| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 552  [Dalších 522 >>]
Mishula 130062
10.1.2015 23:29:34
Dnes vyskočily první neštovice i Natálce ~Rv a je znát, že je opravdu nemocná, protože celý den byla neuvěřitelně usměvavá, řádila, chechtala se, byla v na prosté pohodě! ~:-D Což normálně nebývá. Uvidíme, co přinesou další dny.
Mishula 130062
9.1.2015 12:00:52
Jůůů, malej chodec! ~g~ Tak to je opravdu moc šikovná!
U nás to zatím nehrozí. Ale je to vlastně jedno, protože i v tom lezení je neskutečně rychlá. Tak ať si leze, prý je to důležitý. Akorát je pořád tak protivná ~7~ Teď asi pátý den opravdu extrémně. Nahoře má úplně tvrdé dásně, zuby jsou vidět perfektně, ale než se to prořízne.. do toho má suchý kašel, to ji určitě taky bolí.. neštovice zatím žádné, ale ještě má dost času na výsev, tak jsem zvědavá.
Jídlo je pořád průšvih, ona ochutná kdeco, ale nesní toho porci. Takže stále jedeme to mlíko, zdá se mi teda fakt kulatější, už má trošku i faldíky.. ale že nejí nic jiného mě teda trápí.
Girili 117849
4.1.2015 20:49:51
Mne uz je dobre, pouze dobiram ATB. Dnes jsem se konecne zasla provetrat na chvili ven. Mala byla uz vcera a dnes take dobra a bez teplot, ale synovi teplota po nekolikadenni pauze opet vylitla, malem ze z horecky opet pozvracel, takze zitra k dr. urcite jdeme znovu. Ocekavam se zpozdenim opet zhorseni i u male. Doufam, ze dr. nebudu muset premlouvat ke zmereni CRP - je tam takovy protivny zaskok. Pokud dostanou ATB, tak netusim, jak to do male dostaneme. Uz ted ji strikame sirup do pusy strikackou-odmerkou a polovinu toho vyplive. Na lzicce to neni mozne vubec, zamichat to do piti, take ne, protoze z lahvicky zatim pije celkem malo a nikdy neni jistota, kolik toho vypije a navic pije vicemene jen u trech velkych jidel, jindy mi to odmita...
Girili 117849
4.1.2015 20:38:33
Dcerenka dnes udelala prvni samostatny krok! Chuze to jeste neni, ale udelala to uplne sama a celkem jiste. :-) Zvedla se sama bez opory z podlahy s moji pantofli v jedne ruce, chvili stala, mavala pantofli, pak mavala i druhou rukou, pak udelala krok a oprela se rukou o postel. 10 mesicu a 13 dni. :-)
Girili 117849
2.1.2015 19:59:00
Ja myslim, ze sed na patach nevadi, hlavne, ze leze. Lezeni je fakt zaklad veskereho rozvoje v tomhle veku, lecjaka nesrovnalost se pri nem sama srovna. Paci-paci prijde brzy, neboj. :-) Syn si s tim taky daval nacas, ale zase zacal bez opory chodit v 10i mesicich a 12i dnech. To bude mit mala zitra a chodit urcite nebude. ~t~ Natalka je zase sikovna na tanecky. To treba syn taky nedelal. Ani se nestavel v tom prostoru. Je to zajimave, jak to ma kazde dite jinak. :-)

Princezna uz zase spinka, teplota ji zase leze nahoru. Dostala jsem do ni asi 3 lzicky a ozuzlala kousek jablka. Spoleham na to, ze se alespon nakoji. ~d~

