| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 8425  [Dalších 8325 >>]
Tussi + 3
  • 
1.1.2015 13:52:12
Holky, vse nej v Novem roce!

Lassie - jste uzasni, jak jste to vse zvladli a zvladate.

Annako - drzim palce, at se sny vyplni ;)

A vubec vam vsem - at vas novy rok je lepsi, nez byl ten minuly, ale horsi, nez ten ten nasledujici ;)

A ja se ted odmlcim, za necely tyden jdu na ten laser oci.
Od vcerejska jsem jen o brylich, 20let starych, s malo dioptriema, takze vidim hooodne blbe (v noci jsem si tak nejak popletla blikajici vyskovy jerab s rachejtli :D proste barevny flek jako barevny flek, no ni? :D ), a chci ted omezit internet v mobilu, na kompu.. no proste necham oci odpocivat.

Drzte mi palce, bojim se. Strasne. Nekdy si rikam, jestli neni rozumnejsi videt blbe, nez treba vubec (ale pak zas, ze me bude operovat prvni po Bohu v nasi republice, a s myma -10 dioptriema si moc vyskakovat nemuzu)

Tak - zatim....
mochito 37531
31.12.2014 19:17:06
Annako, tak to je přesný, naše mladá by jedla salám, salám a salám, pak taky ještě salám a párek...to má přesně společné s mým mužem. Jo a k salámu ještě bonbony a čokoládku. K tomu i málo pije...
Sýr do pusy nevezme, pečivo jen suché a maso občas, to si umí střádat rozkousané v puse a když ho má už moc, tak ho případně vyplivne, nebo se s ním dusí.
No já stydlivá asi taky nebyla, ale O. byl extrém, ten se všeho a všech bál.
Nevím, co je lepší, snad spíš ty stydlíni, zvlášť u holky, když to vidím, tak mám fakt strach, co bude, až jí pustím jednou do světa. Ale snad dostane rozum, Ondra se taky už trochu změnil.
Jo v lékárnách moc výběr nemají, on je pangamin levnej a to jim kšeft nedělá, narozdíl od předražených Marťánků a podobných srágorek, ale měli by ti objednat.

Annaka 93428
31.12.2014 15:46:02
Ty jo hezký, pořádná holčička ~R^. Doufám, že mrňous bude mít 15kg dřív, než v pěti letech ~:-D.
Jerry, to je expertka ~:-D, já mám naopak stydlíny, co před každým sklopí hlavu nebo utečou, ale já jsem byla stejná, takže mám pochopení.
U malého se střídají období, kdy jí docela hezky, s obdobími, kdy toho sní sotva půlku, ta jsou bohužel delší. Během vánoc to byla naprostá katastrofa, protože chtěl jíst jen čokoládu ze stromečku a cukroví ~8~. Docela hezky jí s tatínkem, ale ten se nestravuje zrovna ideálně ~:(. Tak prostuduju ten pangamin, teď brousím na jejich stránkách, mají docela dost výrobků.
mochito 37531
31.12.2014 14:22:33
Jé ahoj holky, to je dobře, že jste napsaly.

Lassie, Vás sleduju jak se dá, jsem moc rádá, že je malej zvládá i školu, statečný jste všichni! A Majda teda je pěkná, já si pamatuji velmi dobře, že byla jako Simča hubená, jenže se rozjídala už s příkrmama a ta naše prostě na jídlo nemá čas. U stolu si s tím hraje, vykládá, stokrát přeje dobrou chuť, vybírá nudle z polévky a pak zase hrášky a podobně...dnes seděla hodinu u stolu a stějně nedojedla. Dojí až za pochodu.
A taky se se všema kamarádí, na ulici se představuje bezdomovcům, oslovuje cizí děti, vypráví kam jdeme, nebo co jsme dělali, loudí sušenky a pod.

Annako, mám pangamin dražé, jsou to malé tabletky, takže se snadno pak zamíchají do jídla. To je dobrý, že je malej neurologicky v pořádku. A jak on jí?

Přeju všem krásný konec roku a ten nový prožitý ve zdraví a spokojenosti!
Lassiesevrací 134328
31.12.2014 12:22:43
Majda má přes 15 kilo! A pamatujete, jakej byla střízlík? Teď obchází stůl a krade nám maso z talířů ~t~ Ale tlustá není, je tak akorát. Tvářičky buclatý, zbytek normálka, spíš jde do výšky, jako Kačka.

