| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 8425  [Dalších 8315 >>]
mochito 37531
28.12.2014 19:43:52
Jo Tussi, na nošení je to fakt super, to poznávám, když zvednu nějaké "normálně"
rostlé dítě.
Holky to je patálie s prací, já doufám, že se vrátím až v září na své místo. Budu teda muset ještě zase asi rok studovat, ale zas to místo je víceméně jisté. A
Vánoce u nás celkem v klidu, ale už by mohla začít škola...
Tussi + 3
  • 
28.12.2014 12:04:57
Ajeto - tak to mas jasnou volbu;).
I kdybych dostala v kanclu zkraceny uvazek (je mi jasne, ze by se to tykalo jen fyzickeho pobytu v kanclu, jinak mobil furt na uchu, a ve finale zisk z kseftu spachaneho mimo kancl by pripadl te kolegyni, co by vytiskla a podepsala obj. - takze v grafu zisku pro firmu bych byla darmozrout), tak vyplata ze zkr.uvazku minus naklady na dojizdeni = totez, co si vysolicham kolem baraku a bez stresu za volantem.

A na St.den jsem se taky prezrala :). Letos se mi vse nejak moc povedlo, a to se jeste nechvalim :D.

Akorat zpravidla balime v noci pred St.dnem s manzelem, deti dostavaji darky rano, no letos manzel vytuhl brzo, deti pozde, takze jsem balila nekdy od pulnoci do 3, mazec. Na nekterych darcich jsem prehlidla cenovky, prohodila jsem traktory (fakt jsem si nemohla vzpomenout, jestli Domca ma mit zeleny nebo cerveny) a jerab zabalila Dendovi - Domca ho pak D.vytrhl, pry To jsem si pral ja... Ale pak uz nechtel nic jineho, takze happyend pro Dendu.
a je to? 72327
28.12.2014 10:29:33
Tussi, tak já budu zase od února nezaměstnaná ~:-D Ikdyž mám nesmírnou chuť vrátit klíče už 2.1. v pátek a definitivně to rozseknout. Zadarmo se mi pracovat fakt nechce a když jsem to počítala zpětně, i jako brigádnice jsem si vydělala víc za míň práce a rozhodně míň zodpovědnosti.
Ale 100% budu na dlažbě od 1. února. Doma mě pro změnu budou čekat faktury.
Máš kliku, že budeš dělat, co tě baví.

Novinka od Vánoc, malá si párkrát vytáhla nočník a udělala do něj svou potřebu. BINGO! Že by se začalo blýskat na lepší časy? Nebo pochopila, že od února nebudu mít peníze na plíny a začala trénovat? ~:-D
S mluvením pořád stejný, pořád jsem táta, pořád mluví svou klingonštinou se starší sestrou.

Vánoce u nás proběhly relativně v klidu, jen jsem se na Štědrý den nechutně přejedla. . .
Tussi + 3
  • 
20.12.2014 9:18:34
Jerry - 9kg? Takova roztomila panenka, na noseni luxus, mhmm :), ale jinak boj s jidlem nezavidim.

Ajeto - od unora se pridam i ja do klubu zamestnancu. Taaak se mi nechce vracet za elektronickou lopatu do pohodlne kancelare (kde 17hod neznamena konec pracovni doby, clovek musi byt na mobilu furt) + dojezd sice jen 20km, no v zime humus. Predstava tohoto a logistiky deti mi uz nahani husi kuzi dlouho. Stacilo mi to 1 rok jen s malou Natalkou, bez zvirat..
Takze kdyz mi znama rekla, jestli bych misto ni tady ve vesnici nechtela roznaset letaky, tak jasne ze chtela. Plus budu prodavat maso (a dal vajicka) ze dvora. Zajem je, budu pani (skoro) sveho casu, a budu delat neco, co ma smysl. V puvodnim zneni jsem dispecer mezinar.kamionovych preprav - na spedici. Tenhle kseft mi prijde uz passe, vidim tu klesajici tendenci, ten rozdil pred 10 lety, pred 5 lety a kdyz slysim, jak to probiha ted + mych par let doma, ne, dekuji. Tak, ted jsem svymi plany pobavila Osud, snad ale neco klapne ;)
mochito 37531
16.12.2014 21:46:30
Hehe, jsem se pobavila...~;) ráno jsem též drbala pročůraný koberec, jsem zas měla záchvat, že jí to přece už musí dojít. No nedošlo, posadím jí stokrát a po stoprvní všechno počůrá a volá nočník! Jeden rozdíl je, ona do něj ještě neudělala nikdy nic.
Jináč je ale příšerně ukecaná, mluví bez přestání a neustále vyžaduje odpovědi a pozornost. Váží pořád asi 9kg a bojujeme s jídlem. Dneska nás teda málem snědla po dlouhé době, možná zabírá Pangamin, co jí drtím do jogurtů. Měla prasklý koutek, tak mi to napadlo, že by se po tom mohla i rozjíst. Na Ondru to fungovalo, ale ve velkých dávkách. Do ní dostanu tak 1 tbl, ale aspoň něco.
Ale je to veselá a celkem hodná holčička, pořád čekám, kdy přijde nějaké období vzdoru. Ondra byl příšerná palice a já furt nechápu, že s tímhle dítětem se normálně dá domluvit~8~ snad to vydrží co nejdéle.

