Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
janina74+Ani05+Hany09 | 34794 |
13.4.2009 12:09:28
Tak tohle znam moc dobre:-(((Je to skutecne vycerpavajici. Mala ma stesti, ze netrpi na usi. Dokonce kdyz reknu, ze s etedy neda nic delat a jdem odsat vysavacem, tak je spokojena a klido se necha...Jenze me uz to nebavi,kvuli kazde nudli tahat vysavac, jsem rada, ze se konecne naucila smrkat, jenze to nechce delat-(((Takze neporadim, ale koukam na opakovou radu, tu mozna taky zkusim. Jinak u nas tatinek plati, jenze ten neni vzdy po ruce...
|
Gora | 31983 |
13.4.2009 11:50:19
Nám na smrkání našeho skoro pětiletého syna výhrůžky a tresty nepomáhaly, jedině ze strašení pomohlo - že půjde zase píchat uši, a toho se opravdu bojí. Jinak nám spíše pomohla legrace, ať ukáže jak smrká slon, a když foukl málo, tak jsme se mu smáli, že je spíše malé slůně, a pak jsme mu třeba sami ukázali jak smrká velký slon, tak se s námi předháněl, kdo z nás je největší slon a vysmrkal se teda pořádně.
|
PajaMaja | 61233 |
13.4.2009 10:53:11
No,neumře hlady..ale poslouchat- mamí mám hlad, mamí -mám hlad..a to on je zas vytrvalý..to ho radši udělám...nebo když tak mám nachystané plnotučné mléko s nějakou příchutí ať se dojí tím..
to že jí ve školce je paráda- uplně se ale hrozím prázdnin.... |
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 | 65385 |
13.4.2009 10:45:30
U nás taky zabral vysavač a odsávačka na něj
|
lipoo | 47870 |
13.4.2009 10:41:12
no,tak ve tři mu dělat jídlo..nevím..jako hlady snad neumře..to že e školce jí a doma moc nejedl svědčí o tom,že je to prostě psychický...přesně jak píše Bebi-nenutit....
S těma kapkama-náš taky bojoval s kapkama-v životě jsem mu do nosa nekápla,protože by to byl boj jak u vás,a ptala jsem se ušního a ten mi řekl,že pokud u toho bude ječet,tak ty kapky okamžitě letí ven-takže to nemá smysl..tak si šetřím nervy |
Dooly. | 12201 |
13.4.2009 10:34:03
Ahoj,ja to mam doma,a to v temer 5letem vydani.Fakt des.Nedavno jsem ho jeste na odsavacku donutila-proste jsem ho zalehla.On mel i obodbi ze si radsi sam donesl odsavacku,nez by se vysmrkal.Ted hrozne rad hraje prsi,tak zabira vyhruzka,ze s nim jinak hrat nebudu kdyz se nevysmrka.Nevim proc to tak nesnasi.Uz jsem premyslela,jestli nema neco s nosem,ptz kdyz mu vytrhli mandli,tak se to na dvhili zlepsilo ale pak zacal stavkovat znovu.Tak si rikam,jestli to neni spis psychicke..
|
PajaMaja | 61233 |
13.4.2009 10:29:35
JO A VE ŠKOLCE ON JÍ- TO SNÍ VŠECHNO...DOMA JE TO PAK UŽ ZÁPAS...TEEA BÝVAL...UŽ HO NENUTÍM..ALE DOJME MĚ,ŽE SE MI VZBUDÍ TŘEBA PAK VE 3 RÁNO S ÍM,ŽE MÁ HLAD A JÁ JDU MU UDĚLAT NĚJAKÉ JÍDLO,PROTOŽE HO NEDOKÁŽU NECHAT HLADY...VYPADÁ JAK Z KONCENTRÁKU- 105 CM A 13,5 KG...
|
PajaMaja | 61233 |
13.4.2009 10:28:01
nO, KDYBY U NÁS VIDĚLA SOCIÁLKA,JAKÝM ZPŮSOBEM DOLUJEME SOPLE-TAK MI HO ASI SEBEROU......JÁ NA NĚM KLEČO LEŽÍM, KDYŽ JSEM POUŽÍVALA CUCACÍ ODSÁVAČKU- PROTOŽE FAKT Z VYSAVAČE PANICKÁ HRŮZA- TOŽ TO BYLO NĚCO- LEŽET NA NĚM,DRŽET HO A CUCAT..NOP HNUSKA...
ZKOUŠELA JSEM ŽE I KDYŽ SE NEVYSMRKÁ,DÁM MU KAPKY,ABY TO POVOLILO A VYTEKLO SAMO- TO JE TÉŽ ŘEV..ALE STEJNĚ- KDYŽ PAK ŘEKNU TAK SE VYSMRKÁŠ NEBO KAPKY- ON - VYSMRKÁM...A CO -NIC..SEDÍ A HLEDÍ A NIC NESMRKÁ...ŘÍKÁM-SMRKEJ,NEBO BUDE KAPKY...A ON TAK KAPKY...TAK VEMU KAPKY A TO JE ŘEV,KOPÁNÍ..TOŽ JAKO BYCH HO VRAŽDILA... KDYBYCH SE NEBÁLA,ŽE SE MU TO VRAZÍ DO UŠÍ (MANŽEL NA TO TRPĚL A NYNÍ MUSÍ NA PLASTIKU OBOU BUBÍNKŮ-JELIKOŽ ČASTÝMA ZÁNĚTAMA PŘIŠEL SKORO O SLUCH) TAK BYCH HO SNAD NECHALA FUŇĚT.... |
Bebin@ | 38318 |
13.4.2009 10:20:31
Jen pro upřesnění - teď je jim 3,5 let, sami smrkají +/- od dvou.
ad jídlo - to samý: pokud vyloženě očividně nestrádá, tak NENUTIT (s tím že ale nic jinýho nebude...) |
Bebin@ | 38318 |
13.4.2009 10:16:54
Hm, souhlasila bych s Lipoo. U nás se ze smrkání vždycky spíš udělala zábava než něco nepříjemnýho. Už od dob úplných malošků, kdy jsem jim nosíky odsávala odsávačkou na vysavač - ukazovala jsem jim ten "škaredej soplík, kterej vysavaček spapal" a oni se na to vždycky těšili . Na kapesník přešli tak nějak mimovolně, bez nucení. Teď třeba smrkají "háďátka i s ocáskem" (babiččin terminus technicus, volně přeloženo - vysmrkat dočista do čista) . Každopádně to vždycky probíhalo zábavnou formou a bez nucení (a snažím se o to u všech ne až tak příjemných věcí). Příkazy a "autority" u nás mají spíš opačnej efekt...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.