Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Veronika Bukovska, dve deticky |
• |
19.11.2008 20:53:54
ahojky, my se chystame do Japonska - mesto Sendai od kvetna na pul roku... Tak jestli mas zajem, napis mi na mail: veronika.bukovska@volny.cz, rada se neco dozvim a vubec - treba se sejdeme:)
|
Nikolhell | 41258 |
13.11.2008 19:17:55
Radko díky za info.
Popravdě, na Ukrajině se nám nelíbilo, vůbec. Bydleli jsme ve velkoměstě v Ruské části Ukrajiny - smog, špína, zima, nepříjemní povýšení lidé... Tak si říkám (a "zkušení" potvrzují), že to bude diametrálně jiné - teplo, slunce, příroda, milí lidé... Jediné, co trochu brzdí mé nadšení je 9hodinový let a 6hodinový časový posun (pracuji doma přes internet a spojení se zákazníky je pro mě hodně důležité...). Naše dcera je nepředstavitelný vodomil. Té se tam bude líbit určitě ;-). |
Radka |
• |
13.11.2008 17:39:10
Ahoj, ja sice nejsem zadna expertka na Thajsko, ale parkrat jsem tam byla s manzelem. Zily jsme ve Vietnamu, ale Thajsko se mi libilo vice. Prijemni lide, kteri maji deti strasne radi. Me ze zacatku vadilo, ze jich je vsude tak hodne (Bangkok je jako mraveniste), ale na to si rychle zvyknes.Jina kultura a jine mysleni a presto bych tyto zazitky nemenila. Neznam Ukrajinu, ale urcite nebudes litovat. Radka
|
Nikolhell | 41258 |
13.11.2008 11:00:52
Ahoj všem z blízka i daleka,
hledám někoho, kdo by mi poskytl nějaké informace o Thajsku. Od příštího roku bude manžel pracovat v městě Pattaya a tak bych se ráda psychicky (a fyzicky ;-) ) připravila předem na to, co nás tam může čekat. Žili jsme na východní Ukrajině a všichni manželovi kolegové, jenž "absolvovali" dlouhodobější pobyt na obou místech se shodují v tom, že Thajsko je, ve smyslu životní úrovně a životního stylu, každopádně obrovský skok v pozitivním smyslu. Máme dvouletou holčičku. Budu vděčná za jakékoliv informace. Předem děkuji všem |
Ivana |
• |
25.10.2008 7:37:54
Maruschko,
predem se omlouvam, ze jsem neodpovedela na Tvuj posledni prispevek pro me. Dnes rano jsme se vratili z nasi cesty z Cech pres HK, kde jsme stravili tri dny. Mam plnou hlavu dojmu, ocekavala jsem od HK hekticky zpusob zivota, ale byla jsem prekvapena, jak rusno tam bylo :) Vlhko a teplo uprostred podzimu. Jsem docela urvana po ceste, preci jen s ctyrmesicnim a triletou to bylo jeste narocnejsi. Zatim mam pocit, ze pro svobodneho cloveka bez deti, je pobyt v HK uzasna zkusenost, nevim jak dlouho trva se zabehnout do normalnich koleji s detmi. Vratili jsme se do naseho prostorneho domu a mam pocit, ze se tady musim ztratit, co je tady mista. Ted musim bezet, ale priste se pokusim napsat vic. Jak se mas Ty a deti? |
maruschka.aja04.paja07 | 18767 |
18.9.2008 14:01:49
.. no tu kamilu mas napsanou v nicku, tak proto..
jinak to je tedy opravdu nahoda, my jsme bydleli take v river valley, hned vedle clark quay - posledni 2 roky, pred tim jsme byli na east coastu. nebydlite nahodou v imperialu? tam jsme bydleli, to by ale byla opravdu velka nahoda muj manzel je francouz, takze vsude po svete mame nastesti aspon francouzskou komunitu, cechu je malo a hledaji se dlouho.. asi ses bohuzel pristehovala az kdyz zrusili ceskou ambasadu, ze? ta sem tam zorganizovala nejakou akci, minimalne vzdy k 28.rijnu byla recepce, kam byli pozvani vsichni krajane, skoda. muzes mi na email na sebe poslat kontakt a ja ho preposlu do singapuru svym znamym, co ty na to? ..a co jinak? uz jste zabydleni a rozkoukani? ..holcicka asi chodi do julia gabriel na playgroup a dny travite na plazi na sentose nebo v zoo, neni to tak? nebo pracujes? jak hodnotis zivot v asii? vsichni dost pracuji, nakupuji a jedi, ze? .. ja jsem byla v sydney jen jednou, ale zivotni styl a pracovni doba do 5pm na me udelala opravdu dobry dojem. v 6pm byly restaurace a bary plne lidi co sli z officu, to v asii se konci nejdriv v 8pm :-( |
Kamila z Klokanova | 82699 |
18.9.2008 2:51:44
Cau Marushko
Ja jsem taky vdana za cizince a do Singaporu jsme se pristehovali ze Sydney. Zabydleni uz jsme a bydlime v River Valley. Mohla bych Te poprosit o nejake kontakty na Cechy tady v Singapuru? Ja mam jednu dceru, jmenuje se Elishka, a budou ji pristi tyden 2 roky. Jak jsou stare Tvoje deti? Odkud je manzel, jestli se muzu zeptat. Cau Kamca PS nerikej mi Kamilo, tak mi rikala jenom moje mama kdyz jsem zlobila |
17.9.2008 15:53:39
ahoj kamilo,
odstehovali jsme se na prelomu brezna/dubna. mozna jsme se zrovna minuli? muj manzel neni cech, takze jsme nebyli s ceskou komunitou prilis aktivne ve spojeni, ale podarilo se mi najit par krajanu, se kterymi jsme se sblizili a stykali.. mmch prvni kontakty na 2 cesky jsem ziskala prave pres rodinu.cz a jake mas zatim ze singapuru pocity? uz jste se zabydleli? a v jake casti jste se usadili? jak stare mas vlastne deti? preji hodne stesti v novem domove! |
Kamila z Klokanova | 82699 |
17.9.2008 15:03:06
Je to je skoda ze uz jste se odstehovali. Ja mam stejny problem v Singaporu jako mas ty v Hong Kongu. Nedari se mi najit zadne ceske maminky s malyma detma. Kdy jste se prestehovali?
Kamca |
16.9.2008 18:09:15
kamile, se kterou jsem se bohuzel behem sveho 4leteho pobytu v singapuru nesetkala, i ostatnim maminkam tamtez posilam pozdravy z hong kongu!
a zaroven znovu vznasim dotaz: je v hong kongu nejaka ceska maminka, se kterou bych mohla pokonverzovat v materstine nebo spolecne vyvencit deti nebo ziskat nejake informace o zivote v HK? prosim piste na muj email, budu se tesit! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.