Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kavika | 84607 |
23.4.2013 13:44:51
Jo a co sa tyka oblecenia pre mna ... tak mam tuniky, ktore nie su oficialne pre tehotne, ale sedia. Kupovala mi ich hlavne mama v Lerros, alebo nejako tak sa to vola. Videla som obchodik v nakupnom centre novy smichov na andeli ale neviem ci tam este je. Hlavne su fakt pekne fialove, fialovoruzove, ale myslim ze drahsie. Co sa tyka sukni to na pieskovisku nema vyznam a kalhoty mam z CA riflove 3/4, a este leginy. Tot vsetko:).
|
Kavika | 84607 |
23.4.2013 13:41:33
Ahojte,
tak uz mozem na MD, ale dam si nastup az 1.5. ... za tento mesiac este aby dosiel rodicak. Uz som ale chlapa poslala na urad aby oznamil zmenu a to zrusenie RD z dovodu nastupu na MD:). Este musim papier poslat do prace, osobne sa tam asi nedostanem, kedze je to v centre. Inak zatial vsetko ok, ako hovori moj doktor, bricho plne deti,hih. Odhad vahy je zatial 1700g ... neviem ci to je vela alebo malo? Mam hore tak cca 1o kilo. Dnes este bezime do Berouna kupit dcere sandalky na leto, je tam super obchodik, vela znaciek, velke cenove rozpeti, prijemne prodavacky a hlavne nizsi ceny nez v Prahe:). |
Misa, Marek, Matej | 133250 |
22.4.2013 10:11:19
Ahoj, ja uz bych taky mohla nastoupit na RD, jsem 8 tydnu pred terminem, ale jeste pockam do toho 6.
Jinak jsme se dnes v noci trosku vydesila, sla na toaletu a zjistila, ze spinim. Byla jsem rano u dr, rekl, ze do nemocnice nemusim, naridil prisny klidovy rezim a nasadil ascorutin s tim, ze mi mozna ale asi moc nepomuze. Kdyby se pridaly bolesti nebo jasne cervena krev, tak jedu hned. Tak tady lezim jako vyvrzenej vorvan a nic nedelam. Ale lepsi byt doma nez v nemocnici. Hlavne kvuli Markovi, ac je mu 8 let a je to velky kluk a ac porad hlasi jak se na brasku tesi, tak se taky pekne boji, ze prijde o svoje misto, boji se o me ( jeden "chytry" chlapec mu ve skole rekl, ze muzu pri porodu umrit) a je na me hrozne fixovanej. Mam nahore 13 kilo, nemyslim, ze bych jedla za dva, ale asi zadrzuju vodu a ted se trosku desim, ze kdyz se nebudu hybat jako dosud, tak budu jeste pekna slonice. :) Doufam, ze to pak behanim kolem dvou deti a kojenim shodim. Minuly tyden jsem se vypravila koupit si neco na sebe - chtela jsem nejakou peknou sukni,saty nebo kalhoty, ktere nejsou jako elastaky, primo na telo a po te, co jsem prisla cele Arkady na Pankraci a cely Chodov se mi chtelo plakat. Podle me je tohle velka dira na trhu, vyrobci si bud mysli ze nam je jedno jaky hadr si na sebe vezmeme, jen kdyz se do nej vejdeme nebo si naopak mysli, ze nam naroste jen brisko a nic jineho. Tak se vsechny drzte a mejte dobre! |
P Ř | 133048 |
20.4.2013 20:38:16
Jéje tak snad ještě nějakej čas vydržíš celá :)
Já jsem zatím v pohodě, jen by mě zajímalo co teď těch 6týdnů budu dělat, nudila jsem se doma už dneska... V pondělí mám ještě poslední část předporodních kurzů no a pak už se asi budu jenom flákat |
P Ř | 133048 |
20.4.2013 20:38:04
Jéje tak snad ještě nějakej čas vydržíš celá :)
Já jsem zatím v pohodě, jen by mě zajímalo co teď těch 6týdnů budu dělat, nudila jsem se doma už dneska... V pondělí mám ještě poslední část předporodních kurzů no a pak už se asi budu jenom flákat |
Luciseeek | 103705 |
20.4.2013 17:50:11
Žirafko,docela dobře jen mi hodně často tvrdne bříško a příjde mi že předepsané magnézko už nezabírá,doktor nám řekl že kdybych ho nebrala takže bych ma 90% už porodila :( ,ale prý musím ještě vydržet alespon do 36.týdne.
TERMÍN JINAK MÁME 10.6. |
P Ř | 133048 |
19.4.2013 9:39:37
Tak já jsem dneska naposledy v práci... co ostatní maminy, jak se vám daří? Už se nám to pomalu ale jistě blíží...
|
Luciseeek | 103705 |
13.4.2013 13:53:13
Ahoj,tak máme váhu 1490g :D
|
P Ř | 133048 |
12.4.2013 15:54:37
Tak mě docela dochází, že nic nebude jako dřív už teď, už teď jsou některé věci jinak a až se mrně narodí, tak se mi změní celý život... Přítelovi zůstane pořád stejná práce, v podstatě stejný režim a pro mě bude všechno jinak... Navíc přesně mě čeká to co píšeš, přítel bude v práci od nevidim do nevidim a bude to více méně všechno jenom na mě nějak to zvládnout... Takže nějaké obavy z toho občas jsou ale pořád se hlavně těším, tak doufám, že mi to zůstane i po porodu
|
Kavika | 84607 |
12.4.2013 11:30:49
Jj to si pamatam, na tie pocity ... najviac som si to uvedomila tesne po porode, ze uz nic nebude take ako to bolo dovtedy ... pri prvej som potom mala aj trocha depky, hlavne v nemocnici, co sa tyka kojenia, ktore sa nedarilo. Tak som manzelovi plakala na ramene ze som hrozna matka:). Na mna pozeral ako na zjavenie, nepoznaval ma. Tak keby nieco take na Teba prislo tak to hod za hlavu:), dcera je odchovana na Nutrilone a nijako jej to neublizilo. syn kojeny bol a vyzera, ze bude trosku alergik na nejake typy jedal. Pri synovi som teda na nejake depky nemala cas, tie mam obcas teraz, ked vidim tu spust v celom byte, manzel este o osmej vecer v praci atd. ... keby uz bolo teplucko, slniecko, hned by to bolo ine.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.