| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 73  [Dalších 3 >>]
Gabro 23787
12.11.2013 13:34:00
Děkuji za přivítání :-). Já to měla u každé dcery jinak. U první jsem zvracela jen 1x, u druhé stále až do 17tt... A teď se cítím zase úplně jinak než u nich... Těším se to na štěstíčko.
prakashatko 78067
12.11.2013 9:08:22
Tak me je bohuzel celodenne zle a i v noci. U male jsem to tak mela az do 6 mesice. Jestli to tak budei ted, tak me to zabije :-(
Zuza a Vojtinek +1
  • 
12.11.2013 8:24:41
Ahoj, vítáme další členku ~3~
Tak já jsem se objednala k dr, včera a mám přijít v pátek. podle poslední menstruace jsem 6+3, tak snad bude vše v pořádku:-) Jinak žaludek stávkuje nic nechce jentak přijmout, takže jsem vesmes na čaji a rohliku:-©~c~chjo douvám že to nebude stejné jako u prvního když jsem problinkala každé ráno do páteho mesíce. Jinak se cítím dost unavene, ale to muže být i dím že mi ten muj Vojtíšek (2roky) pěkne prohání a v 20hod padám do postele ~6~...Už se těším až uvidím na UZ to malý stvořeníčko:)
~p~
tak se mějte pěkne a hlavně at vám není zle:)~3~
Gabro 23787
11.11.2013 14:27:08
Takže když jsem teď podle PM 4+3, tak by to mělo být za 14 dní OK :-).
prakashatko 78067
11.11.2013 14:20:11
ja mam v planu zavolat koncem tydne k dr. a objednat se. Driv jak v 7tt tam chodit nechci. Plasila jsem u prvního ditka. Ted pokud je vse ok, plasit nehodlam.
kolem 7tt uz je videt srdicko. Tusim ze kolem 9tt jsou nejake odbery krve. Takze tak nejak se tam chystam.
Gabro 23787
11.11.2013 14:16:04
Třetí... Mám dvě docela velké holky (8,5 a 5,5)... Vyloženě blbě mi není a doufám, že to tak i zůstane... :-) Právě řeším, kdy nejlépe se objednat k doktorce na kontrolní UTZ. Objednala jsem se za 14 dní, tak snad to nebude pozdě. Nechci tam plašit moc brzy...
prakashatko 78067
11.11.2013 10:08:42
Gratuluju. Kolikate ditko to bude? Uz je ti blbe? Jadneatrpim :-( i mama si vsimla jak jsem zelena. Budu muset kozpit tmavsi make up :-D
Gabro 23787
10.11.2013 16:03:48
Ahoj holky, já našla dvě čárky ve čtvrtek ráno a dnes jsem test raději zopakovala, neboť ta čtvrteční byla skoro neviditelná :-). Je tam!
prakashatko 78067
10.11.2013 8:00:37
Ahoj,
od doktora to potvrzene ještě nemam. Ted mi stejne vezme maximalne krev na potrvzeni tehotenstvi. Chystam se az tak v 7tt to uz by mělo byt videt srdicko. Doma to vi jen manzel a deti. Ostatním to zatím nemam v planu rikat :-)
Blbe je mi po ranu. Tak do tech 10h musim byt v klidu. Pomalu snídat a nic nedělat. Coz moc dobře se 2´malyma detma nejde. Ale porad lepsi nez 2 předchozí tehotenstvi. Které jsem prozvracela 5 mesicu ve dne v noci. Snad se to nepokazi a zustane jen u te ranni nevolnosti. Co ty? Uz je ti blbe? :-)

Taky koukam, ze v cervenci se budeme v te porodnici sami bat ~t~
Zuza a Vojtinek +1
  • 
9.11.2013 8:56:18
Nejak se tu nerozmnožujeme~:-D Asi nebudem mít přoblem sehnat misto na porodnici v červenci~j~ Chtěla jsem se zeptat jestli to máte potvrzený od doktora, já jsem se ještě ani neobednala. Asi v pondělí se objednám a uvidíme. Doma to zatím taky tajíme a asi dlouho budeme~p~. A co ranni nevolnosti? tak Pá doufám že se tu brzo rozmnožíme a bude nas více:)~3~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 73  [Dalších 3 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.