Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
VIT08 | 128150 |
29.3.2012 17:50:14
Ahoj holky.
Lůco, jsem tu Já sem průběžně nakukuju, ale mám nějakej fofr, takže jsem v posledních dnech nestíhala nic psát. Co se týče příznaků, které tu probíráte... Prsa mám tedy taky hodně citlivý a větší, budu muset zakoupit asi už novou podprsenku Špatně mi je jen někdy, cca jednou za čtyři dny cítím lehký pocit na zvracení, nic hroznýho, jde to "zajíst". Ale jsem dost unavená, všechno mě zmáhá. Mám taky strach z toho rozdílu mezi MS a UZ, ale nikde na internetu nic nehledám, nehodlám se stresovat. Tak se držte. Já se ozvu pravidelněji, abyste nemusely zas vyhlašovat pátrání |
perhaps... | 128172 |
29.3.2012 16:05:01
Zdravím všechny, dneska je krásně deštivo!!! Lůco já jdu k MUDr zítra a najednou nemám ani větší prsa, ani divné pachutě ani nic. jen teda vlhko dole. takže jsem se taky dneska snad poprvé podrobně zkoumala.
Já si taky říkala, že mě mohla MUDr vzít když jsem volala , že týden po vynechání menstruace mi vyšel pozitivní test, ale prý by nebylo nic vidět a vyšlo to na zítra to budu9+0? dnes jsem 8+6. Bylo mi řečeno, že pokud bych měla bolesti, krvácení mám jít do nemocnice. Jinak hcg mi brali jen jednou po IVF, když jsem začala krvácet tak jen potvrzení, že se nezadařilo,ale při přirozeném početí mi nikdo krev nebral, až v tom 10 týdnu. Já se spíš setkala s přístupem, že nechtějí hned po zjištění těhotenství dělat ultrazvuk a brát krev, ale právě čekají. Já uvidím zítra, jak jsem psala na začátku cítím se netěhotně. |
Lůca+Matěj 1/05, Ela 11/12 | 22196 |
29.3.2012 13:33:16
Jo a včera jsem po straašně dlouhé době vydržela být vzhůru do půl 12. Ale asi to bylo tím, že celý den polehávám a odpočívám, tak asi nejde být unavená tak, jako jiné dny, kdy člověk dělá běžné pohyby jako je chůze apod.
|
29.3.2012 13:32:09
Kačabo - už aby to bylo, psát si o kopání a tak
Že tu nějak dlouho nebyla Tina??? Já mám zas dneska pocit, že mám prsa proti včerejšku povadlá, ale už to asi nebudu zkoumat...fakt se zbytečně stresuju pořád dokola, tak abych si pak nezpůsobila ještě nějaké další potíže stresem !!! Srdíčko bylo včera vidět, tak začnu asi radši komunikovat s mimi a budu se snažit myslet pozitivně...kéž by to tak šlo )) |
kacaba83 | 80620 |
29.3.2012 12:34:23
ahojky holky, je mi divný, když ve třetím měsící ještě není potvrzené těhotenství. Mě doktorka vzala hned jak mi vynechala MS a vzala mmi krev na hcg a další týden také :-/ ale je to možná tím, že se bála aby to nebylo mimoděložní. Jinak budte vklidu, mímískové se ukážou až budou mít náladu :-D a spadne kámen ze srdce. Je to děs pořád na něco čekat, ale stres moc nepomůže, chce to si užívat požehnaného stavu a nepřipouštět si k tělu nějaké starosti!!!!! určitě bude lépe
a pak si budeme psát jak nás ty malé mršky kopou |
Léňa,03,06 | 128655 |
29.3.2012 11:59:54
Ahojky holky konečně mi je lépe, rýma je už snesitelnější, akorát dnes mě pro změnu bolí docela podbřišek
Holky já ještě u doktora taky ještě nebyla, takže potvrzené těhu nemám, ale teda u mě je to jasné, jsem bez MS, hrozné chutě, blivno, a poslední 3 dny mám prsa snad o číslo větší a bradavky jsou děsně citlivé. Ručník je teď jejich největší nepřítel Na to nemusím mít prohlídku doktora Je pravda že já už to věděla ještě než jsem měla dostat MS tak nějak jsem to intuitivně věděla Jo a na podbřišku je už něco vidět je pěkně nafouklý.I když u mě už to bude vidět v půlce třetího měsíce, jak se znám u mladší dcerky to na mě bylo taky brzo vidět Přeci jenom čekám třetí a to už děloha ví co má dělat Hlavně je vytáhlá |
Andrea, Maty 01/08 a mrnousek | 67559 |
28.3.2012 21:22:46
no Luci, co ti budu povídat..taky čtu všechyn můžný diskuze a hruzy co se staly, muzou stat atd...jediny co me utesuje je to ze Hcg roste a že sliznici mam vysoko, bricho nafoukly, nalady na nic...a chute jak blazen...
uvidime no, ale stres to teda je...chtěla bych bejt jako chlapi..ten muj se boji..ale nedava to najevo tak jak ja...ja jsem proste cvok no.. |
28.3.2012 20:58:55
Andrej - fakt v klidu...to ti teda píše ta pravá...já jsem taky šíleně ve stresu, taky pořád přemášlím...dneska jsem zase prolezla net ohledně toho rozdílu mezi UZ a MS a nic moc pozitivních zpráv...chvilku dobrý a pak hned tas špatný...ale musíme asi fakt jen doufat, že to bude ok !!!
perhaps...to musel být zážitek )) to jsem zvědavá, jestli později řekneš víc )) |
Andrea, Maty 01/08 a mrnousek | 67559 |
28.3.2012 19:28:24
no ja jsem k nicemu vesmec uz celej den....doufam, ze uz to brzy skonci...mozna me vycerpava i to vecny premejsleni...
|
bohunak | 5775 |
28.3.2012 19:21:22
Tak zkus odpocivat po par minutach xkrat denne. Ja dneska vstavala pred 4 rano. Taky nemuzu spat a ted jsem v podstate mrtva, a to je u nas 12,21 odpoledne. Jsem zvedava, jak vydrzim do vecera.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.