Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Admirálka | 131096 |
12.8.2012 15:04:02
To si piš že to nějak doklepem.
Měla bych jednu asi pro někoho blbou otázku, ale chtěla bych vědět jestli je opravdu důležité všechno dětské oblečení žehlit? Jsem opravdu nezkušená prvorodička tak mě omluvte. |
Verus+Kuba+Maty | 83071 |
11.8.2012 21:51:47
to sis teda užila... Antonie. ale už to doklepeme
|
Admirálka | 131096 |
9.8.2012 16:09:43
Petluše, tak ta pravá kyčel mě před pár dny začala taky bolet a skončilo to tak
že jsem brečela bolestí dokonce i v posteli a všichni mi tvrdili že je to normální že se tělo připravuje na porod a že to musím vydržet ale stejně jsem se dobelhala na ortopedii a nakonec to byl zánět sedacího nervu takže jsem docházela na ultrazvuk každej druhej den a vyfasovala jsem bederní pás kterej bych měla nosit při zátěži. Musím říct že mi to teda dost pomohlo a už chodím normálně akorát nemůžu ležet v obyváku na sedačce, ta mi dělá nevím proč zle. |
Slunce+3 | 104482 |
9.8.2012 14:27:14
Petluše,tak to je dobře,že to nemáš taky nijak vysoké já právě na sobě snězení sladkého nijak nepoznám.Na ultrazvuk teprv pujdu,tak doufám,že malá bude aspon trochu odpovídat tabulkám
Holky mějte se i tady na rodině.cz odjíždíme za chvilku na 11dní na dovču na chatu,tak vás tady potom dočtu. Páá a opatrujte ty pupíčky s miminkama |
petluše | 39676 |
9.8.2012 14:13:27
Antonie,Brno bohužel vůbec neznám. FB taky nemám,resp. mám ale nechodím tam, tak doufám,že občas sem někdo zabrousí.
|
petluše | 39676 |
9.8.2012 14:12:47
Slunce, já měla zatím na kontrole 5,5 a 4,7 takže norma. Jinak na celodením profilu jsem měla 4,7;5,9;6,5;6,1 a dle dr je to také v normě. Prtě má odhadem v 32tt 1,80kg to by taky mělo být OK. Já se docela držím,jen včera jsem měla rozlučku v práci,tak bylo latté a tiramisu, což jsem ale cca po hodině poznala že to bylo moc. Začnu se hrozně potit a není mi moc dobře, po ničem jiném než po sladkém to nemám, tak to přičítám tomu.
Jinak přeju moc pěknou dovolenou, já jí mám zítra a v pondělí, pak ještě čtyři dni v práci a nastupuju MD. Jinak se mám dobře, teď mě začíná zlobit pravá kyčel a ozývají se staré známé bolístky ale nic fatálního to není. Až budu doma,začnu řešit výbavičku a kočárky atd. A pak škola a školka, no nudit se asi nebudu :o) |
Admirálka | 131096 |
9.8.2012 13:13:29
Ahoj Slunečnice. S tím FB jsme na tom stejně, taky ho nemám a ani nechci.
Tak s tou porodnicí jsi mě teda trošku dostala, protože zrovna u Milosrdných to bylo u mě na tom posledním místě a to hlavně proto že mi to nedoporučuje ani moje gynekoložka která je z Brna a taky tam rodila moje kamarádka a prý je to tam sice pěkný ale personál hrůza a děs. Tak jsem se rozhodovala mezi obilnákem a Bohunicema a protože chodím na UZ do Bohunic kvůli podezření na toxoplasmozu (která se samozřejmě nepotvrdila jen mě vystresovala) tak si řikám že když už mě evidujou tam tak by to bylo asi nejlepší. Taky jsem pročetla mraky diskuzí a pro a proti je na každou porodnici stejný takže to bude asi stejně jedno a bude záležet na jaký lidi zrovna natrefím. Jinak jsem se dnes krásně vyspala a najednou mám z ničeho nic uplně debilní náladu, taky se vám to někdy stává nebo jsem jenom já divná? |
Slunce+3 | 104482 |
8.8.2012 21:28:44
Verus díky už se těším
|
Verus+Kuba+Maty | 83071 |
8.8.2012 20:52:29
Ahoj, tak je fajn že píšete aspon sem .)
pro ty co by chtěli k nám na fb písněte na email obuvbeznoska@seznam.cz antonie, tak jsme na tom skoro stejně já jsem 28 tt a mám 10 kg nahoře, a taky nemám cukrovku, taky si přijdu jako balon.. Sluníčko užijte si dovču ) |
takytakova | 110149 |
8.8.2012 20:22:17
Antonie (doufám, že to nekomolím) k tomu Brnu - já teda plánuju rodit opět u Milosrdných, Bohunice u mě byly na posledním místě. Ale záleží na Tvých požadavcích, každý očekává něco jiného. Bohunice jsou dle mých info taková trochu továrna na děti. Na Obilňák bych šla v případě vážnějších komplikací. Ale já jsem taková trochu trhlá, hodně jsem u prvního zvažovala i porod doma - než tomu manžel a zdravotní komplikace učinili přítrž. Hodně jsem volbu porodky řešila i s dulou, která všechny brněnské porodnice dobře zná, takže pokud Tě něco zajímá, klidně se ptej. Klidně i třeba napiš mail (slunecnice1931@seznam.cz)
Jo a FB nemám, zatím tomu úspěšně vzdoruju :) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.