| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Asii

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 476  [Dalších 406 >>]
Lucias 2 kluci(6 a 4)+plus mala(2)
  • 
7.11.2009 9:46:08
nazdarek lidicky chtela jsem se zeptat jestli se tu najdou nejake maminky zijici v Pakistane ve meste Karachi..rada bych si tu s nekym popovidala a takl/..ja tu ziji pomalu uz 8 let...
paya
  • 
5.8.2009 16:25:46
Tak jeste jednou s novym nadpisem.

Zdravim vsechny maminky zijici v Asii! Vidim, ze tady diskuse ponekud usnula, ale treba se nektera z vas chytne:o)
Ceka nas s rodinou (2 deti 2 a 4 roky) stehovani do Ciny a mam z toho docela hruzu. Momentalne resime ockovani,socialku atd.,nasledovat bude baleni. Mohla byste mi nektera poradit, co vzit s sebou,spousta veci me urcite nenapadne, ze se na miste spatne shaneji (veci pro deti, do kuchyne, drogerie, leky...),popr. s cim jste ze zacatku nejvic zapasily a jak jste to zvladly? Myslim, ze sama budu mit co delat s kulturnim sokem a natoz chudaci deti. Mam obavy hlavne o starsi dceru, ktera nastoupi do anglicke skolky a umi opravdu jen par slov. To je ma dalsi otazka - jak to zvladaly vase deti - jazykove i celkove? Jak jste vubec travily s rodinou volny cas?
Jestli by se nektera z vas byla se mnou ochotna podelit o zkusenosti z Ciny (nebo i jine asijske zeme), budu moc vdecna za jakoukoliv radu!!! At uz sem ci na email...
paya
  • 
5.8.2009 16:24:05
Zdravim vsechny maminky zijici v Asii! Vidim, ze tady diskuse ponekud usnula, ale treba se nektera z vas chytne:o)
Ceka nas s rodinou (2 deti 2 a 4 roky) stehovani do Ciny a mam z toho docela hruzu. Momentalne resime ockovani,socialku atd.,nasledovat bude baleni. Mohla byste mi nektera poradit, co vzit s sebou,spousta veci me urcite nenapadne, ze se na miste spatne shaneji (veci pro deti, do kuchyne, drogerie, leky...),popr. s cim jste ze zacatku nejvic zapasily a jak jste to zvladly? Myslim, ze sama budu mit co delat s kulturnim sokem a natoz chudaci deti. Mam obavy hlavne o starsi dceru, ktera nastoupi do anglicke skolky a umi opravdu jen par slov. To je ma dalsi otazka - jak to zvladaly vase deti - jazykove i celkove? Jak jste vubec travily s rodinou volny cas?
Jestli by se nektera z vas byla se mnou ochotna podelit o zkusenosti z Ciny (nebo i jine asijske zeme), budu moc vdecna za jakoukoliv radu!!! At uz sem ci na email...
Deti*a*my 97757
17.6.2009 18:33:15
Dobrý den,
jsem redaktorka časopisu Děti a my a obracím se na Vás s prosbou o spolupráci. Do rubriky Skutečný život zářijového čísla připravujeme téma – Jak se žije maminkám v zahraničí. Chtěla bych Vás touto cestou požádat, pokud máte zájem podělit se s našimi čtenářkami o své postřehy a praktické zkušenosti, jaké to je, být maminkou v jiné zemi, než v ČR, prosím, ozvěte se mi na email konickova@portal.cz.
Moc děkuji a těším se na Vaše reakce
Mirka Koníčková
martinez5 94930
23.3.2009 17:53:01
ahojky, hledam kamaradku zijici v Japonsku. Ja jsem tu nova. Bydlim v Okinave asi 3 mesice. Moc rada bych si tu nekoho nasla. Jestli tu nekdo je, prosim ozvete se mi na muj mejlik radka@dermagraphicspc.com . Budu rada, kdyz mi nekdo odepise. Pa pa RAdka
Fasola 24539
14.12.2008 13:48:23
Hledám maminku s dětmi v Číně. Chtěla bych se poptat na cestování s dětmi a vůbec pobyt. Chystáme se v září na pártýdení cestu do Číny tak by zajímaly Vaše zkušenosti jestli tam můžu s 4 a 2letými prcky.

Byla jsem s malou v Japonsku (dostala jsem hooooooooooodně info od maminek z Japan tady na rodince - zdravím Petando:-) a byla to úúúúúúúžasná cesta. Japonci jsou na malé děti diví, všude nám pomáhali, mohli se přetrhnout. Když jsem byli v Sýrii tak jsem tam potkala Francouze s 1,5r kloučkem a taky byli spokojeni.

Tak teď uvažuju, jestli brát bandu s sebou. Přece jen už jsou dva. Na jednu stranu je plus, že je rodinka pohromadě, na druhou zase že prý v Číně extrémně kouří, pálivé jídla.... ještě nemám ininerář cesty, zatím jen plánuju, pročítám cestopisy
Radka
  • 
28.11.2008 15:13:49
Ahojky, ted je v Thajsku dost blba situace, tak jsem zvedava zda vas to neodradi.! I kdyz oni jsou k cizincum porad hodni.Radka
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
27.11.2008 10:47:53
Ahoj všichni, ráda bych našla kamarádku ze zahraničí, která by si chtěla dopisovat s maminou v ČR. Je mi 29 let, mám tříletou dcerku a druhé mimi čekáme v květnu. Ráda bych našla někoho s přibližně stejně starým děťátkem /bříškem :-) /, kdo by si rád vyměnil zkušenosti, jaké to je třeba s výchovou a péčí o dítě u Vás v zahraničí a tady v ČR, ale ráda bych si psala i o běžných každodenních radostech a starostech. Najde se taková mamina?~d~
veronika Bukovska
  • 
19.11.2008 21:09:27
Ahojky, od kvetna se s manzelem a detickama chystame do Sendai na pul roku.. Tak jestli chces, napis mi na mail:veronika.bukovska@volny.cz, treba se potkame v Tokyu:)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 476  [Dalších 406 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.