| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 73  [Dalších 33 >>]
Lucka 140302
12.12.2013 11:18:52
Ahoj holky :o)) jdu rozšířit vaše řady, snad se ještě pár maminek přidá....... mě je také stále zle, uvažuji o nemocenské, mam dotaz na kolik hodin denně máte vycházky? Jinak pár cukroví jsem taky pekla, ale dalo mi to přemáhání.... jinak máme doma kloučka 4 roky a ted se necháme překvapit co čekáme :o) Jinak besídku u nás máme ve školce zítra tak uvidim snad to dám :o)) jinak přeji krásný den a nadcházející víkend Lucka
prakashatko 78067
10.12.2013 16:08:25
Ahoj holky
Jak se mate? Tady to moc nezije. Jsem zvedava jestli se k nam jeste nekdo prida nebo budeme v lete rodit sami :-)
Jinak ja porad zvracim a je mi cele dny zle. Stve me, ze kdyz uz zvracim ze se mi po tom aspon na chvili neulevi :-( s vypetim poslednich sil jsem ted dva dny pekla aspon par kousku cukrovi
Pristi tyden ma skolka vanocni posezeni u caje s vanocni dilnickou. Ani se mi tam nechce.

Budte si nechavat rikat pohlavi? Ja uz mam doma parecek u ktereho jsem znala pohlavi predem. Ted ho znat nechci, ale manzel se proti tomu bouri :-(

Mejte se a obcas napiste jak se vam vede
prakashatko 78067
6.12.2013 14:06:30
My jsme hodni. Nas certi neodnesli :-) by to moje dite rychle vraceli :-D darky uz mam vyresene. S cukrovi. Jsem jeste nezacala. POrad je mi cely den zle. Ani se mi do toho nechce
Petrab33 19343
6.12.2013 9:18:47
Ahojky holky, neodnesli si vás čerti???? Je tu mrtvo, tak se o vás bojím :) Jak zvládáte přípravy na vánoce? Už pečete a máte koupené dárky???
prakashatko 78067
29.11.2013 15:09:13
Vitek se mi libi. Ale manzel je cizinec tak chce neco vic mezinarodňiho
Petrab33 19343
29.11.2013 12:33:12
Jsem na tom úplně stejně, den je mi fajn a už se těším, že to ustoupilo a pak to zase přijde v plné síle ~7~. V práci jsem se sebezapřením. Třeba už vím jak dlouho mi trvá dostat se přes 30 m chodbu na záchod a že někdy fakt letím ~t~ abych to stihla ...
Jména už jsme řešili a v užším výběru jsou Emma a Nella, Tomáš a Vítek. Uvidíme jestli vydrží až do porodu ~b~
prakashatko 78067
29.11.2013 11:42:12
Ahoj

Tak me bylo 3 dny lip a od vcera zase trpim. Obdivuju vas ze jste v praci. Ja jen stoupnu a nez projdubytem. Jdu zvracet. Je mi furt zle. Neustale me neco lezi v zaludku nebo je mi zle ze je prazdny. Ale ani na chvili nemam klid. Furt o zaludku vim. Do toho jsem od decek chytla rymu :-(

Uz premyslite o jmenech? Me se nic nelibi. Cizimu bych jich vybrala hromadu. Ale nam nic :-( dcera chce sipkovou ruzenku. Ale to asi neprojde :-D
Petrab33 19343
27.11.2013 7:31:56
Děkuji oběma za rady a názory, stále nevím jak to všechno dopadne. Je pravda, že asi po dobu nemocenské budu ve stavu, jako zaměstnanec, ale tady určitě budou muset sehnat někoho, kdo tu bude účtovat, páč jsem tu sama a závěr roku se udělat musí ... mám to ještě složitější protože mám dva zaměstnavatele, město a školu. S prvním panem vedoucím mám vztah super, ale s tím druhým nic moc :-(. Počkám na kontrolu 10.12. a pak budu muset vše rozlousknout ... Jinak jak je vám? Já se někdy raduji, že už je to lepší a další den je to zpátky a blinkám i z vody :-( těším se až to přejde, je to docela vysilující. Po shonu v práci někdy odpadnu a odpo jsem ko, ještě, že je dcerka větší a už nepotřebuje tolik péče :) Mějte se príma, ať je vám líp a pohlaďte pupíčky :)
Zuza a Vojtinek +1
  • 
26.11.2013 12:05:07
Tý jo, to ti neporadím. Já bych se řídila asi tím, lestli bych mela s vedoucím dobrý vztah tak bych mu to řekla, aby byl připravený. Nevím jak to je u vám ale u nad v práci když jsem odešla na neschopenku tak za mě nikoho nemohly vzít, pač jsem byla pořád braná jako pracant, až jsme šla na mateřskou tak teprve mohly nekoho příjmout... a proč ti neschopenku neda doktor hned? Asi by bylo blbé řict ,, od 1.1. jdu na neschopenku,, lepší je hned jít na neschopenku a prostě říct že máš rizikový.. a nedá se nic dělat... ale nevím no, je to těžké.
Já včera byla na sociálce aby mi zvedly rodičák, a potřebovala jsem to udelat tak abych nemusela říct že jsem tehotná. Sedí tam rodinná známa, a pořád nechci aby se to zatím vedělo. Doma jsem si to zpočítala že mohu mít nejvyší částku a statu propadne asi 7tis. coz není tak strašné:)
Včera jsem měla jít na kontrolu a ráno mi volala sestra že doktor je nemocný, že mám přijít příští tyden v pondělí už na odběry krve a pro těhotenskou prukazku.. tak jsem zvědavá, už jsem se těšila na UZ. tak ještě týden musím vyčkat.

tak pá~3~
prakashatko 78067
26.11.2013 11:42:03
Peti, většina mych kamaradek to rekla na konci 1 trimestru. Ale nechystali se na neschopenku. Ja sla k doktorovi na kontrolu asi v 8tt, vyfasovala jsem neschopenku a uz se v praci neukazala. Bylo to ze dne na den.Tak pro zamestnavatele nic moc. Ale ja v te praci trpěla. Byt na puvodnim oddeleni, zachovam se jinak. Na novem jsem byla 2 mesice a mela z toho nocni mury. Chodila jsem tam s neskutecnym sebezapřením. Strasne jsem to tam nesnášela a bylo mi to fuk. Vedela jsem ze se tam nevratim. Firma uz stejne neexistuje
Pokud se nebojis, ze se ještě muze něco pokazit a vis, ze na tu neschopenku po vanocich chces nastoupit, tak bych to tomu zamestnavateli asi pomalu rekla, ze jsem na zacatku tehu a ze je mozne, ze se muze stat, ze zustanes ze dne na den doma. Tak aby se na to nejak pripravil.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 73  [Dalších 33 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.