| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 8425  [Dalších 8345 >>]
Albar 93722
3.3.2015 9:50:37
Já bych se na to fakt chvilku vykašlala, odpočinete si od toho obě, navíc do září máš ještě půl roku. Zase jsi psala, že moc pěkně mluví, tak nemůže umět všechno hned ~;)

U nás se pár tříletých dostalo, ale podle ředitelky záleží na tom, kolik a jak starých dětí půjde k zápisu. Já pořád doufám, že se do školky dostane nebo mě klepne. Máme tady soukromou školku, ale to bych vydělávala jen na ni ~a~
Upřímně, kdybych mohla být ještě rok doma, tak mě do práce nikdo nedostane, ale musím nejpozději od října nastoupit, jinak dostanu výpověd´. A práce se tady hledá dost blbě.

mochito 37531
3.3.2015 7:59:48
Albar, právě s ní chodím čůrat i když nic neřekne třeba po 3 hodinách, jenže jí se to nelíbí. Řeknu, že jdeme čůrat a ona se brání, že nejde, že si chce hrát a říká, že není počůraná. Ona si furt asi myslí, že tam má jít už počůraná. Ono jí to zdržuje, že má jako jinou práci než čůrání~q~ Takže jí tam odvedu a ona stávkuje a nečůrá. No musím na ní pokaždé vymýšlet nějaké finty, že záchůdek bude rád a tak, jenže za chvíli jí to zas omrzí a já už nevím co fut vymýšlet, dokonce i odměny jí dávám, ale myslela jsem, že po 14 dnech už bude zvládat sama a ono nic...No a mezi čůráním má plenu, jinak mi počůrá kdeco.

My už máme zápisy za 14 dní, bohužel školka, co máme za rohem, bere jen 11 dětí, tak nemáme šanci a budem rádi, když jí vůbec vezmou někam dál. Loni město oznámilo, že poprvé umístili všechny 3 leté děti, tak snad i letos.
Albar 93722
2.3.2015 17:44:46
Lassie, myslím na vás ~;((
Albar 93722
2.3.2015 17:42:38
Jerry, já bych taky počkala a za nějakou dobu to zkusila znovu. Zkoušela jsi ji dát vyčůrat "preventivně", prostě nečekat, až zahlásí, ale vysadit ji, jestli něco nepoteče? Hanička zezačátku pěkně hlásila, když měla holý zadek (dávala jsem já delší šaty a podkolenky, aby jí nebyla zima). Jak měla kalhotky, tak se počůrala.

A taky se mi mění před očima. Je tvrdohlavá jak mezek (má být po kom ~t~~;)) a taková malá hérečka. Stoupne si na židli, dělá, že nemůže slézt dolů, naklání se a piští a když si jí nikdo nevšimne, tak sleze sama ~:-D

Ale dostává mě, jak se mají s Kačkou rády ~s~, snad jim to vydrží na pořád. A už si spolu pěkně vyhrají ~R^

Jerry, taky doufám, že se dostane H. do školky, zápis máme začátkem května. Chvilku jsem přemýšlela, že se vrátím do práce už ted´, ale kvůli hlídání jsem to nakonec nechala na září. Poslední půlrok volna, to tak utíká.
mochito 37531
2.3.2015 8:33:35
Kdyby Simča jen ukápla, tak by to bylo fajn. Bohužel ona to drží do poslední chvíle a pak vypustí vodopád, proteče pokaždé až na zem a je i louže. Takže ať má na sobě co chce, mám mokrou i podlahu. Hlásí pak, že je mokrá a díví se tomu... A už třikrát pokřtila koberec a to mi vadí. Loni už jsme v létě na chatě zkoušeli, že byla nahá, čůrala si vesele do bot a taky jí to moc nevadilo. Ona ví že se počůrá, ale to že se jí chce asi neví. Vysvětluji pořád, vždycky odkývá, že čůrat se má na záchůdku ale je to na nic. No a když jí tam nutím jít, tak brečí, že není počůraná, že si chce hrát, a tak, prostě nechápe...Když už dojdem na záchod, tak jen učůrne a chce pryč, přerušuje to a když jí přemlouvám, tak ještě dost někdy vyčůrá. Poslední dny už tam brečí a neudělá nic...ach jo
Je to ještě fakt dost času, zase to zkusíme za 14dní.

