| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 1179  [Dalších 929 >>]
Slunce+3 104482
8.8.2012 19:42:29
Ahojte holky,
jsem ráda,že jste se ozvaly ~;
Antonie Brno neznám tak já ti nic rozmlouvat nebudu,ale určitě to bude dobré ,už aby to bylo,moc se těším ~:-D.S tou váhou si nic nedělej,já jsem od začátku říkala že 20kilo dám a nemět tu těhu cukrovku tak myslim,že bych to zvládla s přehledem ~t~
slunečnice já nevím proč chodím každých 14dní,přitom to mám vše ok,ale jo na očním jsem byla a bral mě i komplet krev,výsledky budou další kontrolu.já už na dietu prdím,dneska sem sežrala celý balíček sněhulek ~l~,tak sem zvědavá jak dopadnu příště.V neděli jsem jedla buchty a v pondělí cukr ok,tak já nevim.Ale prej se chodí i nějaký čas po porodu,mě by to nevadilo,jenty nájezdy důchodců tam hrůza jak se perou o místo ~a~
Holky nevim jestli jste to četly,máme skupinku na fb,přidejte se přes Veru,pokud hudete chtít napíše vám sem jak ~;)

Zítra odpo jedem na 11dnína chatu,tak se mooc těším,že vypadnu,ale ten netmě bude chybět ~t~
Ale než odjedem ještě budu nakukovat ~R^
takytakova 110149
8.8.2012 16:40:52
Ahojky, tak hlásím úspěšnou kontrolu na dia - chodím jednou za měsíc, sice jsem neměla glukometr sebou, ale dr. stačilo mé sdělení, že je vše v normě a dlouhodobý cukr taky ok. Tak snad to bude dobrý i nadále, neb na dietu dost kašlu (jako jo, omezila jsem sladká jídla, ale jíst pravidelně moc nedávám a ovoce téměř neomezuju). Jinak mě dělali měření prcka už 29+1 a měl 1450g, což prý odpovídá spíš 30+0, ale prý vzhledem mé výšce je to ještě v normě. mmch - kdo máte cukrovku - museli jste i na oční? Já byla dnes a pak mě čeká ještě kontrola po porodu - se těch doktorů snad nezbavím :(
Admirálka 131096
8.8.2012 14:51:58
Ahooj holky všechny vás mooc zdravím.
Zrovna jsem se vrátila z ultrazvuku ve 30+1 a vše je
v pořádku a Davídek má 1600g což je prý tak akorát~w~.
Za to já už mám 15kg nahoře tak to budu do porodu fakt
jak balon~8~. Ale cukrovku nemám tak to tak asi má být či co~t~.
Taky už jsem se rozhodla že budu rodit v Brně-Bohunicích, je tu někdo
kdo by mi to mohl ještě doporučit případně rozmluvit~:-D?
Slunce+3 104482
7.8.2012 17:19:03
Petluše řeknu ti to tak,ukázkově ted vůbec nejím.Prostě jsem šla na ty testy na cukr jako každá mamina a ranní byly ok myslim 4,3 a po té sladké glukoze jsem měla po 2h 8,0.Jelikož to bylo zvýšené už mě po tel nařídily dietu a obj se na diabetologii.
Tech prvních 10dní než jsem tam šla jsem to držela moc poctivě a ještě jsem kilo zhubla,pak byly testy ok a jím normálně jen ne bílé pečivo a sladké občas,prostě nesním tabulku čokolády na posezení nebo buchty tak 3kousky,ovoce tak 3denně atd.a pořád je to ok.
Tak já nevim,ale jak jsem psala dokt se nelíbil ten nízký dlouhodobý cukr,protože i za těch 5týdnů jsem ten půl kila zhubla,tak at jím vše,ale omezeně at malá roste,no sem z toho fakt vůl ~a~

Prosimtě a jak to máš ty?jako testy atd? Jinak na dia chodím co 14dní,ikdyž je to ok,aspon mě hlídají ~d~ se ted budu bát ultrazvuku at malá není moc malinká
petluše 39676
7.8.2012 15:41:32
Slunce, to je paráda, máš ty vůbec těhotenskou cukrovku? Nebo tak ukázkově jíš?

Jinak asi to žije na fb ale já k němu mám odpor, tak uvidím po porodu, jestli mě tam teda holky ještě pustí.
Slunce+3 104482
7.8.2012 15:29:38
I Antonie se dlouho neukázala,no holky jak se máte?
Slunce+3 104482
7.8.2012 15:22:32
Petluše,tak i představ,že můj dlouhodobý cukr je 2,7,což zase moje doktorka že je dost málo,at jím vše,ale nepřejídám se,že aby pak mimi nebylo malé ~8~ .
První dieta a pak zase,že ne i na dia bylo vše ok a mám ji mět volnou,tak už jsem z toho cvok ~a~
Ale hlavně,že je vše ok.

Písněte holky jak se máte už sem nějak nepřispíváte ~o~ co Dee,Dee ,Slunečnice a já už si ty přezdívky co nejsou na fb nepamatuju ~:-D
petluše 39676
5.8.2012 20:02:18
No, doufám,že to nebude nějaký obřík, ale ano v 30plus3 vážilo odhadem1800g
Verus+Kuba+Maty 83071
5.8.2012 9:46:20
Petluše 1800g v tom 30 týdnu? pěkné :-)
Já sice cukr dobrý, ale zase jsem lehla s průduškama.ale začíná se to zlepšovat tak to možná ustojíme bez ant. tak krásnou nedelu mi jdeme s prckem hrát pexeso, a odpo. už si dopřejeme krátkou vycházku.
Slunce+3 104482
4.8.2012 22:54:14
Já to právě nehrotím,dneska jsem ráno snědla dvě hrušky,odpo dvě broskve,termix s bílým rohlákem a tak do 2h mě tchán měřil cukr a měla jsem 4,6,což myslim že na večer je super,tak at tak dopadnu i u dokt a budu spokojená ~;)
Já ani neznám ty jejich praktiky,ale vím,že se ptala jestli je to sběr nebo ranní a já nechápala,ale myslim,že když mě nic neříkala,tak přinesu zase jen ranní .
Ale to by nás neměly nechat přenášet když máme těhu cukrovku ne?Já totiž první dvě přenášela~8~
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 1179  [Dalších 929 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.