Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
lipoo | 47870 |
13.4.2009 10:11:40
Pajo-s jídlem jsme měli taky problém-náš prcek nejedl vůbec nic..neřešila jsem,pokud se nezmenšoval,hlady neumřel...teď sní ve školce i šest knedlíků
|
lenka |
• |
13.4.2009 10:07:24
Dcerka (také skoro 4) se při smrkání také prala, nechtěla, nebo foukala pusou, ačkoli i ona smrkat umí. Říkali jsme jí totéž co vy - píchání uší, bolení hlavičky, a že na ní vezmu vysavač. Nic. Tak jsem na ní za šíleného řevu a praní opravdu vysavač vzala (za asistence tatínka), nudle jí vytáhla a od té doby stačí jen vysavač připomenout a smrká dobře. Po dobrém a legrácky nefungovaly.
|
PajaMaja | 61233 |
13.4.2009 10:01:50
tatínek i když je autorita -tak je měkký..Mája na něho prdí stejně jak na mě..to spíše poslechne mě...zkusíme ten opak...i když on je sviňka..není blbý a docela rychle pochopí,že dělá co vlastně chci aby dělal...řešíme i problém s jídlem,páč mám doma nežravce..a to doslova-věty typu musíš papat,apsoň něco ,nebo půjdeš do nemocnice, nebo budeš malý a slabý a pod.nezabíraly.... tak jsem mu řekla- ne abys to snědl..to tu mám nachystané já...a on -tak jo- nesním..a šel pryč... No, fakt je to někdy na ranu...
|
lipoo | 47870 |
13.4.2009 9:33:20
u nás pomohlo-nedělat z toho vědu!!Pak se ti dítko /zvláště paličaté/ prostě zaskene..udělej z tohos randu...u nás platilo "né,abys teĎ smrknul,já bych se moc lekla"-on schválně smrkl,a já málem spadla...pak už to šlo samo.Prostě opak-nesmíš
|
Bluni+2vejcevejci | 32618 |
13.4.2009 9:27:33
ahojky!
naštěstí tento problém nemáme...zkusím jednu zoufalou radu: pokud je u Vás větší autorita tatínek, co kdyby to dostal jako svazácký úkol v rámci akce Zet? Myslím tím naučit malýho smrkat - třeba když na něj hukne, nebo jinak zapůsobí otec, poslechne lépe než Tebe...? |
PajaMaja | 61233 |
13.4.2009 9:19:32
zdravím...syn -skoro 4 roky mi nechce smrkat..on to umí,ale nechce- nepomůže ani slibení něčeho dobrého, nebo sebrání hračky ani vyhrožování,že půjde pichat nosní dutiny,prostě nic- on se zapře ,řve,že smrkat nebude -maximálně smrkne 1 - 2x -malinko a pak posmrkne do sebe -to bych pak ale vraždila...Nakonec to dopadne tak,že jak řve,tak se mu to spustí a sjede až do krku,kde ty hleny spolkne,přičemž se málem pozvrací...u odsávačky nebo špulek na čištění už ho prostě neudržím..odsavání vysavačem i kdyby mi ho někdo podržel nehrozí,protože nesnáší ten zvuk vysavače a zdrhá do jiného pokoje...
Smrkat umí- když je v dobrém rozpoložení,podaří se mu na ty 2 smrky vysmrkat..ale většinou je to boj a já z toho šílím...jelikož ve školce je vždy celý od soplíků-od růkávů až po obličej...a to má sebou vždy kapesníčky...rukáv je asi rychlejší..ach jo...máte někdo podobný problém???co s tím?? |
Dobra | 30406 |
3.2.2009 12:30:46
Jen se chci podělit, jak my jsme (nevědomky) vyzráli na smrkání: jako miminko jsme dcerku učili, jak dělají zvířátka - jak dělá oveška? Béé! Jak dělá pes? Haf. Ajak dělá JEŽEK? - (funí nosem - silně vydechuje nosem:) - no a dcerka to začala napodobovat a pak stačilo při rýmě říct: jak dělá ježek? A dcerka zafuněla a vysmrkala vše - již v cca 1 roce. Jinak před tím jsme odsávali vysavačem (dali na hadici od vysavače hadičku pro rybičky v korkovém špuntu - není to nic hrozného a je to efektivní) - některé děti z toho mají fóbii, naše naštěstí sama přibíhala k vysavači a zapla si ho:) Jinak jsme ještě stříkáme vincentku a kapičky proti rýmě (aby se jí z toho nestal zánět středního ucha, což už měla:( Rýmě zmar!
|
Lenka, syn Adam |
• |
20.11.2008 23:55:01
Ahoj, za svobodna jsem se jmenovala Lenka Cubrova, je mozne, ze jsme nejakym zpusobem pribuzne?
Docela me hodne prekvapilo, ze jsem Te-se tady nasla Moc zdravim a tip na smrkani urcite pouziji Lenka, dneska uz Juzova |
Gabbik |
• |
16.10.2008 10:46:04
Ahoj, já jsem syna naučila smrkat stylem, že má fouknout do kapesníku nosem jako slon,- zatroubit, to se mu líbí do 3 let mi taky nechtěla smrkat /no,jo býček ))/ ale teĎ už do docela jde,
|
Pavla, (20,18, 3 roky) |
• |
7.9.2008 11:59:53
Zdravím, moje poslední dcera má teď tři a půl a stále smrkat neumí.. Nikdy totiž neměla rýmu tak nebyl důvod, až teď, co v pondělí 1. září nastoupila do školky, tak po čtyřech dnech jí má :-( Před chvílí jsme jí skoro týrali jak jsme jí drželi a nutili smrkat, ale nespolupracuje. Řve jako pavián, dokonce jsem koupila odsávačku, ale tu nechce ani vidět.. no z okna neskočím, sice mě to děsně deptá, první dvě holky smrkaly statečně od roka, ale asi prostě počkám a holt jí budu utírat jen nudle vytékající..
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.