| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 656  [Dalších 466 >>]
P Ř 133048
12.4.2013 8:44:30
Já jdu papíry na mateřskou vyřizovat v pondělí, ale já chodím ještě do práce, tak to budu mít asi určo trochu jinak, jinak mě čeká ještě týden v práci a pak už mi začne "dovolená" docela se těším, už toho mám v práci občas dost, tak jsem zvědavá, za jak dlouho se začnu doma nudit :) Věci už máme více méně všechny koupené, tak mě bude čekat jen nějaké praní a třídění toho co jsem podědila...
Jinak mi teď hrozně vyrostlo bříško, snad každý den je o něco větší, taky už mám +16kg, takové bříško jsem čekala že bude až před porodem a ne už teď :)
A v poslední době mám takové smíšené pocity, že už tady miminko bude, že už máme termín za chvilku, na druhou stranu je to ještě celkem "dlouhá" doba, tak se ve mě mele těšení se s obavou jak to všechno zvládneme :-)
Kavika 84607
11.4.2013 22:56:11
Teda ja sa pripravujem akurat na teplo vonku:). Je pravda ze som presunula Danielky veci do inej skrine aby mal mrnusek miesto v komode. Zistila som ze aj martinko aj danielka maju na leto tak po 30 triciek s kratkym rukavom ... to este z minuleho roka a dufam, ze im to este vydrzi aj buduci rok:). Kratasy a 3/4 ani nepocitam. Dnes bolo vonku krasne, maly si uz veselo jazdil na odrazadle, dokonca sa snazil aj zastavit, fukal teply vetrik, no parada. Nas cakaju oslavy Martinkovych druhych narodenin 12.6. ... tak dufam ze ich este oslavime a rodit pojdem az potom:). uz som si pozerala papiere ohladne mimina tak potom ked uz niekto zacne vybavovat matersku tak dajte vediet co a ako dobre?
Baghíra s Mrňouskem 42689
11.4.2013 19:14:14
Taky mam takovy pocit,ze uz je to tady nejake ztichle.Jestli je to tim,ze se blizi termin.Kdo vi.A jak se chystate?My ted mame v sobotu oslavu dcerinych narozenin,budou ji 4 a za mesic me to ceka u druhé 7.Doufam,ze to s tim brichem zvladnu v poho.
Kavika 84607
11.4.2013 8:04:25
Ahoj holky, chodi tu vobec niekto:)
Baghíra s Mrňouskem 42689
5.4.2013 9:54:50
Ahoj ve spolek,

byla jsem na UZ ve stredu na mereni.Prcek vazi 1578g,take trochu vetsi,ale obe dve holky predtim byly velke,tak neni co resit.Jedine co je zarazi,ze ja na vaze nepribiram.Od zacatku tehu jsem shodila 8kg a drzim se na te shozene vaze +-1,5kg.Doktor mi rikal,ze jeste musim minimalne 5 tydnu vydrzet,jak jsem kdysi psala,zasivali me kolem 16tydne a nastesti zatim vse drzi.
Tak at jste vsechny v poradku.~;((
P Ř 133048
3.4.2013 8:19:03
Krásný den všem :)

Já jsem byla u doktora ve čtvrtek to jsem byla 30+2 a mrňousek měl váhu 1587g a průměrně odpovídá stáří 30+6, ale my máme oba 186cm takže tak nějak očekávám, že budeme mít "obříka" ~:-D
Suva 134088
2.4.2013 20:28:41
Taky zdravím...
Mně nikdy žádnou váhu neříkali, vše celkem v normě, tak neřeší. Dle rozměrů se to dá samozřejmě dohledat, pokud je to v rozmezí, které je dost široké, netřeba řešit.
Zvlášť jestli jste drobnější a pokud se u vás v rodině rodí menší miminka... bych si z toho hlavu nedělala.
Samozřejmě pokud je to nějak víc, je určitě dobré vyloučit jiné možnosti - jako např. nedostatečnou funkci placenty aj., ale to určitě udělají, a krom toho, pokud to tak u Tebe bylo v minulosti a bylo to ok...
Luciseeek 103705
2.4.2013 19:36:22
Zdravím všechny maminky už se nám to pomalu ale jistě kráti,chtěla bych se zeptat jestli jste už někdo byl v 30tt na ultrazvuku a zda-li vám byla řečena váha miminka a kolik zajímalo by mě jestli budem mít přiměřenou váhu jelikož jsem měla obě děti drobounké,nás to čeká příští týden to budu 31+5 tak se nemůžu dočkat.Děkuji za odpovědi,a přeji at ty dva měsíce rychle utečou a máme své drobečky doma.
Letynka 133275
24.3.2013 20:59:54
ahoj všem, já jsem dlouhodobě sledovaná kvůli těh. cukrovce v předchozím těhotenství, ale momentálně se zatím držím, ťuk ťuk, ve středu jdu na kontrolu, tak doufám, že to tak zůstane i nadále, protože moje tělo kvituje neustálý přísun cukrů...:-)) Jinak mě zatím nejvíc trápí zácpa a s tím související další problémy, už se mi i hůř leží v posteli a převrací, jsem neohrabaná. Momentálně aktuálně řešíme stěhování,tak nemám tolik času myslet na porod a tak, ale už se to pomalu blíží a já mám pocit, že zas nic nestíhám...klasika. První porod byl vyvolávaný a nakonec skončil sekcí, ale měla jsem problémy s cukrovkou a játry, tak uvidím, jestli budu rodit normálně nebo ne. Každopádně ty další dva měsíce a něco už musím nějak doklepat. Žirafo, určitě bych o těch křečích řekla doktorovi, asi ti nasadí magnesium a rozhodně tě vyšetří,jestli se neotvíráš... podle mě je na poslíčky dost brzo. Já je taky nezažila a to jsem rodila ve 37.týdnu.
Misa, Marek, Matej 133250
20.3.2013 16:34:22
No, Zirafo, tak to ti neporadim.
Ja totiz ac budu mit druhe dite, nevim co jsou poslicci. Me prvni porod vyvolavali, do te doby nez zabrala kapacka jsem nemela zadne bolesti.... Jake byly potom jsem psala a z toho prameni i ten muj strach.

A jak se citis od te doby? V pohode? Jine obtize nemas? Az pujdes do poradny, tak bych to urcite zminila. Kdyby se to opakovalo, tak bych mozna pro jistotu i zavolala k dr a optala se. Jistota je jistota.

Drzim palce, at jsme vsechny i s pupiky v poradku.

[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 656  [Dalších 466 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.