Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Mishula | 130062 |
25.10.2014 20:58:28
Máme něco v tomto duchu, z bílého zlata.
Ale ty jí dáme tak za měsíc, teď má nastřelené takové pecky, s růžovým kamínkem. Nejsou šeredné, ale od babiček dostala penízky na zlaté, tak jsme je koupili. Jinak to zvládla bravurně, v podstatě se vztekala akorát u měření akupunkturních bodů a "kreslení fixem" na lalůček, to jí vadilo, že ji pevně držím. Nesnáší omezení v pohybu. Samotné nastřelení bylo v pohodě, v pěti vteřinách CVAK a CVAK, brekla, pomazlila jsem a byl klid Hrozně jí to sluší, je taková roztomiloučká s naušničkami |
Girili | 117849 |
25.10.2014 10:04:40
Jake mate vybrane nausnicky? Nedavno jsem videla na znamych modrooke holcicce stejne pruzracne modre nausnicky a to tedy i se mnou hnulo, jak ji to sluselo. A trochu jsem zavahala, kdyz tata zminil, co kdyby se v rodine "objevily" nejake nausnicky. Myslel zrejme po babicce tradicni pomnenky: http://www.hodinky-ceske-sperky.cz/data/zbozi/detske-nausnice-pomnenky-zlute-zlato-tyrkys-sldnz001/sldnz001.jpg Moc se mi libi, protoze je mam spojene prave s babickou. Nosila tyhle detske nausnicky cely zivot.
|
Mishula | 130062 |
24.10.2014 9:43:21
Já bych zas byla vděčná, kdybych měla píchnuté od miminka. Tedy já jsem je prý měla, ale dost mi to hnisalo, takže mi to mamka vyndala a nechala zarůst. Sama jsem si je nechala píchnout asi v 11 letech, kdybych už dírky měla, byla bych radši.
Kamarádka je píchané nemá, je jí 27, naušnice by dost chtěla, ale bojí se , takže je bez naušnic. Každopádně jdeme na nastřelení, starší dcera to zvládla skvěle, pištěla asi jako při očkování. Takže ano, řev, ale za 3 minuty už nevěděla o ničem. To spíš já jsem bulila ještě cestou domů , byla jsem tenkrát nějaká přecitlivělá. A taky jsme jí je dávali daleko dřív, tak možná ještě nějaký hormony se mnou cloumaly. |
Girili | 117849 |
23.10.2014 22:41:50
Ja se tomu zase tolik nepoddavam. Syn me nenecha. Vetsi problemy jsou ted s nim. Je dost divoky a fakt neposlechne. Nevime moc, jak na nej. Tak me desi, jak ho ted s nestovicemi udrzim 14 dni doma v klidovem rezimu. Nam to tu zboura.
Nausnicky jsme se rozhodli nedavat. Zatim. Pokud jednou zacne jezinka tlacit, ze je chce, tak to muzeme znovu otevrit. Ted mam takovy tezko vysvetlitelny pocit, ze proste nemam pravo ji delat takove zasahy do tela. Spatne se to vysvetluje, kdyz sama mam usi pichnute a nevadi mi to. Treba to jednou prehodnotime, uvidime. |
Mishula | 130062 |
23.10.2014 21:38:57
Buď v klidu, já mám taky malý mimino. 7 měsíců, 67 cm a 6350g. Prostě prcek. Ale je fakt, že je malá celkově, není ani dlouhá. Na nemoci nemysli, nic špatnýho nepřivolávej Já vím, se to řekne..
|
Girili | 117849 |
23.10.2014 21:27:17
Chudera mala, si to vybira.
Ja musim zaklepat, ze zatim az na malou vodovou rymicku - ale to bylo fakt malinko, zadny ucpany nos, zadne odsavani, zatim vse v pohode. I ockovani bez reakce, tak snad ted ty nestovice nenadelaji velkou rotiku, zvlast kdyz byla prave ockovana. Treba je vubec nedostane. Ale samozrejme jsem nejista, protoze jak je hubena, tak nevim, z ceho by v nemoci brala. |
Mishula | 130062 |
23.10.2014 20:56:45
Mně mlíko teklo snad prvních 14 dní, pak už jsem bez obav mohla vyrazit i bez těch prsních vložek. Však jsem asi 3 balíky nenačnuté prodávala, měla jsem zbytečně velké zásoby.
Teď nás zase trápí zoubky, má zvýšené teploty, večer jsem naměřila dokonce 38,3 v zadečku a již po třetí má rýmu. Už sháním nějakého homeopata, jestli by něco neudělal s tou její imunitou. Nebo jestli to má k zubům, nevím, ale je to pro ni otrava, nemůže se pořádně najíst, neklidně spí, budí se, jak se dusí. Je mi jí líto. Zítra bychom měly jít na nastřelení naušnic, ale uvidím, jak jí bude. |
Girili | 117849 |
23.10.2014 18:33:15
A jinak ja mam mlika, ze bych mohla zivit kojenak. Stale mi to vsude tece, veskere pradlo menim denne, triko i nekolikrat. Syna jsem, kojila skoro do dvou let, ale tvorba mleka se nejak stabilizovala snad do trech mesicu. Tvorilo se, jen kdyz sal, zadne mokre obleceni. Snad, ze je dcera mensi savec, tak se radeji vic tvori samo do zasoby? Trochu me to uz obtezuje.
|
Girili | 117849 |
23.10.2014 18:28:29
Mishulo, to mam pocit, ze ti ji krasne. My mame stejny jidelnicek, ale snad jeste zadny den se nestalo, ze by jedla pekne vsechna ctyri jidla. Kdyz ji hezky jedno, tak od druheho max. par lzicek.
Jinak nam synek dnes prinesl ze skolky nestovice, tak cekam, co z toho bude u male. |
Mishula | 130062 |
21.10.2014 17:18:58
Mně jí taky jen kupované, opice. Já nevím, co do těch skleniček dávají, že to líp chutná. Asi škrob. No za čas to zkusím znovu s domácím a uvidím, třeba se chytí. Konečně aspoň začla pořádně pít, za den vypije těch 160ml čaje. Hurá. Jinak ráno kojení, jogurt, masozelenina, ovocná přesnídávka, kojení, večer kaše. Ale byla jsem teď nemocná a strašně jsem se odvodnila, takže asi nebylo z čeho vyrábět a prsa mám jak vypraný fusky, mlíka tak na žízeň. Sunar vezme jen v největší krizi, ale aspoň že tak. Hlady ji trápit nechci.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.