Dárky teda nějaký mám, v rámci toho, že si nikdo nic nepřeje, mi to ale dost štve...

Ale co, hlavně se nezbláznit!
a je to? 72327
16.12.2014 11:28:27
Tussi, třeba bude zaměstnancem roku tak dobrovolně jako já ~:-D Krom úterý jedu od listopadu nonstop, co jsem měla 3 dny volno, tak jsem proležela s virózou.
Neuklizeno, nenapečeno, dárky letos fakt musí obstarat Ježíšek, protože od zítřka budu v obchodě do půlnoci a to až do 23.12.
Víkend sice volný, ale to jsem mladé slíbila, že pojdeme na bazén. Když budu ready. Od neděle mě škrábe v krku a "rýmičkuji"...vlastně krom nejmladší "rýmičkuje" celá rodina.

Prasátko...škvarečky, tlačenka, jitrničky - moje nej.

Posun ve vývoji dvouleté dcery veškerý žádný. Pokud nepočítám vyčůranost. Zápasíme s nočníkem. O víkendu ji u nás hlídal tchán, já+můj+moje jsme byli ve Vídni. Ta malá dvouletá vyčůranda udělala do nočníku spoutu hromad a jednou nočník málem přetekl. Tak jsem si připadala lehce jako neschopný blbec. Od pondělí opět nočník leží za křeslem a já už čistila dvakrát koberec, pračka se opět krásně plní pročůranými věcmi.
Pořád mi neříká mami, ale tati...mluví jen se starší sestrou, mají svoji klingonštinu...umí ale perfektně lozit po kuchyňské lince a zjistila jsem, že mi pod balkonovými dveřmi dělá díru...rukama.
Tussi + 3
  • 
15.12.2014 23:12:45
No, s temi mrazaky i brichy mas recht. Jinak to stoji za ho...
Probrecela jsem uz kontaktni cocky, a jeste furt mi neni hej. Jsem cvok, co ke vsemu prilne.

Tyjo, Jezisek je az dalsi stredu! Zitra ma chlap narozky, mlada ma skautskou vikendovku + v nedeli svatek.. Teprve v patek jsem se po tydnu dostala k uklidu i jinych prostor nez furt-dokola-kuchyne (detske pokoje, ty byly!) a od vikendu konecne nebojujeme o posledni par cistych ponozek :D .
Jestli me vezmou v lednu na ten laser oci, tak mi nebudou muset davat zadne spaci tablety :D .

Kdo uz ma vsechny darky, je hrdina. Ja cekam na prilezitost, kdy bych mohla vyrazit bez deti, no muj muz se rozhodl stat se zamestnancem roku nebo co... Neco jsem stihla pri zasobovacich nakupech, ale taaak bych potrebovala vyrazit do mesta..
(davam si timto hned predsevzeti do noveho roku - darky koupim pres net a v listopadu)
mochito 37531
15.12.2014 19:34:30
Tussi, už máte asi plný mrazáky a břicha co? No jo, když holt člověk není vegetarián, tak nesmí být měkkej. Já bych to ořvala.

Jak se všichni máte? Už vyhlížíte Ježíška?
Tussi + 3
  • 
6.12.2014 12:03:32
Tak, holky, zitra nas ceka zabijacka. Pepina dnes dostala luxusni zradylko, vyvalela se v bordelu a otrela se o me, smrdim hur nez ona :D .
Jinak mi do smichu moc neni. Pepina je fajn cunice, posloucha na slovo, muzu ji pustit mezi drubez a vim, ze jim ani pirko nezkrivi. A jak srandovne skemra o dobrutku - postavi se do dveri, vrti ocaskem a zvlastne chrochta ( a zere z ruky, fakt opatrne, aby neublizila).

Meli jsme cuniky 2, kluka si odvezl jeho ""majitel"" ziveho na konci rijna. Prijel se 4 chlapama, myslelo se, ze ho vytahnou do klece. No, ne. Kdyz cunas zacal radit jako byk, chlapi zdrhali (teda az na toho jednoho, co byl namacknuty prasetem na stene). Stacilo ale, abych ho pohladila, rekla Kliiiiid, byl z nej beranek. (z cunase, ne z toho chlapika). A do klece vlezl sam, kdyz jsem si tam nejdriv vlezla ja.

Ach jo.
Tussi + 3
  • 
23.9.2014 19:22:46
test
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 8425  [Dalších 8315 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.