| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
9.8.2025 12:37:17
O tom, jak si dámy aplikují tělový pudr jsem zatím jen četla v knihách a vždycky mě napadalo, že jim to muselo špinit oblečení.
Já mám problém i s obličejovým pudrem v zimě, když mám vysoko až přes bradu uvázané šátky a šály. Letní radost si dělám jen antiperspiranty, parfémy a krémy. Ale téměř denně ty vůně smyji v nějaké přírodní vodě mezi rybami a žábami, takže ty odéry střídám. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
9.8.2025 12:16:18
Já si to dávala na dekolt, krk, ramena, na nohy ted ne, na to to bylo dost drahý. Žmolky to nedělalo.
|
| apo-lena | 159305 |
|
9.8.2025 10:50:45
Krémy používám bez parfemace, ale zjistit, co mi zhorší lupénku, je věda.
Když mi první balení vyhovuje, tak to vůbec neznamená, že bude i to další. A navíc bych chtěla i efekt proti vráskám apod. Už nám začala rekonstrukce. Teď ji nemám na povel já (na rozdíl od té minulé). Máme důvěryhodného stavbyvedoucího. Stejně se mi rozlezla lupénka do obličeje. |
| Beat | 107867 |
|
|
9.8.2025 10:37:04
Zpocené dítě
![]() No, žmolky.. snad ne, nevím, uvidím . Ale žádný si nepamatuju. Musí se to aplikovat na úplně suchý tělo. |
| Čumča. | 160024 |
|
|
9.8.2025 10:18:54
děláš to dobře, nejdříve vyzkoušet, jak se to rozvoní při užívání, když se to smísí s malým množstvím čerstvého potu...teprve potom se pozná, jestli jo nebo ne
i parfém nejde kolikrát vybírat podle stříknutí na papírek, to chce ho nanést a chvíli s ním žít |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
9.8.2025 10:15:59
Já mám tenhle problém s většinou krémů... Snažím se vždycky koupit nejdříve vzorek, než vyhodím peníze za normální balení
když se namažu, tak dobrý, ale během hodiny se to nějak rozloží a cítím žluklý krém ![]() I parfémy musím zkoušet s odstupem času, někdy se rozvoní krásně, často dost hnusně... Celé roky jsem předávala různé parfémy mamce, a pak vždycky okouzleně čuchala, co to má za vůni, že to chci a ona se smála, že to je ta ode mne třeba vůně zeleného čaje - na sestře to voní krásně, když se stříknu já, po chvíli je to jak zpocené dítě A pudr - nedělají se pak ty zpocené žmolky? To si pamatuju na tom dětském ![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
9.8.2025 10:15:52
rozumím, Beat, to může mít značný efekt, vůbec to nerozporuju, já ten peeling dělám i kvůli zlepšení mikrocirkulace krve, nějak mě přirozeně pudí se peelovat, i když jsem potom chvíli zarudlá, nějak se potom cítím dobře...
|
| Stará husa | 154854 |
|
9.8.2025 9:53:48
O tělovém pudru slyším poprvé. Ale já holt na tu kosmetiku moc nejsem a nikdy jsem nebyla. Ve 20 jsem používala maximálně deodorant.
|
| Beat | 107867 |
|
|
9.8.2025 9:36:40
Čumčo, já ho nechci kvuli hladkosti, to je vedlejší benefit, a navíc požívám lufu, ale kvůli zmírnění pocení, resp větší voňavosti a suchosti při nem
|
| Beat | 107867 |
|
|
9.8.2025 9:35:28
Ja jsem se tuhle dívala v LUSH na kdeco a ocuchavala jsem si tam tělové spreje. Pro jeden si tam mozna zajdu.
Ale meli myslim i pudr, a ten jsem nejak minula. Vzoominam, jak v Posledním gabrioletu říkal George o Nancy, ze je cela zapudrovana.. do posledního místa na tele. On by byl býval radši, kdyby nebyla a byla vic živočišná ![]() Kdysi se tělové pudry hodně používaly |
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.