Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
prakashatko | 78067 |
19.11.2013 18:21:15
Peti ja si u prvniho tehu o neschopenku normalne rekla. Bylo mi zle. Prace pres cas. Kdyz byl kamion tak i tahani tezkych veci. A hlavne ja byla prelozena na novou praci a prave se zaucovala. Nesedla mi sestava kancelare. Byla jsem rada ze tam nemusim a taky proc maji zaucovat me a za pul roku zase nekoho jineho. Sice se doktor xichtil ale neschopenku napsal. Za pokus nic nedas. Poradne promysli jak ho o to pozadas. Urcite se zmin i o tom tlaku a stresu a hlavne jak porad zvracis. Na me se v praci taky divali divne, ze jsem porad litala na wc. Nestalo mi to za to. Byla jsem radej v klidku doma
|
Petrab33 | 19343 |
19.11.2013 14:56:34
Ahojky holky, já už mám UTZ taky za sebou, mimi je tam, kde má být a srdíčko bije :) další kontrolu mám 10.12. to mi rovnou budou odebírat krev a vyplňovala jsem papír na genetiku. A 19.12. si jdu pro průkazku ... Nemáte zkušenosti s nemocenskou? Nemám vyložené škodlivou práci, ale je pro mě náročné skloubit zvracení a normální fungování a hlavně mám dosti stresující práci a letos mi diagnostikovali vysoký krevní tlak a beru léky. myslíte, že si můžu o neschopenku "říct"?
|
prakashatko | 78067 |
18.11.2013 18:30:55
Aha, ja v prvnim tehu, kdyz jsem letela zbytecne brzo k dr, tak mi vzal jen krev aby se tehotenstvi potvrdilo. Protoze na utz toho moc nebylo a pozval si me az za delsi dobu, kdy uz by melo byt srdicko. Rozhodne ne kazdy tyden. U druheho na utz uz neco videl a kontrola zase za dyl. Kdyz pry zvracim, tak to znamena, ze se tehu drzi a asi je vse ok. Mas poctiveho doktora
Jinak me podle MS velikost mimca a termin porodu nikdy nesedela. Mam neoravidelny cyklus od 23-28dni. A vetsina dr vychazi jen z ms. Kdyz jsem rodila prvni ditko. To mi praskla voda. Bylo jasne ze chce na svet. A dokotri na prijmu v nemocnici se dohadovali v kterem jsem tydnu a ze muj dr to ma urcite blbe spocitane. Vsichni to tam prepocitavali dle ms a cyklu 28dni. Jsem si rikala jako by to nebylo jedno kdyz stejne uz rodim. A jestli jsem 38tt nebo 39tt mi prislo fakt uz jedno |
Zuza a Vojtinek +1 |
• |
18.11.2013 17:13:02
Ná kontrolu ted ze začátku než bude mimi být srdičko tak budu chotit asi každý týden, tak jsem to mela í u prvního. pak standartne 4-5týdnu:) Ale jelikož říkal že to na 7tt vubec nevypadá (podle menstruace) na UZ byl jem malý bodík tak si myslím že tak 14 a bude bít srdíčko.
Jinak kržím palečky at nevolnosti přejdou. Já musím fakt zatukat zatím to přešlo, hlavne aby to teprve nepřišlo:) |
prakashatko | 78067 |
18.11.2013 16:12:12
Ty budes chodit na kontroly kazdy tyden? Je u predeslych 2 tehu chodila jednou za 4-5tydnu. Az ke konci castej. A teprve na ozvy kazdy tyden. Ale dite si s sebou vzit muzu. Sestricka je zvykla hlidat malou by i zvladla. Horsi co by delala se synem. Bohuzel neni zrovna standartni ditko.
