Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Verus+Kuba+Maty | 83071 |
26.7.2012 22:06:29
no holky nezávidím, možná se k vám přidám příští týden)
|
Slunce+3 | 104482 |
22.7.2012 18:51:57
Petluše díky za stránky pročtu je určitě,nějhroší byla ted oslava u našich,všichni e cpali zákuskama a chlebíčkama a já nic .Jdu zítra ráno,tak uvidim jak dopadnu,večeřela jsem lehce jako vždy zeleninový salát a celozrný chleba.Vůbec nevim co mě tam čeká,jen že mám přijít na lačno i s močí ranní a vzít si sebou svačinu.
O tom,že mléčné výrobky po ránu zvyšují cukr už jsem načetla,tak jogurt si dám tak k odpolední svačině. Jdu študovat ty stránky Jinak děti mám u našich na prázdninách,tak si doma podělám resty a pak víkend jedou s mojím stanovat ,tak budu celý víkend sama doma,jen netušim co budu dělat |
petluše | 39676 |
22.7.2012 9:27:50
Ale je fakt,že narozdíl od minulého těhotentství nyní poznám když to přestřelím. Je mi horko a hrozně se po jídle potím (stalo se mi to tedy dvakrát a vždy jsem ujela na dětských jídlech).
|
petluše | 39676 |
22.7.2012 9:26:37
Slunečnice vidíš, mě to přišlo přehledné, jsou tam návrhy jídelníčků atd. Ale každému vyhovuje něco jiného, to je fakt.
Ale v předešlém těhotenství jsem cukrovku měla také, tedy zjištěnou už v 18tt, bez inzulínu, léčenou jen dietou. Dcerka měla 3160 takže žádný obřík obě jsme po porodu byly bez problémů. Já jím po třech hodinách,úplně na minutu to neřeším (ono v práci to jde i těžko) a převažuje tedy zelenina a maso, mě zvyšuje cukr i jogurt a mléčné výrobky (po ránu tedy). |
takytakova | 110149 |
22.7.2012 9:25:15
jo a nedělá mi problémy čokoláda, ale jsem zvyklá na sladká jídla - buchta s kakaem, chleba s marmeládou, těstoviny na sladko, pudink a podobně, a to mi teda chybí hodně. Bohužel se to projevuje negativně i na mojí náladě a jsem teď pěkně protivná
|
takytakova | 110149 |
22.7.2012 9:18:00
do diabet poradny jsem obědnaná za měsíc, tak uvidím. Na gyndě jsem ještě od oGTT nebyla, takže nevím, co mě čeká, uvidíme tenhle týden... ale odhaduju, že budu chodit častěji na kontroly, už kvůli tomu, že mi minulý měsíc zjistili navíc i leidenskou mutaci, takže budu víc hlídaná. A vitamíny žádné neberu, s prvním miminem mi po nich bylo víc zle, takže teď jsem se donutila jen první 3 měsíce občas do listovky a konec.
Jinak na www.tehotenskacukrovka.cz je to popsané mnohem náročněji, než mi dali na diabetologii, takže se řídím tím, co mi dali tam. |
petluše | 39676 |
21.7.2012 19:44:51
Jinak čerpám z www.tehotenskacukrovka.cz Je to tam pěkně popsané.
|
petluše | 39676 |
21.7.2012 19:43:30
Tak já chodím do dia poradny co tři týdny (byla jsem tam zatím jednou). Ale přiznávám že občas ujíždím. Vynechala jsem úplně sladkosti, sladká jídla a snažím se omezovat pečivo, mléčné výrobky atd.
|
Admirálka | 131096 |
21.7.2012 17:25:55
Taky zobu GS mamavit na střídačku s kyselinou listovou a až mi dojde ta kyselina co jsem měla od doktorky tak budu ještě pokračovat s mamavitem kterej je vhodnej i na dobu kojení a navíc mám pocit že se mi po těch vitamínech zpevnily nehty, zlepšila plet a přestaly mě tak hrozně padat vlasy jako před těhotenstvím
|
Verus+Kuba+Maty | 83071 |
21.7.2012 16:16:44
no já jdu na cukru 30 tak uvidíme.. ale švagrová skoro nic nepřibrala, a má ho stejně špatný, ani moc sladké nejí..tak nevím.
já dojídám mamavit měla jsem ze začátku ale beru jen ob den..doberu a už nebudu nic kupovat. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.