Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Babu+A 9/2006 | 123692 |
30.3.2012 7:27:22
Ahoj holky!
Perhapsí a Andrej, hodně štěstíčka na kontrole!!! Pak písněte, jak bylo, moooc držím palčáky!!! Já jdu v pondělí a najednou mi přijde, že mi je trochu líp. No asi jak když mě bolí zub a objednám se k zubaři a den předtím mám pocit, že mi je vlastně už dobře a nikam nemusím Lůco, ta polívka Já ji dělám na jeden "zátah", nenechávám si vývar vychladnout, takže zrovna tohle by se mi nestalo, ale ... Zahušťuju bramborama, ne jíškou... Tak zatím papa a kontrolářky, hlašte se |
bohunak | 5775 |
30.3.2012 0:01:47
Holky, preji vam stesti na kotrole, drzim palce.
|
Ninapo a Matyášek 12/09 | 99955 |
29.3.2012 22:41:34
Ahojte...
K termínům...tak já se přiznám,že si absolutně nepamatuju,kdy jsem měla poslední MS,nikdy sem si to nikam nepsala,nemám to pravidelně a už vůbec ne přesně...takže jsem to vždycky nějak odhadla...ale teď vůbec netuším,v kolikátým bych mohla být týdnu...a nevím..podle MS mi to nepřijde směrodatný...já se řídím podle toho,co mi řekne Dr. A hlavně jsem nepočítala,že otěhotním tak brzo...sem totiž čerstvě po operaci slepáku-na Vánoce,po tom jsem v lednu vysadila HA a hned jsem otěhotněla... Každopádně to nijak neřeším...a ani se nestresuju...jedno zlatíčko už mám doma |
VIT08 | 128150 |
29.3.2012 21:06:52
Holky, moc vám držím palce, ale bude to určitě dobrý, uvidíte
Já jsem taky ve všem oblečení příšerně nacpaná. Byla jsem zvyklá nosti hodně úzký věci, těsný a to teď už fakt nedám. Jenže mám nějak strach si koupit něco těhu. Minule jsem kupovala taky takhle brzy a pak bylo těhotenství zamlklý, tak teď jsem nějak pověrčivá nebo co. Je to blbost, vím, ale ještě počkám, no. Co se týče týdenního rozdílu mezi MS a UZ, dr. se tomu nijak nepodivoval. Tedy nevím, jestli mě jen nechtěl znepokojovat nebo to fakt neřešil, ale prostě se fakt nehodlám plašit. Uvidím za týden na dalším UZ. |
Andrea, Maty 01/08 a mrnousek | 67559 |
29.3.2012 20:33:32
no ale UZ nic nevidí...tak jsem dost neeeerv...
|
perhaps... | 128172 |
29.3.2012 20:22:24
Andrej zítra hodně štěstíTy se stále strachuješ a přitom jsi těhotná na 1000000000000000000000000000000000000%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
|
perhaps... | 128172 |
29.3.2012 20:21:10
Lůco a Tino díky. Zítra tam mám být v 9.30. Nejsem tam ani registrovaná tak se to protáhne.Já jsem nevěděla,že pokud nesouhlasí ultrazvuk s datumem poslední mestruace , že to může být problém? přece se uvádí, že + - 14 dní? Já třeba nemám menstruaci přesně po 28 dnech tak ani nepočítám, že to může přesně na den sedět. No nepátrám po tom napíšu zítra jak jsem dopadla. Dnes navečer je mi opět trošku divně, ale možná nervy před kontrolou.
S polévkou to bylo. No já taky sama sobě několikrát takhle "pomohla ,ale hlavně ,že chutnalo! Od zítra spíme v našem dneska jsem se byla podívat a trošku mě naštvala kuchyň zdá se linka i dřez až moc vysoko,ale asi je to tím, že teď v tom pronajatém bytě jsem byla zvyklá na klasickou nízkou kuchyň a v té naší si teď připadám jak trpaslík. Jsem teda protivná až to není hezký. Mějte se hezky a zítra |
Andrea, Maty 01/08 a mrnousek | 67559 |
29.3.2012 20:14:55
Tak držím všem na zítra pěsti kdo jdete..
¨Já jdu zítra na další kontrolu...tam už teda jsem klasicky objednaná od doby co vím, že jsem měla pozitivní těhu test....ale stejně..krev a UZ..bříško mě nějak celý tlačí...a zas mam náladu na prd...muž si odjel s kamarádem do kina a mě už to slibuje jakou dobu...do toho se mi nafouklo břicho že vypadám jak v 5. měsící a nejsou mi trka.kalhoty mam musim mit rozeply pod paskem protoze tlacej...nevim co pak budu nosit.. |
Lůca+Matěj 1/05, Ela 11/12 | 22196 |
29.3.2012 19:31:22
Tinu - zdravím to jsem ráda, že jsi ok a "jen" nestíháš a jo, ty to máš o týden viď. No asi taky už nebudu nikde nic hledat a nebudu se zbytečně stresovat !!!
Perhaps - v kolik zítra jdeš? Pak hned napiš !!! Držím pěsti !!! určitě je lepší, že jdeš až teď, protože už to budeš mít komplet se srdíčkem a se vším co má být a nebudeš jako např. já porovnávat UZ co 2 - 6 dnů...fakt lepší... Nevím, jestli děláte některá brokolicovou polévku, ale já si dnes udělala vývar z brokolice, nechala si ho vychladnout, jdu teď navečer dělat polévku, máslíčko, jíška a jdu pro vývar...není...manžel aktivně umyl nádobí, chtěl mi pomoct a tak tu zelenou divnou vodu vylil no fakt potěší ale zaimprovizovala jsem a polívečka vypadá i chutná snad ještě líp než s tím brokol. vývarem |
VIT08 | 128150 |
29.3.2012 17:51:02
Perhaps, zítra držím palce
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.