Ja tez nechtela o mimcu nikomu nic rikat. Ale mama to na me poznala. Je ted hodne nemocna a chodim ji pomaht. Tak si vsimla ze jsem vecne bila jak stena. Utahana... Ustupujici nevolnosti zavidim. Taky bych mela radej chute. U starsiho jsem ujizdela na smazenem syru. Ten jsem si delala i v 11h v noci u mladsi si to nepamatuju. Ale neco tam tez bylo. A ted nez mi zaclo byt blbe jsem mela denne kureci kridylka Holky co pijete? Ja mam neustale desnou zizen. Cista voda je tezka do zaludku. Cokoli navoneneho mi smrdi. Co jednou vyzvracim, podruhe uz nevypiju. Takze vetsina dzusu uz je ze hry. Caje taky uz nepozru. Caro mi smrdi. Z mlika je mi tezko. Sladke mineralky taky nedam :-( uz nevim co pit. Ale neustale mam desnou zizen :-( |
Zuza a Vojtinek +1 |
• |
18.11.2013 11:03:28
Ahoj Holky,
já byla u dr ten pátek. Na UZ už bylo vydět malý bodík, doktor říkal, že je o týden menší než podle poslední menstruace, tak mam přijít 25.11. že to už bude videt víc. Mám začít brát kyselinu listovaou. a Co se týče kontrol u dr taky nevím jak to budu zvládat, pač přítel delá do 16hod a jelikož to zatím nechci nekomu říct tak nemužu ted každý týden žádat o hlídání 2letýho syna, tak to vypadá že to bude muset apsolvovat semnou. Ptala jsem se sestry zda to wnení problém a prý ne. Jinak me začína byt pomalu lepe. A začla jsem mit strašné chutě tak zatím a at se tu začnem rozrustat:) |
prakashatko | 78067 |
17.11.2013 17:54:59
nazdarek,
jak se mate? My dnes slavili synovi narozky. Ma 6 let. Ale oslava jen takova skromna. Nemam silu nic chystat. Nastesti decka chtely darky a ne chlebíčky :-D Jinak ja mam za tyden kilo dole, diky tomu neustálému zvraceni. Navíc se mi furt mota hlava a dela cerno před očima. U obou tehu mi bylo vždy dost zle, ale az takhle ne. Snad mi to mimco vynahradi jednoduchym a rychlym porodem :-D uz jsem objednana na kontrolu k doktorovi. Jdu 25.11. To uz na UTZ urcite něco videt bude. Jen byl problém termin. Prvni 3 volne rerminy jsem musela odmitnout - syn ma logopedii, nebo ho musim vyzvednout ze skolky apod. Jsem zvedava jak ty poradny budu stihat Mejte se hezky |
Petrab33 | 19343 |
14.11.2013 6:59:30
Dobré ráno všem, děkuji za přivítání. Přesně tak, jak píšeš nejhorší je cesta autem už fakt nevím co mám dělat. Tolik suchých bílých rohlíků co teď jsem nesnědla roky a stejně to zabere jen někdy. Tak sna bude líp ...
|
prakashatko | 78067 |
13.11.2013 12:11:09
ahoj Peti, vitej mezi nami. Vim o cem mluvíš. Me je tez zle cely den. Třeba dnes - zvraceni rano nez sem hodila syna do skolky, ve skolce znovu, po prijezdu domu opet, nez jsem dovařila tak ještě 3x. To vse od 7h do 10h. Je mi zle. Mam zizen a ze vseho je mi tezko a zle. Bohuzel mam doma 2 male deti, které me nenechaji moc v klidu. A to jezdeni autem do skolky me nici :-( S malou jsem prozvracela 6m takze necekam, ze bude brzo lip
|
Petrab33 | 19343 |
13.11.2013 10:18:53
Ahojky holky, tak se hlásím do skupiny, mám za sebou pozitivní testík a kvůli křečem v podbřišku už i doktorku, máme tedy potvrzené 1 mimi přesně tam kde má být , v pátek jdu na další UT to prý už bude vidět víc. Dle termínu PM jsem v 8. týdnu, ale doktorka mi říkala o týden míň, tak uvidím v pátek ... Jinak mám doma už 8 letou dcerku a vůbec si nepamatuji jak moc mi s ní bylo zle. Teď je mi zle fakt dost, třeba pernamentně celý den :-( a v sobě neudržím skoro nic ... doufám, že se to zlepší. Mějte se tu všechny krásně, nevolnosti přežijte a těšte se na míma ahoj Petra
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.