| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 826  [Dalších 666 >>]
Andrea, Maty 01/08 a mrnousek 67559
28.3.2012 12:37:27
No...tak já už nevim...Hcg mi zas vylezlo...na 665...mudr zas nic extra nevidel...dneska jsem 5+4 a rikal, ze neco asi malo jo, ale nevi, ze je to par mm.....mam zas prijit v patek...doktorka mi pak rekla, ze vetsinou je polod videt u Hcg vyssiho jak 1000, coz uz by v patek mělo být...ale sliznici mam pry vysoko, coz je spravne...ty nervy jsou nekonecny snad..
perhaps... 128172
28.3.2012 11:48:27
Babu já si ani nevšimla, že jsi někde udělala hrubajznu, ale v češtině dost pokulhávám. Jak si píšu ve škole zápisky občas mrkám k sousedce kde se píše Y nebo I ~t~ taky mne me a obě nebo obje no hrůza děs semnou.
se máte za ty super ordinace. já se snad v pátek nezklamu, ale víc se bojím doktorky. Sestřička v telefonu moc příjemná nebyla podle příjmení jsou obě sestřičky příbuzné (matka s dcerou taky podle roku ukončení zdravky).taky dostanu sprdana ,že jsem byla na kontrole naposledy po šestinedělí. Ale hlavně aby dobře dopadlo všechno ostatní.
perhaps... 128172
28.3.2012 11:33:22
To je super ordinace Lůco. Já zatím zažila v ČR jen jednu ordinaci kde sestřička byla ve vedlejší místnosti, ale jinak mě stále čučela mezi nohy i sestra.tak doufám, že v pátek to bude podobný jak v ordinaci kam chodíš.
Babu+A 9/2006 123692
28.3.2012 11:31:10
To jsem ale češtinářský čuně ... chtěla jsem napsat "my nechodíme" ... spěchám, tak dělám hrubajzny
Babu+A 9/2006 123692
28.3.2012 11:30:24
Perhapsi, díky, no já doufám! ~z~
Luci, no jestli mi nechodíme ke stejnému dr, podle toho popisu ~;) Tam je to v tomhle diskrétní, fajn. I vybavení má dr moderní.
Lůca+Matěj 1/05, Ela 11/12 22196
28.3.2012 11:01:51
Perhaps - tak u nás má sestřička svoji místnost, tam přijdeš, jsou tam 2 kabinky a ona je tam v rohu vlevo a pak vyjde dr. ona předá kartu a jde se k dr. naprosto bez sestřičky. Takže já "roztahuji nohy" jen na dr :-)
perhaps... 128172
28.3.2012 10:43:37
Babů, jasně, že~s~ bude!!!To už možná dostaneš i těhu průkazku. Někde dávají před 12 TT. Mě jí u prvního dali v 8TT v nemocnici jak jsem tam byla se špiněním a na kontrole u gynekologa mi jí sestra skoro vytrhla z ruky a řekla, že nechápe jak mi jí mohli dát, prý jen ve 12 TT ~t~~t~~t~ tak jsem tam stála jak sloup a po kontrole přešla ke strašně super paní gynekoložce (ta mi zas průkazku okamžitě vrátila a smála se),ale bohužel jsem ted jinde a ani nevím ke komu jdu jen ,že mají celkem hezké webové stránky. Jo holky jak to mají u vás v ordinacích? Mě zajímá vyštřovací lehátko a stůl kde sedí setra, protože někde mají lehátko přímo naproti stolu kde sedí sestra a je celkem nepříjemný tam roztahovat nohy~:-D tak se děsím aby to tady tak nebylo
Babu+A 9/2006 123692
28.3.2012 10:09:39
Čau Lůco, moc moc blahopřeju ~s~ Všechno bude v pohodě. Už podle té chuti a pak :-© Tím se taky uklidňuju, já měla včera podobný den. Bála jsem se i napít vody, aby nešla ven. Fůůůj. Dnes je to lepší, ale hned to jdu ťukat!!!

Perpahpsíku, tak si užij den volníka. No já bych na pitevnu taky nemusela. Všechny pachy a vůně mě teď natahujou. A na kontrolu jdu v 8+4, tak čekám, že srdíčko bude.
perhaps... 128172
28.3.2012 10:03:12
Ahoj Lůco, ~g~ Já jdu v pátek dnes jsem podle kalkulačky 8+5. Já vůbec nevím jak se posuzuje stáří plodu podle menstruace a ultrazvuku. U prvního mi vše vycházelo na konec září a nakonec jsem rodila v říjnu. Přitom každý tvrdil jak budu rodit určitě o týden dřív a nakonec to bylo přesně obráceně.
To sis taky zazvracela. Můžeš si být jistá, že vše probíhá jak má!
Lůca+Matěj 1/05, Ela 11/12 22196
28.3.2012 9:40:56
Ahojky, tak se hlásím po pár dnech :-) No...v pondělí večer takhle říkám manžovi, že bych si dala pochoutkovej salát a on mi říká, že mám velký štěstí, že ho zrovna koupil :-) no tak jsem si dala asi 6 lžiček a suchý rohlík a v noci v 0.44 hod. hrůůůza !!! Zvracela jsem nejmíň 10x, samo pak už nebylo co, takže ty hnusné šťávy...no prostě hrůza, manža už mě chtěl odvážet do nemocnice. Včerejšek jsem prospala a dnes je mi už majinko líp, ale dostanu do sebe tak půlku suché housky a mám dost...

Ráno jsem byla na ko - dnes jsem 7+4. Dle UZ nejdřív 6+6 a pak to změřil nějak jinak a říkal 7+0. Tak jsem se hned ptala, že mi přijde, že to roste nějak pomalu, že to minule odpovídalo a teď v pá ani dnes ne a on mi řekl, že je to naprosto v toleranci a že se nebudeme dohadovat o dnech :-))) a hlavně !!! Ukazoval mi srdíčko jak bije, tak mám radost !!! Minule se ani nevyvinulo. Tak doufám v lepší konec tentokrát !!! Kéž by !!!

A pohlaví??? Je nán úplně jedno !!! Hlavně aby mimi bylo a vše bylo v pořádku !!!
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 826  [Dalších 666 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.