| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hemofilie

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 199  [Dalších 59 >>]
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
5.5.2009 21:15:49
Silvi, ten hemojunior, jsem myslela, že je jen hematoonkologických nemocí.
Jsem Ostravy, je to i tady? Jinak Kubík jezdí i na hemofilický tábor a je z něj vždycky nadšený!

Jinak s Tebou souhlasím, já se taky rozhodla pro přerušení, musím říct, že nelituji, ale že se to ve mne stále hlodá. Mám nejstaršího hemofilika, je ted v primě, navíc je i diabetik, se mu to nějak nahromadilo a jsem moc ráda, že jsme o té hemofilii nevěděli, určitě bych se rozhodla stejně, ikdyž u prvního dítka se nejspíš přemýšlí jinak.
Ale jsem strašně moc ráda, že ho máme!!!!~s~~s~~s~
Silva, 1 syn hemofik
  • 
5.5.2009 19:37:59
Ahoj Anito, čistě náhodou jsem se dostala na tuto diskuzi a objevila jsem tvůj dotaz a zárověň odpovědi nejen ostatních ,ale i pak tvou - po vyšetření. Chápu,jak ti asi je, před 20 lety se mi narodil syn - hemofilik, ty ho znáš ze setkání Hemojunioru a je super , že ho mám,už studuje vysokou školu, a pak jsem se musela rozhodovat před 15 lety taky, přesně jako ty dnes. Víš, jak jsem se rozhodla. Kdyby se dal vrátit čas a měla se rozhodovat znovu,druhého syna bych si nechala......i kdyby měl být hemofilik. Bohužel čas se vrátit nedá a je to tak ,jak to je.
Držím ti palce, abys měla sílu se rozhodnout, je to tak strašně těžký, znám to...
Jinak je to už 2 roky, kdy jsi byla mezi námi se synem na setkání Hemojunioru, bude fajn, když zase někdy přijmeš pozvání mezi nás, i to by ti třeba pomohlo.
Zdravím a drž se. Silva
Sofie ,dvě děti
  • 
3.5.2009 14:44:02
Zdravím, paní Anito. Je škoda, že vám dopadly špatně výsledky vyšetření, nicméně jak píše paní Silvie, vše je na vašem rozhodnutí.........
Držím palce, ať se rozhodnete správně. Mějte se hezky~b~ Sofie
3.5.2009 14:03:58
Piškote, ty jsi taky přenašečka hemofilie, nějak mi to nesedí s tu dlouhou dobou!
Nebo jsi jen hledala Anitu?

Každopádně, at je vše v pořádku!!!~;)
3.5.2009 14:00:59
Anito,moc se opatruj!!! Drž se a správně se rozhodni, já se taky musela rozhodovat~n~~n~~n~~n~

A ted mám další dva zdravé kluky!!!!
~s~~s~~s~
Pokud se chceš na něco poptat, nebo jen tak vypsat, napiš. Meil mám v nicku.

Posílám sílu!!

A PIškotkovi taky, pevné nervy!!!!~x~
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
2.5.2009 17:52:34
Anito, to je mi opravdu moc líto. Hodně síly, držte se!!!
Já výsledky ještě nemám, nakonec to bude trvat měsíc.
Anita Muchová
  • 
2.5.2009 7:15:16
28.4. jsem byla na vyšetření CVS.Byly semnou ještě dvě mamimky a jedna čekala dvojčátka.Ve čtvrtek jsem se dozvěděla bohužel špatné výsledky.Doufám,že ty a druhá maminka budete mít více štěstí.Moc držím palečky.Anita
Anita Muchová
  • 
2.5.2009 7:07:34
Ahojky,opravdu vyšetření mám za sebou.Nebylo bolestivé,jenom velice nepříjemné.Horší a velice bolestivé jsou výsledky,které mi zdělili.Miminko je nemocné.Nezlobte se ,ale momentálně nemůžu otom hovořit.Moc Vám děkuji za reakci na mou otázku.Anita
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
29.4.2009 22:30:53
Anito, nebyla jsi náhodou na CVS 28.4.??? Byla tam se mnou paní přenašečka hemofilie a maminka s dvojčátky. Každopádně držím palce ať to dobře dopadne.
29.4.2009 15:14:18
Ahoj Anito, nejspíš už to máš za sebou a dnes si se dověděla pohlaví miminka. Doufám, že holčičku, at máte stres za sebou!

Přišlo Ti to bolestivé?

Já na tom byla 3x a nikdy nebolelo, jen to bylo hodně nepříjemné, ale možná i tím, že jsem měla strach at se miminku neuškodí.

Držím palečky, at je vše v pořádku!
~x~
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 199  [Dalších 59 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.