Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Anita Muchová |
• |
4.6.2009 11:45:10
Ráda bych chtěla všem poděkovat za podporu.To nejhorší mám už za sebou.Doufám,že do budoucna budu mít více toho štěstíčka a budu mít zdravé miminko.Doktoři mi nabízí metodu umělého oplodnění,tak až se zcela zotavím,určitě začnu otom přemýšlet.Anita
|
Anita Muchová |
• |
4.6.2009 11:27:01
Strašně moooc gratuluji ke zdravému miminku.Mějte se krásně.Anita
|
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
30.5.2009 14:28:09
Supééééééééééééééééééééééééééééééér!
|
Hanka |
• |
29.5.2009 8:41:26
Tak paráda, gratuluji a pěkné těhotenství a zdravého klučíka.
|
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 | 10139 |
28.5.2009 12:10:30
Sice mezi vás nepatřím, ale když už jsem se sem nasáčkovala a držely jste mi palce, tak vám jdu říct, že výsledky po měsíčním čekání máme dobré, klučina v bříšku je v pořádku.
Díky za držení palců. |
14.5.2009 20:26:51
Piškotku, držím mooooc palečky!
|
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 | 10139 |
12.5.2009 11:14:33
Ssilvie, nejsem přenašečka hemofilie, mám dceru s jinou nemocí, ale hledala jsem informace o CVS a narazila tady na vás a pak když už bylo po všem tak i na Anitu.
Ještě 14 dní čekání a snad pak budu klidně spát. Hodně zdraví vám všem!! |
Silva, 1 syn hemofilik |
• |
6.5.2009 18:08:51
Ahoj Silvie, opět díky za odpověď, je to prima, že existuje net a možnost komunikovat tímto způsobem. Hemojunior vznikl před 8 lety, takže tvému Kubíkovi bylo 4 a půl roku. Myslím si, že právě pro maminky malých hemofiliků je naše sdružení přínosem a to proto, že nejvíce v tu chvíli potřebují o svém problému mluvit s někým kdo rozumí všemu týkající se života s hemoffílií. Naše stránky mají adresu www.hemojunior.cz jsou tam nějaké fotky a informace o akcích , které proběhly anebo proběhnou. Zrovna za měsíc a něco odlétáme do Bulharska na rekondiční pobyt. Už je to podruhé, co kluci uvidí moře. Před 2 lety jsme byli v Chorvatsku. Jede s námi lékařka, tak věřím, že se to opět vydaří.
Já jsem také nevěděla, že jsem přenašečka a navíc jsme začali s hemofílií a návštěvami v nemocnici v době, kdy zdravotnictví moc nefungovalo. Jsem ráda, že teď jsou možnosti domácí léčby, strašně nám to usnadnilo život. Když byl syn malý ,ležel na kapačkách a v podstatě jsme nikam nemohli. Zdravotnictví jde opravdu kupředu a tím, že můžu srovnávat, tak si stále říkám, že když nás potkala tato nemoc, zaplať pánbůh, že je to v 21.století a že je to tak jak je. Náš mladej je docela v pohodě, vyrovnal se dobře se svým onemocněním a nijak zvlášť to neřeší. Asi máš ještě o něco víc starostí , když má tvůj syn diabetes, viď? Já ti přeju ,abyste byli všichni v pohodě a hlavně ,aby tvé děti byly zdravé. Měj se .Silva |
6.5.2009 8:49:21
Silvi:o)
Kubíkovi je 12,5. Že je hemofilik víme od jeho 1roku, do té doby jsem ani netušili, že já i mé sestry a má mamka je přenašečka. V té době jsme nikde nic nenašla, je teda pravda, že k netu se dostali jen někteří v práci, doma běžně net nikdo enměl:o) Co já bych v té době za to dala. Kubík je sice středně těžký hemofilik, ale tukám, krvácení měl snad jen 5x, takže není ani na profilaxi. Ted víc řešíme diabetes, je v pubertě a hormony se blázní. Mám pocit, že někdo dřív tu házel odkaz, tak kdyby se Ti chtělo připomenout:o) Tábor je fakt úžasný, dostáváme i CD s fotkama z každého dne a je vidět, že si to všichni užívají a ten program je paráda!! Navíc jsem moc vděčná, že mi tam na Kubíka dohlížejí a vůbec, že může s nimi jezdit i s cukrovkou |
Silva, 1 syn hemofik |
• |
5.5.2009 22:34:33
Ahojky Silvie s rodinkou. Díky za vzkaz. Hemojunior jsme založili a pracujeme pro všechny , koho spojuje hemofílie. Myslím, že každá setkání jsou pro každého z nás hodně přínosná. Pořádáme víkendová setkání , různé akce, můžeme vše prodiskutovat - ať je to hemofilíe našich synů anebo život samotný a dokonce máme ve sdružení 2 rodinky z Opavska....Nevím kolik je tvému synkovi, ale jezdí s námi i rodinky , co mají 15leté kluky.
Moc mne potěšila tvá reakce na mou odpověď na této dizkuzi. Hemofilické tábory jsou pověstné velkým úspěchem , jsou prý skvělé, vím o tom od ostatních rodičů a jejich dětí, kteří jsou našimi členy. Doufám, že i všichni ti , kteří do Hemojunioru patří mají stejný pocit o našich víkendových pobytech,akcíh a letních táborech pro hemofiliky předškolního věku a jejich rodiče.... Přeji tobě a tvé rodince ať se v životě daří a hlavně hodně zdravíčka. Silva |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.