| lampetra | 25845 |
|
|
2.8.2025 12:20:45
Kapsy výše mi vyhovují. Mám je pod prsa a akorát při ruce. Hodně nacpane kapsy v okolí pasu nemám ráda.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
2.8.2025 11:57:47
Půlko, no, syn právě potřebuje mít ty kapsy pohodlně při ruce, nosí tam mobil a když fotí vlaky a různě se narychlo přesouvají, tak ho potřebuje rychle vyndat, schovat apod., pořád průběžně něco potřebuje sledovat... polohu vlaků, zpoždění...aby jim všechno klaplo tak, jak potřebují...taky má v kapse náhradní baterky do kamery, kdyby mu došla...takže vím, že u všeho jeho oblečení jsou dobré, velké a zapínací kapsy na zip, to nejzásadnější🙂
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
2.8.2025 11:43:54
TaJ, tak polohu kapes vůbec netuším. Našemu synovi je vše kolem kapes úplně jedno a bunda teď není doma, abych se naživo podívala, jak vysoko ty kapsy vlastně má. Nicméně koukla jsem na recenze a tam někdo něco o příliš vysokých kapsách píše.
|
| lampetra | 25845 |
|
|
2.8.2025 9:45:41
Taj, vypadá to, že doma máme tuto. Má prima stahovací kapucí ve dvou smerech, dobře kapsy - pánská turistická nepromokavá bunda MH 50o. Máme tedy černou, vel. S. Pozor jen pak na přání, udrzbu, když Peru, tak v prostředku na věci s membránou.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
2.8.2025 9:30:38
Beat, jo, zkusíme, to by mohla být fajn zkušenost.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
2.8.2025 9:30:08
Půlko, díky, na tu jsem na netu koukala a přišla mi docela fajn, jen nevím, jestli mu nebude vadit, že má dost vysoko ty kapsy. To budeme muset zajít vyzkoušet. Kapsy na zip jsou zásadní podmínka u všech jeho bund a i u mikin (což už bývá trochu horší, často mají mikiny jen takové ty "klokankové" kapsy a z těch všechno hned vypadne. A byla jsem docela překvapená, jak málo mikin s kapsami na zip se dá najít. Plus musejí být celorozepínací a s kapucí.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
2.8.2025 8:32:58
Syn má tuhle a opravdu nepromokne:
https://www.decathlon.cz/r/panska-turisticka-nepromokava-bunda-mh-500/_/R-p-301681?mc=8785245&c=ORAN%C5%BDOV%C3%81 |
| Beat | 107867 |
|
|
2.8.2025 4:25:54
Zajděte do RockPoint a popište potřeby. Odrazíte setí , něco dozvíte, zkusíte střihy, délky, materiály
|
| TaJ | 81121 |
|
|
2.8.2025 0:43:14
Fren, díky, ale hledáme fakt bundu. Pláštěnku má, ale neosvědčila se. Když jezdí fotit, tak bývá pryč třeba od 5 ráno až do večera a pláštěnka je sice fajn v dešti, ale když pak přestane, tak v ní samozřejmě dál být nechce a nastává problém, kam s ní, když je mokrá. V batohu má všechnu techniku a kabely, takže ji pak musí cpát do nějakého pytle, aby od toho neměl mokré ostatní věci, navíc to zabere moc místa v batohu, které potřebuje na jiné věci. Jako v některých případech je pláštěnka fajn, ale pro jeho potřeby většinou ne. Já klidně ráda dám pár tisíc za fakt kvalitní bundu, protože ji opravdu využije a bude to přesně podle jeho potřeb.
|
| Fern | 155759 |
|
2.8.2025 0:15:37
Doporučuji jako pláštěnku PONČO. Velmi se nám osvědčilo při turistice i jízdě na kole,když nás chytl déšt.A nemuseli jsme tak nic pořizovat za těžké tisíce,kdyby nás náhodou chytl někde déšt.
Bezproblémové rychlé přehození nejen přes sebe ale i přes batoh. |
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.