Já tu mám už taky marodku, muž přecházel virozu a dneska už musí k doktoru, je mu hůř a hůř, Ondru od večera bolí hlava, tak je taky doma. Máme příští týden prázdniny a chceme jet na Moravu, tak to nevím, jestli se uzdravíme. Já mám hnusnou rýmu a hlavu taky jak střep.
tussi
  • 
2.3.2015 8:10:34
Jerry, neboj, zvladne.
Vzdyt je to az za pul roku, to jeste zvladne veci ;)
Ted je jeste chladno, to svlikani je narodnejsi, tak je to nebavi. V lete to bude zabavnejsi.
Ja klukum na doma nedavam slipy. Chodi na ostro v teplaccich. Nebo pyzamkovych kalhotech. Proste nic upnuteho nebo s knoflikozipsovym uzaverem. Jen na gumu v pase. Je to pro ne jednodussi. Kdyz jim to ukapne, sami sundaji (a nekdy i do pradla donesou :p ), pak je chvilku nahanim s cistyma vecma, at se oblecou, no a jedeme dal.
mochito 37531
28.2.2015 17:08:05
Hm, já mám ty děti prostě vyčůraný, jenomže pouze obrazně řečeno~;)
Snad to do toho září zvládne.
A nemocný dítě je protivný zákonitě, to chápu. Tak ať je brzy fit.
tussi
  • 
28.2.2015 10:59:36
Ahoj Jerry,
s wc moc neporadim, kluci jedou v tandemu (jesteze u kluku to jde ;) ). Zvednou si prkynko a zdatne miri.
Jinak protivnost se zabydlela i u nas, sceny jak z Narodniho. Jako bonus ma Denda zanet stredniho ucha, i sestricka rikala, ze ho nepoznava. Z usmevaveho kluciny vztekly urvanec. Asi nejake obdobi.

Jo, ted jsem si vzpomnela, ze jsme jednu dobu meli nocnik na wc, Dendovi to prislo vtipne chodit se mnou, no ale... nocnik se rozbil a s brachou je to lepsi :D
mochito 37531
28.2.2015 9:51:15
Ahoj, je tu někdo?
Lassie, jak jste na tom? Můžu třeba nějak pomoci?

Já tu před časem chválila naší opičku, jak je hodná. Tak hlásím změnu, bohužel k horšímu. Stala se z ní ubrečená a protivná holčička, doufám, že to nezůstane na pořád, neb z toho už kvokám.
Musím jí hned ráno uzemnit, jinak prokníká celý den. WC po 14 dnech intenzivního trénování stále nedává. Ze začátku chodila docela ráda a měla radost, že se jí povedlo čůrat, nyní už je to nuda a od rána hlasí, že čůrat nejde. Občas se jí to povede, nicméně vůbec nic jí nebrání se počůrat, když jí tam nedám sama. Vůbec asi stále neví, že se jí chce...~d~ Máte radu?
Nyní nás čeká obíhání školek a doufání, že se někam dostane.
Albar 93722
4.2.2015 10:21:23
Ahoj holky ~3~
jdu se podívat, jak se všichni máte.
Tussi, gratuluji k novým očím.
Lassie, často na vás myslím, jak je a jak to zvládáte ~x~
Annako, s plínkama se netrap, malý je šikula a až bude zralý, půjde mu to samo. A mluví pěkně. Hanička už je plín, i na noc, ale já na tom nemám žádnou zásluhu. Prostě jí to seplo samo. Ale zase jí není vůbec rozumět, breptá si pořád po svým ~:-D

Včera jsme byli u zápisu, Kačka se chvíli tvářila, že tam ani není, ale pak z ní paní učitelka přece jen něco vytáhla. Ona je stydla a tam bylo dost rušno a navíc je nemocná, to taky nepřidá, ale do školy se těší. Už má i koupenou aktovku, Emipo se sovou.
A je to, ty máš taky doma předškolačku, že jo, nebo si to pletu?

[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 8425  [Dalších 8345 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.