| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 8425  [Dalších 8395 >>]
mochito 37531
14.5.2015 21:02:18
Albar, tak to je teda taky slušný, jsou to škodiči, malý příšerky~;) To se ti bude hned líp léčit s hadrem v ruce, vydrž a ať ti brzy zaberou léky!

Jo holky, já jsem právě taky tvrdohlavec, býk a teď to vidím, co si se mnou taky máma užila. Ale je fakt, že je to pro život většinou lepší. A taky máte pravdu, že se to různě věkem mění, člověk se učí trochu ustupovat a dělat kompromisy.
Albar 93722
14.5.2015 15:29:52
Tak zatímco jsem ležela, tak Hanička snědla dva brumíky, sobě i Kačce, vysypala na zem cukr, namáčela si v něm lízátko a pak do toho ještě vylila št´ávu a rozpatlala kde se dalo, i sobě do vlasů ~8~ A jako bonus se vyčůrala místo na nočník do kýblu na uklízení. Já ji přerazím ~o~
Albar 93722
14.5.2015 13:24:12
Jerry, já jsem byla taky tvrdohlavá jak mezek ~f~ jestli tě to utěší, tak časem se to zlepšilo, ale ten základ tam pořád je :-)

Holky, jdu si postěžovat, libovala jsem si, jak jsme dlouho zdraví a už nejsme, mám hnisavou angínu, brzo pojdu, nemůžu vůbec polykat ~q~
Asi jsem vypadala dost špatně, protože v lékárně mi lékárnice třikrát vysvětlovala, jak mám ty prášky brát a tvářila se, jak kdyby mluvila s debilem.
Tussi
  • 
13.5.2015 14:03:04
Jerry - diky :) .
Ono to bude i tema blizicima se prazdninama, vsichni uz maji dost.... A pokud dostane poznamku z fleku, tak to jde rychle. U Naty jeste vedou puntiky (nejdriv varovani, pak puntik. Za 3 puntiky poznamka), z fleku pochvaly.

Ona ta palicatost nekdy neni na skodu... Pokud jim vydrzi a bude pouzita na dobre ucely.
Domca, kdyz rekne Ne, mysli tim Ne, jen se usmiva, nerve, ale nehne s nim nic. Uaaa. Denda rve. Ma silny hlas, a posledni dobou ma nejak vic pozadavku, na kterych trva, takze vlastne rve furt. Uaaaaaa. Kdyz usne, moje usi si oddechnou (a jsem vycerpana, jako bych vybehla Mont Everest 3x za sebou).

Mame za sebou zapis do skolky, tak uvidime, jestli Dendu prijmou. On sam se tesi, diky Domcovi uz to tam zna, kdyz neco resim organizacniho, muze tu chvilku byt v hernicce, i cvicit s detmi uz byl, je tam rad.

A kurat uz je 6 a dalsi se klube :)
mochito 37531
13.5.2015 8:46:24
Tak nakonec to nebyla jen poznámka, ale i 5 ze zapomenutého úkolu. A poznámka v duchu: zhoršil se v chování, nic na něj neplatí, začíná zapomínat úkoly a též
ČASTO ZAPOMÍNÁ DOMA ŽÁK.KNÍŽKU...takže doma lže, že jí má učitelka a ve škole, že jí má doma. Puntíky tuším nikdy neměli, říká, že všem za zapomenutý úkol dává 5. Poznámka je od března třetí. Jednu měl v prosinci.

No práci navíc bych si taky představovala, budu to muset s uč. probrat osobně, tuším bude ještě aktiv. No, nějak se mi chlapec mění, asi i vliv kolektivu, předvádí se před sebou, už jsou otrkaný. Možná i konec roku, puberta snad ještě ne, je mu čerstvých 9.
Dnes mají tu besídku, tak třeba už bude klid, doufám, věřím...

Simča..to byste musely vidět, zeptáš se, budeš už chodit na záchod? A ona: Nebudu...
Albar, je to těžký to přejít, můžu to zkusit...

Onehdá mi kamarádka po jedně scénce s Ondrou povídá, že takhle paličatý děti, jako mám já ještě neviděla~f~~n~

Albar přeji úspěch v přijetí do školky a pro tussi, další chovatelské a podnikatelské radosti!
Albar 93722
12.5.2015 19:50:58
Jerry, účel světí prostředky :-) Hned se víc těším, až nastoupí do školy Kačka ~8~ Proč vlastně Ondra vyrušuje? Když má svoje hotový a nudí se nebo tak průběžně? Nemohla by mu učitelka dát nějakou práci navíc?

