Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
P Ř | 133048 |
20.3.2013 8:34:05
Holky, je možné, že bych už takhle brzo měla poslíčky? Včera v 28+6 se mi během dvou hodin stupňovala bolest v zádech která vyvrcholila třikrát silnou několikaminutovou křečí asi po čtvrt hodině, po třetí jsem i zvracela, nejspíš z bolesti a pak to najednou přestalo a bylo to v pohodě... Měli jste taky u minulých těhotenství poslíčky, nebo už třeba máte? Je to v pohodě, že je mám takhle brzo? Nemůže to značit předčasný porod?
Díky moc za názory... |
Luciseeek | 103705 |
19.3.2013 11:09:36
Ahojky všem,já na testu cukrovky nebyla,protože mi dr.řekl že to není povinné,že se to dá udělat jen z krve v 30.tt,tak jsem to brala všema deseti po zkušenonostech u předchozích těhu,po vypití jsem omdlívala.Jinak jsem ted 28.tt a 11 kg nahoře,malá se má dobře pořád jen kope až by mě kolikrát zahímalo co tam vyvádí.
Manžel byl u obou porodů a ted chce jít znovu ví že je peo mě velká opora. Ani z jednoho porodu jsem strach neměla ale za to ted mám docela strach,i když vím do čeho jdu ale jelikož mám od začátku těhu problémy které jsem ani u jednoho neměla tak jsem zvědavá jaký bude porod. UŽ BY MOHLA BÝT NA SVĚTĚ,DĚTI SE NA MALOU MOC TĚŠÍ Tak se mějte krásně a těším se na další příspěvky |
P Ř | 133048 |
16.3.2013 12:19:01
Jinak mě hodně bolí stydká kost, co jsem tak četla, tak je to normální, moc se s tím dělat nedá a zlepší se to až po porodu? Máte s tím zkušenosti?
|
P Ř | 133048 |
16.3.2013 12:14:04
Já jsem na testu na těhu cukrovku byla už asi před třema týdnama a bylo to v pohodě, braní krve mi teda nevadí...
přišla jsem, vzala mi trochu krve a udělala okamžitý test na cukrovku, pak mi dala vypít půllitr takového hodně sladkého čaje ve kterém ale bylo i dost citronu, takže chuťově to bylo v pohodě, byly tam další dvě maminy, a všechny se divily, že je to vlastně docela dobré, na to jak všichni straší... ale co jsem tak pochopila tak někde dávají tenhle čaj a někde dávají něco jiného co je prý fakt jen sladké... pak jsem si tam dvě hodiny poseděla, vzali mi znovu trochu krve a pustili mě domů... Mě je 26 a byli tam i mladší maminy, tak bych řekla, že podle věku to asi už moc není Já co se týče porodu právě netuším do čeho jdu, takže se na to vlastně docela těším, nemůžu se dočkat až toho broučka co nosím uvidím a pomazlím... a to kolem toho si uvědomuju, že asi nebude pěkné, bude to bolet, ale zvládli to jiní, tak to zvládnu taky, nejsem ten typ co by se stresoval dva měsíce dopředu jaké to asi bude, ale řešit to budu až to bude aktuální, ono to stejně nějak dopadne, ať se budu strachovat jakkoliv, tak proč si ten stres z toho "užívat" už dopředu... ale třeba je to jenom tím, že jsem prvorodička a příště s taky budu bát, kdo ví A partner u porodu chce být, doufám, že si to nerozmyslí po tom co absolvujeme předporodní kurzy, myslím, že ten už vůbec netuší do čeho jde, ani rámcově Jinak kdyby nešel, tak bych si našla asi dopředu nějakou dulu, co by tam se mnou celou dobu byla a trochu mě podpořila... asi by to bylo lepší než třeba mamina a nebo kamarádka, přece jenom jsou to profesionálky a vědí co a jak, tak by měli umět pomoct a podpořit...? |
Kavika | 84607 |
15.3.2013 17:24:09
Jo a partner u porodu bude, ked sa bude mat kto postarat o deti:). Nebol to pre neho krasny zazitok, to asi pre nikoho ale ja tam sama nechcem byt, niekomu ruku mackat musim a bola som velmi rada ze som tam bola s nim a nie sama ...
|
Kavika | 84607 |
15.3.2013 17:22:14
Ahoj, ja idem na test na cukrovku v utery ... snad bude vsetko ok, myslim ze to teraz robia kazdemu, nie je to vekovo ohranicene, ale mne nechali vybrat ... tak ti potom napisem o com to vlastne bolo:).
