| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1179  [Dalších 959 >>]
Dee Dee+2 kluci 91465
23.8.2012 8:20:45
Já nevím, jestli to je vedrem. To mi opravdu vadí. Ale podle mě už to je tak nějak přirozeně. I když dneska mám skvělou náladu-spala jsem 4 hodiny a přijdu si svěží~R^

Jinak jsme koupili Ládíkovi větší postýlku (160 cm), je moc pěkná.Měla jsem strach, jak to přijme-bývá dost umíněnej,ale vzal to pefektně. Chlubil se, že má "obrovskou postýlku". Ta jeho malá, miminkovská putovala do druhýho rohu pro "miminko".Podle mě bude po narození Vilémka sice úplně perplex,ale zatím změny bere (školka, postýlka).
Slunce+3 104482
22.8.2012 16:08:45
Já usínám denně kolem jedné ráno,když se poadaří spím do osmy,někdy jsem hore v šest a vyspaná.
Musíme to vydržet,kukala jsem na předpověd a mělo by byt příští týden líp ,doufám ~R^
Dee Dee+2 kluci 91465
22.8.2012 4:41:10
Vedro-trpím,jak Hus..

Do toho celonoční nespavostí (píšu tenhle příspěvek ve 4:39)...pálí mě žáha.Jupííííí~o~
Slunce+3 104482
19.8.2012 22:03:28
Zdravím holky,tak už jsme z chaty doma,popravdě bylo to super,ale ty poslední 3dny už jsem se viděla doma jak budu prát a dělat různé resty,no jsem cvok ~:-D
Jak vidím jste už pomalu všechny doma ,to je super ~g~ ,konečně tu vidim po dělší době i Dee,Dee ~3~
To počasí je hnus a zítra 38st ~8~ ráno skočim na krev a zalezu s dětma a nevylezu až večer,fuj na srpen hrozné vedra ~a~
Hezký večer ~;((
Admirálka 131096
19.8.2012 18:20:42
Ahoj holky. Tak jak prožíváte ten humus venku? Já teda hodně blbě, jsem zalezlá doma jak krtek a ani se neodvažuju vylézt ven~l~.Ale aspon toho víc udělám doma~;).
Verus+Kuba+Maty 83071
18.8.2012 21:57:43
Dee dee, tak to je fajn že už jsi doma..jj myslím že stejně nebudeme stíhat, ty resty jsou všude :-))
mi dneska pořádali dětský den celé odpoledne, tak jsem grogy :-) pěknou neděli všem~;((
Dee Dee+2 kluci 91465
17.8.2012 22:03:12
Jo a jinak z výbavičky mám:žádná celá nula nula nic....mám to někde ve sklepě schovaný po Ládíkovi,ale ten teď slaví 3.narozeniny, do toho táta slaví 6Otku,mám milion restů. Stihnu to vyndat a vyprat max do 3 týdnů. (A kdybych nestihla, řeknu svý mamince,kde to je, ona to během těch pár dní,co budu v porodnici snad zařídí)
Dee Dee+2 kluci 91465
17.8.2012 22:01:00
Čau, vy jste trubky s tím vlasatým miminkem....doufám,že to bylo myšleno jako vtip...~y~

Žáha pálí samozřejmě kvůli tomu, jak dítě tlačí na trávicí soustavu a je jedno, jestli se pak narodí Kojak, nebo mánička z Iron Maiden.Mě pálí taky pekelně...přežívám díky pastilkám Rennie....

Jinak já už taky v práci skončila.

Zatím je klučina v pořádku, kvůli Ládíkově anamnéze mi dělají UZV každé dva týdny....donedávna byl koncem pánevním,ale dnes už byl otočený hlavičkou dolů.Už se to krátí,co?
petluše 39676
16.8.2012 19:56:27
Ahoj holky, zítra končím v práci,tak mám takové smíšené pocity, ale blíží se škola,tak budem nakupovat a těch 14 dní si snad opravdu užijem.
U nás nic nového, zrušili jsme původně plánovanou dovolenou na příští týden, budem raději doma, kvůli manželovi.
Poradnu mám až přespříští týden, ještě musím stihnout praktického dr. ten mi ještě chybí, tak snad příští týden to sfouknu.
Má být hezky,tak přeji pěkné pozdněletní dny.
Verus+Kuba+Maty 83071
14.8.2012 9:12:21
tak mě taky zatím mlíko zabírá, to bude vlasaté miminko :)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1179  [Dalších 959 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.