Annaka 93428
31.12.2014 12:03:32
Lassie, tak to jsou skvělé zprávy ~R^. Matěj je fakt frajer ~x~.
A Majda je taky zlatíčko, se mnou náš mrňous každé ráno lomcuje a volá "vstávej" ~:-D. Ale jinak je taky úžasný ~s~.
Přiznám se, že na odplenkování jsem se vykašlala ~f~, bylo moc starostí a málo trpělivosti. Stejně přemýšlím, že bych ho dala do školky až od 4 let, ale uvidíme, co bude.
Mluví asi dobře, v porovnání se sestrami je to sice slabota (ty byly opravdu hodně šikovné), ale umí pár říkadel, říká věty a slovní zásoba je taky slušná. Jen jsem myslela, že to půjde rychleji, když slova spojuje od 12 měs., ale měl několik období, kdy se krásně rozpovídával a pak najednou totální útlum a návrat až o několik měsíců zpátky ~d~. Tak doufám, že teď už žádný útlum nepřijde a bude se to jen zlepšovat.
Jerry, taky máme drobka hubeného ~:(. Nevím, kolik teď váží, ale obávám se, že magickou desítku taktéž ještě nepřekročil. Stále je sledovaný na neurologii a je to vlastně jediná věc, která se neurologovi nelíbí.
A to Simonce drtíš ty velké hnědé tablety? To bych taky mohla zkusit.
Tussi, škoda, že jsme od sebe tak daleko, nakupovala bych u tebe ~;). Na škole jsme snila, že budu mít taky menší hospodářství...pár slepic, králíků, kozu, ovce, možná i koně, ale s dětmi si to už nedovedu představit. Ty slepice a králíky jo, ale koně už opravdu ne. Ale tak co není, může ještě být, že? Do čtyřicítky toho ještě můžu stihnout ~:-D.
Lassiesevrací 134328
30.12.2014 22:22:48
Ahoj holky, dlouho jsem nepsala, měla jsem teď celkem jízdu(asi jste průběžně četly). Ale Majdulka je dítě za odměnu. Na záchod hodí od léta, jen na noc má plenu. Mluví dobře, i ve větách, je to drak. Je moc hodná a ohleduplná. Ráno se budí s dobrou náladou. Hladí mě po tvářích a hlásí "ráda, ráda maminku". Je hodně kontaktní, ráda se objímá a tancuje, je to komediantka. Můj pobyt v Motole nějak zvládla, ale i tak to bylo pro ní i pro Kačku těžký. Matěj se drží a v lednu by měl dostat první vysvědčení. Je to ten nejstatečnější člověk, kterého znám.
Tussi + 3 50048
29.12.2014 16:49:50
Je to dobry, moncl se nekona. Ma tam jen carku.
To, jak si rozskrabava poskrabany oblicej vypada hur (kluci se porvou, jeden druheho skrabne, no Denda ty strupy nemuze nechat byt, takze si z maleho skrabanecku spacha krvavy sram pres pul obliceje... Sila).
Celkem vypada jak tyrane dite.... uaa
mochito 37531
29.12.2014 12:49:41
No jo, spaní je na prázdninách vlastně fajn~;)
Akorát ten celodenní řev dětí je na mne silná káva, ven chce chodit jen Simonka, jenže v mrazu tam taky nejde být dlouho. No přežiju..

Chudák, otřes mozku mít nebude určitě, ale moncla asi fajnovýho, tak ať je brzo zahojený!
Tussi + 3 50048
28.12.2014 23:14:58
Jerry - ja si prazdnin uzivam. Ta zimni tma mi nejak letos prevratila hodnoty. Misto abych byla jak normalne v 19hod chodici spici, tak jeste ted mam pocit odpoledne :|..
Takze jsem rada, ze nemusim vstavat v 6. A anzto uz nemame prasatka a nemusim ""stihnout plan"" uvarit 50kg brambor denne (v kuchyni, na plynu, v hrnci na cca 10kg brambor... celodenni vareni), nic me ted nehoni a chrnim do 9. Krasa...

Holky, Denda zakopl a spadl s formickou na peceni... Ostra hrana mu dopadla primo na koren nosu.
Hned se mu udelala boule.. To bude nejspis modrak pres pul obliceje...
Otres mozku nebo tak neco nehrozi, ze ne?
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 8425  [Dalších 8325 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.