Mne uz je jakz takz, mozna se zitra pujdu provetrat alespon na nakup. Jsem tedy rada, ze manzel se ted hodne zapojil a staral se. Nakupoval, varil, pomahal s detmi. A ja jsem na nej taky poradne protivna, jak je mi mizerne a vsechno je tu vzhuru nohama. :-/ Nic, jdu neco pofackovat do kuchyne. Drzte se!
Mishula 130062
2.1.2015 19:41:13
Tak to máte doma taky veselo ~Rv Blbý, když jsou nemocné děti, ale když ani tobě není dobře, je to tuplem naprd. Snad se z toho brzy vyhrabete! Natálka se mi taky zdá kulatější, ale asi si to jen namlouvám, protože i u nás je to s jídlem stále bída, sem tam má třeba den, kdy aspoň to mlíko vypije, ale pak zas několik dní hrůza, třeba dnes vypila za celý!! den pouhých 250 mlíka. Mizérie. Takže 9 měsíců a dost možná ještě stále těch 7 kg nemá.
Tvoje malá je moc šikovná, co už umí:-) U nás zatím ani pápá, nic. Obchází nábytek, při hudbě "tančí" a místo sedu na zadečku si sedí na nohách, jakoby v kleku. Ale už je s ní aspoň sranda, není to už taková protiva, když se jí člověk věnuje a dělá s ní blbiny, tak už se pořádně řehtá. Doteď to byla taková netýkavka zamračená.
Girili 117849
2.1.2015 18:33:49
Jinak jsem ale jeste chtela napsat, ze je mala sikulka, obchazi nabytek, stoji dlouho bez opory a uz se bez opory i postavi sama v prostoru. K paci paci ap. dela jeste indiana. Porad si rikam, ze bych s ni mohla zkusit znakovat, kdyz je na to takova sikovna, ale jak jsem nemocna, tak jsem nemela chut se tomu venovat. Tak se asi bude muset naucit normalne mluvit. :-)

Pred chvili dostala cipek na horecku, tak ted zacina byt trosku lepsi, prave si i zacala na chvili sama hrat. Musim vyuzit svetlou chvilku a nastouchat do ni nejake jidlo. ~w~
Girili 117849
2.1.2015 18:21:18
Ahoj! Preju hodne stesti a predevsim ZDRAVI do noveho roku! Koukam, ze je potreba nvsude. :-)
Mishulo, drzte se! Nestovice mam jeste v zive pameti a nektere nevybledle flicky na detech mi je porad pripominaji. Je o na dlouho doma, ale je treba si na tom najit pozitiva - je lepsi, ze si je odbydou ted, dokud jsi s Natalkou doma. Kdybys pozdeji musela na paragraf, byla by to vetsi pruda.

My jsme ted take na hromade. 25.12. odpoledne to na me dolehlo a ja lehla. Bolest v krku, cepy na madlich, cela zahlenena, plne dutiny zelenohnedeho hnusu, bolest hlavy. Do toho se me jeste rozbolely zuby. To je sice asi od nemoci a chvilemi to i je lepsi, ale je to lokalizovane, takze ocekavam, ze minimalne jeden zub tam problemovy bude. :-/ V pondeli mi bylo trochu lepe, tak jsem se rozhodla k doktorce nejit, kdyz venku bylo tak, jak bylo. Ale v utery mi bylo zas hur, takze jsem si od ni nakonec prinesla ATB. To uz zacaly kaslat a nudlit i deti a syn si stezoval na bolest v krku, tak s nimi sel manzel k dr., ale ta na nich nic horsiho zatim nenasla, tak prisli s nejakymi sranda kapickami a sirupy pouze na kasel. Od te doby ma dr. dovolenou, vcera a predevcrem horeckoval syn, dnes i mala. Je uplne gumova, mam ji v manduce, nic neji. V utery ji manzel nechal i zvazit a ma v 10i mesicich a kousek 7,64kg. Porad 6. percentil, i kdyz se mi uz zdalo, ze ji hezky a ze je malinko kulatejsi. Tak neni a ted pujde zase dolu. Ach jo. Nevim, zda s ni jit na pohotovost nebo zda to daji bez ATB. U me doktorka trochu pochybovala, zda mi ta ATB dat, zda to neni virove (byva, kdyz je toho vic: cepy na mandlich + zahlenene dutiny). No, beru je, byla jsem na chcipnuti, nebrala jsem ATB dlouho a CRP ona nemeri. Je mi lip. Ale syn uz dneska radi i bez ATB. Tak uvidime zitra, co jezinka. Kazdopadne jsme od 25.12. nevytahli paty z domu a to jsme meli jet na ten snih k prarodicum lyzovat - syn je taaak nateseny uz od lonska. A nesedl chudak ani na boby. :-(
Mishula 130062
29.12.2014 21:06:28
Starší má neštovice, dnes odhaleny. Myslím, že mimino se nevyhne ani omylem, jsou teď v hodně těsným kontaktu ~7~
Mishula 130062
23.12.2014 20:02:57
Přeju Vám krásné Vánoce plné pohody.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 552  [Dalších 522 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.