Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
perhaps... | 128172 |
28.3.2012 8:39:22
Babu kontroly se neboj. Já jsem měla minulý týden nafouklé břicho,ale už jsem zas splaskla. No,ale co nadělám,když mi v pátek řekne něco co nechci slyšet. Musíme doufat. Mě trošku trápí to moje jedení. Nic mi nechutná mám tak hnusně v puse ,že nic nepomáhá. Nejhorší je čistá voda to bych hned zvracela. Ale nevolnosti nejsou věčné. Taky jsem se dívala ráno na blesk na netu a je těhotná Ilona Csáková . Když jsem čekala malého taky byla těhotná.
|
perhaps... | 128172 |
28.3.2012 8:29:09
Ahoj Babu, no přesně tak ,ale prý si jde od dubna připlatit ,když chceš daného doktora u porodu. Něco jsem zaslechla nedávno v TV. Do školy nejdu máme jít na pitevnu a vím, že by to tam semnou seklo. Ne z mrtvol,ale z pachů. Na pitevně jsem byla několikrát a vím, že tentokrát bych tu vůni nerozdýchala, když mi vadí i smrad z lidí v MHD.
|
Babu+A 9/2006 | 123692 |
28.3.2012 8:09:32
Já jdu v pondělí Začínám mít trochu staženou zadnicu, co bude
Fíha, s těma porodama. To aby člověk věřil, že on bude zrovna ten šťastnější a jemu se nic blbýho nestane |
perhaps... | 128172 |
28.3.2012 7:56:24
Ahoj holky, stěhování se dokončuje zítra už budeme spát konečně doma. Nevím kdy začnu všechno ukládat do skříní, ale ted to neřeším to se časem nějak zvládne.
S tím pohlavím je to sranda,ale dvojčata nebo více dětí to bych teda asi nebyla schopná slov. Pátek se blíží já jsem trošku nervózní. Také přemýšlím, že snad zůstanu v USA a nechám se porodit od známé porodní asistentky tam, protože jsem se zas dozvěděla co se děje v Hradci Králové. Je tam 6 doktorů z toho 3 úžasní,ale 3 lemplové a spolužačky tetě tam minulý pátek jeden z lemplů vyndal přidušené miminko. Nevím proč se tady tak hrotí přirozený porod, když to potom tolikrát končí neštěstím. V USA známé rodily skoro všechny císařem a maximální spokojenost a pokud rodily přirozeně tak o tom ani nevěděly ,protože měly epidurál, který opravdu fungoval jak má. Já na ted porod musím přestat myslet nebo se z toho zblázním. Dneska se mi nikam nechce tak přemýšlím jestli se mám ulejvat doma a jít do školy až odpoledne nebo za hodinu vyrazit.... Jde některá tento týden na kontrolu? |
Babu+A 9/2006 | 123692 |
28.3.2012 7:35:33
Ahojda holky!
Perhaps, tak to řeknu hned néé A jak, už jste celí přestěhovaní? No Adrej, taky tipuju březen. Ale stejně to máš jedno - zas bych ten kalendář nebrala tak vážně. Mmch mě na celý rok vychází holka, krom dvou měsíců - jeden z nich únor, kdy by měl být kluk. Čili u nás by měl být druhý kluk. Ale je mi úplně šumák, co budeme mít, hlavně ať je zdravé! Včera mi bylo bezkonkurenčně nejhůř, doufám, že už mám to nejhorší vybráno. |
bohunak | 5775 |
27.3.2012 21:37:02
Tak jsem se sla podivat do jednoho por. domu a nasla si midwife. Je skvela, kecaly jsme, jak nejlepsi kamosky.Tak to mam vyresene. Mam midwife a porodni dum
|
bohunak | 5775 |
27.3.2012 20:29:16
Andrej, to spis vypada na brezen
|
Andrea, Maty 01/08 a mrnousek | 67559 |
27.3.2012 20:19:12
No, tak podle čínského kalnedáře nevim nic :D Pač kdyby bylo počato v unoru, tak je to holka a kdyby v březnu tak kluk :D takže nevim nic..MS jsem měla od 18.2. a to 4 dny..a pak jsme TO provozovali každý den, klidně i několikrát :DDD
takže asio to nemam vědět :D |
perhaps... | 128172 |
27.3.2012 11:31:52
já myslím,že jsem zašpinila protože jsme ......... potom už nic
|
Babu+A 9/2006 | 123692 |
27.3.2012 8:05:40
Dobré ránko!
Pár dní tu nejsem a mám co dočítat - ale to je moc dobře! Vítám nové těhulky a gratuluji Už nevím, kdo chtěl ten odkaz na čínský kalendář, ale dávám ho sem: http://www.emimino.cz/denicky/cinsky-kalendar-predpoved-pohlavi-miminka-887/ Jinak u mě nic nového, pořád je mi , ale co nadělám. Do první ko zbývá 6 dní. Už se těším a zároveň trochu bojím. Holky, co píšete, že jste zašpinily - a nemůže to být tím, že je zrovna období, kdy byste normálně měly MS? Běžím něco dělat. Všem krásný den!!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.