| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 1179  [Dalších 919 >>]
petluše 39676
4.8.2012 19:08:18
NO, ono se to už dneska moc nedělá, to jen ta moje diabetoložka je "sto let za opicema".
A hodnoty máš moc hezký,tak není třeba nic hrotit.
Slunce+3 104482
4.8.2012 18:11:07
Tak já uvidim kolik budu mít ten velký krevní obraz,ale jinak ráno jsem měla 3,4 a po jídle 4,4,což je prej naprosto v pořádku.
Jdu ted v pondělí po druhé tak uvidim co mě bude ještě čekat,zatím nic nesbírám moč ani krev.Ale tchán má cukrovku ,tak bych si mohla změřit i tam.Já mám tlak nižší 115/69 tak uvidím.Doktor mě řekl at omezím sladké,ale nijak at to neřeším.Má dojít tchán tak mu řeknu at vezme glukometr ~;)
petluše 39676
4.8.2012 18:03:14
Mám těhucukrovku, tady se normálně chodí jednou za tři týdny,já mám ten třetí týden dovolenou (teda už mateřskou ale jedem pryč) a tak půjdu 14.8 tzn. za dva týdny. Den nebo dva předem si beru krev do zkumavky - ráno na lačno, po snídani, po obědě, po večeři a sbírám moč a z toho vzorky 3x denně. No a ona to potom vyhodnotí a řekne co a jak, já teda mám hodnotky kolem 6 což je OK. Koupila jsem si svůj glukoměr (pak ho dám jednomu příbuznému do "foroty" on má normální cukrovku, abych byla v obraze co mi cukr zvedá a co ne, ale tady podle Rodiny ho normální diabetolog těhotné půjčí, no ta moje teda ne.
Tlak jsem měla 150/95 já ho mám kolem 140 teď pořád ale jen ta diabetoložka mi řekla že je to hrozně vysoký a že to bude sledovat, případně dostanu na to léky. Jinak prcek velikostně odpovídá a jsem v pořádku.
Slunce+3 104482
4.8.2012 15:25:05
Petluše to máš těhu cukrovku nebo jsi měla?určitě jsi to psala a já jsem hlava dubová ~f~
Já jdu na celkový profil v pondělí ,jsem zvědavá jak to dopadne,klasika z prstu před i po jídle byla 14dní zpět ok,ale ted jsem hřešila,občas nějaký bonbon nebo tak jsem si dala ~f~ ,tak jsem zvědavá jak dopadnu.Měříš si i cukr doma?Jako že ho máš vysoký? Teda já jsem začla poctivě a ted jsem se pokazila,tak snad to bude ok.

Já mám taky kolikrát dojem ,že si tu píšu sama ~t~ ,ale já nakukuju pořád ~;).
Ted se bojím ,abych nechytla střevní virozu co chlapy doma mají ,je to celkem síla,no uvidím ~d~
petluše 39676
4.8.2012 10:06:18
TAk koukám,že si tu píšu asi sama :o). Na UTZ jsem dopadla dobře, prcek má cca 1800g, když jsem se ptala,jestli to není moc,tak prý to přesně odpovídá.
Všechno jinak OK, akorát na diabetologii se dr. nezdál tlak, tak budu chodit po 14dnech, jinak profil jsem měla dobrý, koupila jsem si teda i glukoměr a měřím se jednou týdně celý den a pak ten den co sbírám pro dr. moč a krev.
Taky mám úspěšně za sebou zubaře, praktik mě ještě čeká. V práci budu už jen 14 dní z toho mám 2 dny dovolenou,takže paráda :o).
petluše 39676
1.8.2012 19:12:41
Ahoj, u nás je horko k padnutí, hrůza. Mám tu kupu práce,ale dělat se mi nic nechce....
Zítra jdu na UZV v 30tt tak vám pak napíšu jak jsme dopadli. Cítím se dobře, akorát ta práce mě zmáhá,ale už to mám zapár.
Verus+Kuba+Maty 83071
1.8.2012 13:00:03
tak co je s váma baby :-)

u nás taky vše v pohode, ted jsem měla tady synovce na 14 dní..

Věcičky už mám vybalené a naskládané v komodě, budu akorát v září prát..hadříky už mě lákají..chystam se si ponakupovat jak bude maloš ve školce od září :)
Horka nic moc, já budu muset uplně vypustit koupání bo mám furt pak nějaké problémky :) holtj sem háklivka..a co dovolenky nikdo nikam?
Slunce+3 104482
1.8.2012 10:16:42
Veru taky kukám,že už jsme zase postoupily blíž k porodu,je to super ~b~ já se ještě těším ž už v kolonce budu mít ten 30tt zase budu blíž ~t~
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
1.8.2012 8:36:20
a jsme zase o měsíc níž ~z~

už jen srpen a myslím, že v září už některé z nás porodí ~b~

tak hlavně zvládněmě ty vedra, mně je vedro už teď a to je půl 9 ~a~
Slunce+3 104482
30.7.2012 21:44:13
Tak holky jak se máte? Sem nakukuju a pořád se tu nic neděje,nikdo nepřispívá,tak je to na mě ~l~ ~t~
Dokupuju věcičky na malou,holky byt to kluk,tak já padnu ~8~ ,kupujete věci neutral nebo se zaměřujete na pohlaví jaké vám řekly?
Právě jsem si obj zavinovačku do autosedačky Emitex,určitě ji využiju i do kočárky,jsou moc pěkné.

Písněte co u vás nového ~3~
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 1179  [Dalších 919 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.