Ja mam z porodu trochu obavy, prvy bola sekce, neotocila sa, druhy vyvolavany, kedze ma bolela jazva tak mi ho vyvolali, bol rychly ale chvilami som si hovorila ze to snad nezvladnem fyzicky so silami, a to nie som padavka. Jasne ze u oboch mi tvrdili, ze budu do troch kilo. Druhy sa narodil vyse dvoch tyzdnov predom, zistili to az po porode, ze je tak troska nedonoseny, odhad vahy maximaaaalne do troch kilo pani, cha cha ,mal 3,5 kila, kolko by mal keby sa este nechal spravnu dobu dopiect tak to radsej nepremyslam (hlavne ked nad 3,5 kila uz sa rezmysla nad dalsou sekci,kedze som uz jednu mala ale s tymi ich odhadmi vahy neviem neviem). Teraz mi TP vychadza krasne tak sa bojim do akych rozmerov mala dorastie .... 4kilove dite moja jizva asi nezvladne, zasa sa zacina ozyvat. mna uz ale nebavi sa furt dohadovat s lekarmi v Motole, skusim sa nejako dohodnut s mojim Dr ... ale este sama neviem na com sa chcem dohodnut:). |
Misa, Marek, Matej | 133250 |
15.3.2013 14:01:36
Ahoj vsem :)
chtela jsem se zeptat, byly jste uz na testu na cukrovku? Me tam pan dr poslal, ze pry jsem uz starsi matka. (je mi 31). Pribiram myslim normalne - na konci 6 mesice 9 kilo nahore, takze myslim, ze je to vazne jen preventivni zalezitost. Kdyz jsem cekala Marka, tak jsem asi byla mlada matka (bylo mi 22) tak jsem na to nemusela, co me ceka vim jen z internetu. Ja se teda trosku bojim, ne toho, ze budu muset vypit neco oskliveho, ale jestli me naberou. Nemam totiz zadne zily a i pri beznem odberu se bezne stava, ze odchazim rozpichana v predlokti, na zapesti a nenabrana. Tak se, priznavam, trosku desim vice odberu behem par hodin. To asi nedopadne.... Jinak se mam, akorat se zacinam uz pomalu bat porodu. Nevim, mozna jsem divna. Kdyz se sverim kamaradkam nebo mamine, tak na me hledi s tim - ceho, vzdyt uz jsi jednou rodila a vis co te ceka. Ale prave to je to. Jednak jsem rodila pred dlouhou dobou,takze porodni cesty si to uz nemohou asi pamatovat. A pak taky jak jsem nevedela do ceho jdu, tak to asi bylo lepsi. Ted to vim, ac se rika, ze se spatna zkusenost s porodem rychle zapomene, tak to u me teda pravda neni. Marek byl velke mimino, pres 4 kila, sestricky mi skakaly po brise, aby sel ven, ja uz na to nemela silu. A na poslednim UTZ mi ted dr rekl, ze me ceka dalsi velke dite. Uuuuuuaaaaaaa :( Mluvily jste doma uz o tom, zda bude partner u porodu? Mate nektera doma takoveho, ktery to nechce jako ten muj? Rekl mi, ze uz si to jednou zazil a ze mu to staci. Nutit ho nechci. Ale nechci tam byt sama. Co vy, jak to mate vymyslene? Tak to jen par dotazu, dekuji predem za vase reakce. Drzim vsem palce, at se dobre dari a miminka se dopekaji jak maji :) |
Baghíra s Mrňouskem | 42689 |
14.3.2013 20:21:59
Ahoj ve spolek vse.Po dlouhe dobe jsem si zase nasla cas nebo spis chut neco napsat.Jak koukam,jsme na tom kazda ruzne a s jinymi pocity.Ja nastesti misto nemocnice jsme doma,ale ta vyhruzka porad visi ve vzduchu.Zasiti nastesti drzi jak ma,ale jen hrdlo delozni neni tak tuhe jak by melo.I pres magnesko,ktere bastim skoro jak o zavod tak se dostavuji dost casto krece v podbrisku a zada me berou tak,ze kolikrat nez se rozchodim,tak si manzel ze me dela srandu o mem veku.Jinak treti konecne bude kluk,predstavil se nam paradne.Ja nastesti jeste nepribrala,naopak mam dole skoro 10 kilo,jenom se mi zvetsuje bricho,ale obleceni jeste menit nemusim.Navic jsme si pred 14 dny poridili pejska 9 mesicu stare stenatko, ktere ale ma uz 40kilo a velikost dospeleho ovcaka.Sice se stal okamzite mazankem,ale je to palicak.Nejak se moc o klidnem lezeni s nohama nahore, ktere mi durazne vsichni narizuji moc mluvit neda.Koukam rozepsala jsem se vic nez jsme chtela.
Tak vsem drzim palecky,at dovalcime v pohode a nekdy zase pisnu. |
P Ř | 133048 |
8.3.2013 8:38:54
druhý pokus...?
|
P Ř | 133048 |
8.3.2013 8:37:46
Na té první fotce, jsou prý vidět stehýnka a mezi nimi pindík... třeba v tom uvidíte víc než já
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.