Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Girili | 117849 |
20.10.2014 21:55:26
Tak jsme s dvoudennim predstihem absolvovali osmimesicni prohlidku. Motoricky je uplne OK, mozna i o chlup napred, dostala druhou Hexu. Tak jsem ted jak na trni, aby nebyla nejaka reakce. Co mi ale dela starost, ze je zase hubenejsi. ma rovnych 7kg (3. percentil) a 71cm (68. percentil). Takze nadprumerne dlouha a silne podprumerne hubena. Co uz vase deti basti? U nas porad nic moc. Kdyz uz, tak preferuje sklenicky pred mojim jidlem. Jak to? Porad delam pokusy, jak varene prikrmy co nejvic chuti a konzistenci priblizit tem kupovanym a stejne to pozna...
|
Mishula | 130062 |
16.10.2014 10:51:49
Ahoj. Tak nám včera píchli první dávku Pediacelu, tak jsem jak na trní, jaká bude reakce. Zatím to snáší skvěle, maximálně měla zvýšenou teplotku, noc vzorně prospala, je veselá, hraje si. Kéž by to už horší nebylo, mám o ni velký strach.
Jinak péruje na kolínkách a dělá "most", začla se plazit jako voják a je veeeelmi rychlá. Už mám setřené lino v celé kuchyni Lezení jako takové, na všech čtyřech, zatím ne. Začla si povídat, pořád brouká. Taky se konečně směje. Půl roku to bylo uřvané negativní a neustále zamračené mimino. Konečně máme sluníčko a pohodové dítě. Doufám, že tomu už tak zůstane i po tom očkování. Baští jak kdy, pár dní jedla hrozně málo, teď je to zas o něco lepší. |
Girili | 117849 |
15.10.2014 18:57:50
U nas je to ted desna sranda. Mrnavka leze, sedi, stavi se, podupava na miste u opory, jednou rukou se pousti, druhou si hraje. Siiilene prska. Povida mamama, tatata, bababa, papapa. Par dni plazila asymetricky, pak lezla asymetricky (jednu nozicku davala ne na kolinko, ale bokem na chodidlo), ale ted uz se to srovnalo. Neni to tedy zrovna zadny lezouci drak, doleze vzdy jen k nejblizsimu bodu zajmu a tam si vsede hraje, ale lezeni to je. Celym bytem zatim nesmejdi. Nejspokojenejsi je, kdyz ji pohodim na travu, to ani nepotrebuje hracky. Bohuzel ve meste tech vhodnych travniku moc neni a babicek na zahrade jsme jen obcas na vikend. A take to pocasi uz na to zacina byt nevhodne.
Jak sedi, tak uz je mozne ji krmit v zidlicce u stolu. To je hned zas o necem jinem. Trochu se zlepsila v jidle, celkem uz ji i moje prikrmy, nejenom sklenicky (vybiravka jedna). Jen ten spanek je spis horsi nez lepsi. Budi se rve. Kdyz je uplne vzhuru, tak jen strcim prso a hned usne, ale nekdy rve v nejakem polospanku a to se utisuje spatne. Kdyz je vzhuru, je naprosto pohodova, dlouze se zabavi. Musi na me ale videt, posledni dobou velmi nelibe nese, kdyz se ji ztratim za roh. Nejvic se rehta se skoro triletym brachou, kdyz ten ji morduje. Nekdy trochu trnu, ale ji se to libi, kdyz ji vselijak postuchuje a taha jak kocka kotata. Od nas vse, rada si prectu, jak se dari vasim mrnouskum. |
Mishula | 130062 |
11.10.2014 21:11:58
Konvalinko, tak co jste vybrali?
U nás rapidní zlepšení, čtvrtý den s pohodovým miminem. Vydrží si hrát na dece klidně hodinu! Jsem z toho příjemně překvapená, kéž by jí to vydrželo. Asi vycítila, že už jsem psychicky na dně. |
Girili | 117849 |
6.10.2014 17:18:27
Konvalinko, my mame manducu z druhe ruky za 1500 i s takovym vakem do zimy. Ergonomicka jsou obe ta nositka, v tom neni zadny vyrazny rozdil, takze vybirej podle ceny a vzhledu. I manduca dela ruzna bvarevna a vzorova provedeni.
|
Mishula | 130062 |
5.10.2014 22:25:43
Je fakt super, musím pochválit. Manducu jsem taky zkoušela, abych měla srovnání. Nebyla špatná, v podstatě stejné materiály, stejný úvaz. Jen ten vzhled mě neohromil.
|
Konvalilinka | 86773 |
5.10.2014 22:21:57
Díky moc! Začala jsem číst nějaké diskuze a Ergo tam zmiňují. Tak to promyslíme.
|
Mishula | 130062 |
5.10.2014 19:42:31
Nakonec jsme koupili Ergo. Designově se mi líbilo mnohem víc, ta Manduca mi přišla jak pytel od brambor. Stálo teda 3000, ale nestydím se s tím vyjít mezi lidi. A že teď nosíme hooodně, máme totiž tak uřvaný mimino, že kdyby byla první, tak je jedináček!
|
Konvalilinka | 86773 |
5.10.2014 15:39:31
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda byste poradily s výběrem Manducy? Přemýšlím o ní. Ale vůbec se nevyznám. Nejlevněji jsem našla za 2300 kč. jste s ní spokojené? Moc děkuji.
|
Mishula | 130062 |
24.9.2014 22:41:34
Motoricky je na tom velice dobře, je šikovná, čilá, mrštná až až. Ale taky - mezi ní a starší v tomto věku přes kilo rozdíl, tak jsem z toho rozpačitá. Každopádně denně sní k obědu těch 120g masozeleninovýho příkrmu. Někdy má ještě svačinu (ovoce, ovocnou přesnídávku nebo dnes poprvé úspěšně jogurt ) a večer kaši. Zbytek stále kojení. Takže vlastně jí krásně, v podstatě o dost líp než starší a přesto je to žížala hubená.
K lezení jí ještě krůček chybí, vázne to stále na rukách. Pak napíšu, jak moc souměrně nebo nesouměrně leze každopádně bych se nestresovala |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.