| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1179  [Dalších 969 >>]
Dee Dee+2 kluci 91465
27.8.2012 12:34:04
Petluše, super. Jsem pro Růženku. ~g~
Verus+Kuba+Maty 83071
27.8.2012 11:55:06
Petluše krásné jména obě, taky jsem zastánce těch českých zvučných :-)
Slunce+3 104482
24.8.2012 22:38:53
Petluše měla sis zajít někam k dokt,at tě radši prohlédne po tom pádu.Jméno je krásné a já hlasuji pro Rozárku,to mě hned padlo do oka ,ale i malou Růženku máme v okolí.Mě se klasické české jména líbí,taky budeme mít Kateřinku ~;)
Už se těším až t vedra skončí bo toto je humus,jdu opět do sprchy .
petluše 39676
24.8.2012 21:08:45
Já nemám nic, teda postýlku rozloženou a manžel přesně neví,kde máme šrouby k ní. Autosedačku budeme kupovat někdy v září. Kočár je rozhašenej,takže pořádně nevíme,jestli bude ten starej po dětech nebo jestli koupit novej. ALe já jsem tak nějak v klidu,tentokrát,ono to nějak bude.
Jinak horko je mi děsný, dneska jsem měla menší nehodu (spadla jsem ze schodů) ale vše je OK, nic mě nebolí a zas tak velkej pád to nebyl, spíš mě bolí kotník, tak doufám,že to bude opravu jen ten kotník.

Vlastně novinku mám, už máme představu holčičího jména, bude to Růženka nebo Rozárka uvidíme, asi budem losovat. Je to jméno mojí mamky,ta už jí (pokud to bude holka) už neuvidí,bohužel.
Dee Dee+2 kluci 91465
24.8.2012 19:27:55
Ne. Nezvládám,ale to je u mě určitě tím vedrem.Jak se "ozimí", hned ožívám a uklízím a jsem fit....
Slunce+3 104482
24.8.2012 15:15:28
Tak sem se pustila do normálního víkendového úklidu a v půlce jsem si musela lehnout,nějak to nedávám ~d~ ,bud je to tím vedrem,anebo se nám to opravdu krátí a měla bych zpomalit tempo .Manžel je zlato,pomůže se vším,ale je mě trapné aby chodil do práce,létal kolem baráku a ještě mě pomáhal s úklidem,ikdyž on to tak nebere.
Holky zvládáte to všechno jako dřív?
Já ještě čekám na krabici oblečení od kamarádky a začnu už to prát ~R^
Dee Dee+2 kluci 91465
24.8.2012 14:38:27
Slunce, tak postýlku máme od úterý. Spal v ní Ládík, ale v úterý jsme mu koupili v Ikea větší a tahle šla do druhýho rohu. Kdesi ve sklepě je přikrytej kočár už asi rok a půl...Ládík se v 18ti měsících rozhodl, že s kočárkem končí. (asi z něj hůř viděl...)

Oblečení jsem sice vyndala ze sklepa,ale prát nebudu. A tašku do porodnice sbalenou nemám, spoléhám na to, že se k tomu ještě dostanu,ale přinejhorším je tam erár~b~

Takže kromě postýlky vlastně nic nemám....Ba ne, v pondělí mi přijde vajíčko (autposedačka)od švagrový z Německa. Toť vše.
Slunce+3 104482
23.8.2012 23:13:46
Holky vy se máte,to máte fakt za pár,už vám stojí postýlka a máte všechno nachystané?Mě zbývá 8týdnů a mám pocit,že sem pozadu s chystáním,teprv budu začínat prát a taky mě drží takový ten uhnizdovací pocit,pořád něco uklízet a chystat,máte to taky tak?
petluše 39676
23.8.2012 20:37:33
Tak já jsem se o půlnoci probudila celá mokrá a nemohla jsem dýchat, tak jsem se po čtyřech dohrabala k otevřeným balkonovým dveřím s dekou a usnula jsem tam. Jinde se prostě spát nedalo. Ale asi to byl jen můj pocit, protože zbytek rodiny spal v pohodě. Akorát ráno jsem se vzbudila a dcerka spala vedle mě, ona občas chodí ke mě do postele,tam mě asi nenašla,tak si lehla vedle:o).
Jinak já mám termín 1.října, přenášet mě nenechají,tak počítám od půlky září bych už rodit mohla, chtěla bych se vyhnout vyvolávání.
Jinak jsem s dětmi jela na kole, úplnej kousíček na zahradu (tam i zpět cca 2,75km)a pohoda. Děti nadšený, jednak že jsem jela s nima, jednak že jsme jeli na zahradu,kde je bazén a dá se tam v tom horku schovat pod stromy). A překvapivě mě vůbec nic nebolelo a protahla jsem si nohy (je to po rovině,taková skoro polní cesta, potkali jsme dohromady snad jen pět aut)
Dee Dee+2 kluci 91465
23.8.2012 8:22:07
Jinak já jsem 35tt....(já mám právě termín ještě v září,ale šla jsem sem, kdybych přenášela) a přijde mi to nekonečný. Ještě během olympiády mi to přišlo ok.Aleto bylo asi tím,že jsem pracovala a utíkalo to.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1179  [Dalších 969 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.