Máme za sebou zápis do školky, přihlášky jsme dávaly tři, lidí všude jak much, ale dost jich dávalo jak my přihlášku na víc školek, tak snad se to nějak vytřídí. Super, že se Simča dostala ~R^

A k Simonce, nedělá to třeba proto, že se jí líbí, jak jsi na ni naštvaná? Chápu, že to je na nervy, ale třeba kdybys to bez povšimnutí přešla, tak by ji to nebavilo. Já vím, mě se to mluví.
Hanička se dneska počůrala ve školce, řvala u toho jak tur, vůbec má dneska den, z města jsme šli taky s ječákem, už mám dneska všeho dost, jsem unavená, jen odpadnout do postele.
Tussi
  • 
10.5.2015 13:03:44
Ty 4 poznamky jsou za skolni rok nebo za pololeti? A davaji je za 3 puntiky nebo hned z fleku?

Add ten smich - to mi delaji kluci taky a vytaci me tim dobela. Kdyz mam dobrou naladu, a mavnu nad tim rukou, tak je to tak netesi, jako kdyz jecim a skacu jak opicka na gumicce. (jeste kdyz uz to je fakt pres caru a ja uz nemuzu a rozbrecim se, tak se tise zdekuji a jsou pak nejakou dobu jak pipinky. To ale nastesti nebyva moc casto)
A add skolni besidka - Domca rekl, ze vystupovat nebude a basta, a sedel na lavicce a koukal :D . Jeste to na nej zkouseli - Ty nechces udelat mamince radost? - Ne.

Dneska Denda nedovrel branku a kozy mi ozraly pole.
A zacaly se lihnout kurata. Ted uz to pujde ve velkem, neb mam novou velkou lihen. Pocet dnes 2.
A ve ctvrtek jsem prodala prvni syr. Aleluja :)
mochito 37531
6.5.2015 7:49:15
Tussi, dík za podporu, už jsem trochu vychladla. No premiant nějaký dvojky má, už je třeťák, ale to neřeším. Problém jsou totiž poznámky. Letos už je to 4. Nakonec jsem to z něj dostala, ale co všechno jsem mu naslibovala za tresty...~f~ včetně toho, že nepojede na rodinnou dovolenou, holt zoufalí lidé dělají zoufalé věci~:-D
Dneska musí žákajdu donést a zavolat mi, že jí má. Já pak odpoledne už učitelku neseženu.
Přesně to jsem si říkala, že snad nikomu neublížil, že by mi to volali...on prostě vyrušuje, když ho něco nebaví. Nacvičují na výročí školy besídku a tancování a on ruší, to měl 2 poznámky A teď prý mluvil bez přihlášení.... Nejhorší je, že vidím sebe, to bylo celou mojí základku. Jen moc nechápu, co těma poznámkama chtějí dosáhnout, mají ho zaměstnat navíc...Dokonce měl jednu i z tělocviku, a to mají chlapa, kdyby mu dal dělat sto dřepů, tak má od něj pokoj. No ale nejsem u toho, tak nevím.
A Simča už dostala i na zadek a za hodinu zopakovala znova, nechápe nic, směje se na mě když se zlobím~n~
tussi
  • 
5.5.2015 22:09:24
Jerry, tak to uz vypada, ze se deti na tebe spikly ;) .
Ale vazne - nema premiant v zakajde prvni dvojku nebo cerveny puntik? Asi zadna katastrofa to nebude, kdyz ti nevolali ze skoly, ale pro jeho meritko to asi katastrofa je... (mlada takticky dvojku v pracovnim sesitu vubec nehlasila, a kdyz dostala prvni dvojku do zakajdy, tak ji vydala az pod pohruzkou zakazu pocitace. A to prosim znamky nijak nehrotime... Jecim, jen kdyz to flaka a kasle na to)

Neboj, Simca je sikovna a zvladne to. Ja ani nemuzu uverejnit nase lonske fekalni zazitky (kluci z toho meli strasnou legraci), a letos, tuk tuk tuk, slysim jen ""vykakana"" na znameni, ze mam nekteremu z nich prijit utrit dupku. (rychle prijit, jinak vyroluji pul toaletaku do zachodu) .
Navic ve skolce bude mit vzor v dalsich detech, je tam i jiny rezim nez doma... Uvidis, ze to bude dobry ;)
mochito 37531
5.5.2015 18:05:41
Holky ta naše koza je snad hloupá, dneska opět počůraná sedačka a bobek v kalhotkách, sedí si na patách a tlačí, od února nepochopí, přitom v noci je suchá. a do toho náš premiant už týden zapírá žákovskou, lže nám do očí. Zítra musím zavolat učitelce, abych zjistila co se děje. Já jsem tak vytočená, žádný zákazy ani tresty na něj neplatí, uf~4~
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 8425  [Dalších 8395 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.