejdy, tak uvidíme.






















Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
22.12.2013 21:34:35
Pečeně je snad netučná, ne? Aspoň já ji mám povolenou při hubnutí, ještě s panenkou... ~d~

Filda chodí taky na dopoledne do školky, ale to je to s Emčou snad horší, než když je doma. To jsou schopni se spolu zabavit, dopoledne ji mám na ruce, noze, rameni, v náruči.... furt. A mám jen dvě děti, proti tvým 4, to bych asi taky nedala. ~x~
Mufina + 4 rarášci 5426
22.12.2013 21:09:44
Skloubení dětí s prací si momentálně nedovedu vůbec představit, nemáme ani žádné hlídání, jsem s nimi od rána do večera a někdy mám opravdu dost, i když jsou třeba na dopo ve školce a škole. Poslední dobou mají nějaké roupy a pořád něco vyvádějí. Ale s tím se asi musí počítat, že nebudou sedět a koukat.

Koukala jsem na recept pečeně v nléce co je na netu, asi opravdu lepší dělat z nějakého masa co má i tuk. Ale třeba někdy vyzkoušíme.

Stromeček u nás taky nosí Ježíšek, ale zdobíme ho dopoledne na Štědrý den s dětmi společně, jsou unešeni z podávání a zavěšování baněk a různých ozdobiček co sami vyrobili, akorát ho nerozsvěcíme, to až večer Ježíšek.

Přeji všem krásné, pohodové svátky ~;((

Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
22.12.2013 20:46:17
Mufi, já to teda dělám z pečeně, ale je to vepřové v mléce, naprosto fantastický a jednoduchý recept. Bez cibule. ~;)

S mamánkovstvím je to u nás stejné, chovám, nosím, vodím za ruku... Zatím to zvládám, jen musím pracovat v noci, končím kolem půlnoci a mívám toho plný kecky. V noci Eminka párkrát pláče, ale jen dám dudlík nebo pomazlím a spíme dál.

Nám stromek nosí a zdobí Ježíšek, uvidíme ho až na Štědrý den ráno. Těším se, jak budou mrňata reagovat.
Dárky ještě zabalené nemáme, asi dnes a zítra.
Zítra už dělám polévku, dělám rybí z kapra a z lososa, se smetanou a bílým vínem, musí se rozležet. Salát dělá panimáma, je na štědrovečerní večeři u nás.
Cukroví jsem koupila, 2kg a je toho až až. U nás to nějak neletí. Dneska jsme rozdělali bůček, co Michal nakládal před týdnem a to je jiný kafe. ~t~
Ještě máme naložené hermelíny a utopence.

Program máme v podstatě na každý den, ale hlavně rodinné návštěvy, turnaj v kartách a v nohejbale a tak. Prostě pohoda, dva týdny s taťkou komplet. Zítra dojede i Kuba.
~s~

Krásné, klidné a Veselé vám všem. ~x~
Mufina + 4 rarášci 5426
22.12.2013 19:12:51
Už jsem se asi rozhodla, co budu vařit, snad bude chutnat.

Podlehly jste předvánočnímu shonu, že nepíšete? Já už mám zabaleny skoro všechny dárky (až se divím), stromek je ve sklepě. Zítra ještě musím dokoupit pár maličkostí k jídlu, abych pak dlooouho nemusela vystrkovat nos mezi lidi, zalezu jak krtek a budu chodit jen na procházky.
Děti zlobí, řvou a perou se. Matěj je ještě mamánkovatější, nejraději by se pořád nosil, po odpoledním spánku hodinu prořve a zatím jsem nepřišla na to proč. Většinou se budí už jen jednou za noc. Běhá jak na závodech, pořád něco bere, otvírá, rabuje. Teď se všechny děti asi už 10 min. hrají spolu a je tu TICHO ~z~ udělaly si bunkr ze židlí a dek a zatím se nehádají.
Mufina + 4 rarášci 5426
22.12.2013 17:27:58
Andrýsku ~R^

Holky, nemáte nějaký osvědčený recept na nějakou mňamku z vepř.kýty? Já mám v hlavě snad pyliny nebo co, vůbec nic mě nenapadá. Chtěla jsem dělat maso na cibuli a zapéct se sýrem, ale jeden z návštěvníků prý cibuli moc nee, tak nevím, co vařit.
Edvi+1+1 46083
20.12.2013 21:05:38
Andrýsku super zpráva a dárek na vánoce~R^~R^
Andrýsek + 2 109157
20.12.2013 16:27:39
Super, super, dnes kontrola na imunologii v Praze, Honza je poslechově naprosto v pořádku, žádné píchání imunoglobulinů se konat nebude, jen to oscilococcinum a 7.2. kontrola, odběry až za půl roku, aby se vidělo, zda se může naočkovat tou vakcínou Priorix nebo ještě čekat, jááá jsem tak ráda, že jsme se nenechali zmást na Mělníku a přešla jsem s ním do Prahy, to mě snad něco muselo osvítit, tady by už byl na imunoglobulinech To je snad ten nejlepší dárek k vánocům ta dnešní kontrola ~z~~R^
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 8992  [Dalších 8922 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.