| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hemofilie

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 199  [Dalších 9 >>]
Silvišek 16106
10.5.2005 19:27:26
Ahoj Sesame,

možná ses už dočetla, že mám 8,5letého hemofilika a všechny info a hlavně zkušenosti beru!

Do nedávna jsem to celkem brala nalehko, má je 2% fkatoru, ale neměl žádné příznaky!!!! Až ted nám 2x po sobě z ničeho nic krvácel do kloubů!:o(((

Tak mě to trochu vyděsilo! Ze začátku jsem si ani nepřipouštěla, že by to bylo z nemoci, ale že spíš v zápalu boje nezaregistroval, že si třeba vymknul kotník!:o((
Po druhé už mi to bylo jasné! Ale i názory dr. se na to liší!! Jeden řekne, třeba bude mít zase na 8,5let klid a druhý řekne, budte ráda, že jste si užila klidných 8,5let hemofilika! Oba hematologové!

Takže vše beru!:o)))
maceška 10765
10.5.2005 14:35:44
Hm, tak to jsem na něco zmáčkla špatně...sesame jsem já.
sesame
  • 
10.5.2005 13:27:37
Ahoj,
objevila jsem teď tuhle diskuzi ( moc na internet nechodím). máme syna, nyní 16 letého, s defektem VII. faktoru, nejde tedy o klasickou hemofilii ( VIII. faktor), ale mnohem vzácnější poruchu. Nicméně dispenzarizován je jako hemofilik. POB nepobírám ani jsem se o to nikdy nezajímala, takže v tom nemůžu pomoct, spíš jen vlastní postřehy k nemoci.
Silvišek 16106
5.5.2005 18:22:56
Tak dnes jsem neslušně vyslechla jeden velice rozčilený hovor ve školce, že už to je slíbené to zvýšení, ale že to už pěkně dlouho někde leží, že sobě si zvyšují během týdne!!! A že prý pak mají ještě 4 měsice, než se to uvede do praxe!

Takže schválené to ještě není! :o((
Silvišek 16106
30.4.2005 8:39:46
Děkuji Vám za další info, asi budu mít nejlepší, když si podám žádost a uvidíme!

Kouknu ješte na Škromacha.:o)

Kukaka 5370
29.4.2005 22:41:16
Vůbec se nemáš za co omlouvat...ale obávám se, že to zpštně proplácet nebudou. V tom pozměněném návrhu je něco v tom smyslu, že se to bude vyplácet od prvního dne čtvrtého měsíce...takže 3 měsíce po schválení. Víc info jsem našla už jen na www.zdenek-skromach.cz v diskuzních forech. A je tam taky to, že se dá pobírat rodičák i POB společně, ale každé na jiné dítě. Tož tak, víc nevím a snad jsem to nepomotala.
Líza 17721
29.4.2005 19:30:13
Silvišku, k rodičáku si můžeš přivydělat neomezeně, takže zatím stále ještě vychází líp než POB, pokud tedy máš tu možnost přivýdělku.
Silvišek 16106
29.4.2005 19:27:04
Milado a vy všichni ostatní, nevím přesně jakou nemoc má tvůj syn, ale pořádá se pro hemofiliky a jejich kamarády tábor. Info na http://www.mujweb.cz/zdravi/hemoweb/index1.html

Kubík tam byl loni poprvé a moooc se mu to líbilo a nám taky. Dělali tam spoustu výtvarných technik, měli tam rehabilitační cvičení, výlety, soutěže a zárovně při odjezdu dostali i CD s fotkami se všemi dětmi a fota z jejich dobrodružství.:o)
Silvišek 16106
29.4.2005 19:21:04
Já mám pocit,že už to bylo od listopadu schálené, nebo by to byl jen návrh? Už jsem se lekla, že jsem se o to ochudili, když jsem to pobírala před 5 lety, tak to bylo něco kolem 3500 a jelikož jsem brala i rodičák, tak mi jen dopláceli do té částky. A nemohla jsem si nic přivydělat! Ted jsem na druhé MD a proto jsem o to ani nežádala, jelikož rodičák je v podobné vyší a můžu si přivydělat! Takže mě překvapuje, že ted bych mohla brát rodíčák i POB. teda pokud jsem dobře pochopila Miladu!?:o)

Ale i tak děkuji! :o)
Kukaka 5370
29.4.2005 12:56:51
Ta výše POB ještě nebyla schválena...momentálně je to snad v senátu, potom ještě měsíc prezident...když to všechno půjde hladce, tak první zvýšená dávka by mohla rodičům jít v září
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 199  [Dalších 9 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.