| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Kosmetika

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 12360  [Dalších 12290 >>]
Ropucha + 2 120300
9.8.2025 12:37:17
O tom, jak si dámy aplikují tělový pudr jsem zatím jen četla v knihách a vždycky mě napadalo, že jim to muselo špinit oblečení.
Já mám problém i s obličejovým pudrem v zimě, když mám vysoko až přes bradu uvázané šátky a šály.
Letní radost si dělám jen antiperspiranty, parfémy a krémy.
Ale téměř denně ty vůně smyji v nějaké přírodní vodě mezi rybami a žábami, takže ty odéry střídám.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
9.8.2025 12:16:18
Já si to dávala na dekolt, krk, ramena, na nohy ted ne, na to to bylo dost drahý. Žmolky to nedělalo.
apo-lena 159305
9.8.2025 10:50:45
Krémy používám bez parfemace, ale zjistit, co mi zhorší lupénku, je věda.
Když mi první balení vyhovuje, tak to vůbec neznamená, že bude i to další. A navíc bych chtěla i efekt proti vráskám apod.
Už nám začala rekonstrukce. Teď ji nemám na povel já (na rozdíl od té minulé). Máme důvěryhodného stavbyvedoucího. Stejně se mi rozlezla lupénka do obličeje.
Beat 107867
9.8.2025 10:37:04
Zpocené dítě ~t~

No, žmolky.. snad ne, nevím, uvidím ~:-D. Ale žádný si nepamatuju. Musí se to aplikovat na úplně suchý tělo.
Čumča. 160024
9.8.2025 10:18:54
děláš to dobře, nejdříve vyzkoušet, jak se to rozvoní při užívání, když se to smísí s malým množstvím čerstvého potu...teprve potom se pozná, jestli jo nebo ne

i parfém nejde kolikrát vybírat podle stříknutí na papírek, to chce ho nanést a chvíli s ním žít
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
9.8.2025 10:15:59
Já mám tenhle problém s většinou krémů... Snažím se vždycky koupit nejdříve vzorek, než vyhodím peníze za normální balení ~d~ když se namažu, tak dobrý, ale během hodiny se to nějak rozloží a cítím žluklý krém ~:(
I parfémy musím zkoušet s odstupem času, někdy se rozvoní krásně, často dost hnusně... Celé roky jsem předávala různé parfémy mamce, a pak vždycky okouzleně čuchala, co to má za vůni, že to chci a ona se smála, že to je ta ode mne ~:-D třeba vůně zeleného čaje - na sestře to voní krásně, když se stříknu já, po chvíli je to jak zpocené dítě ~t~
A pudr - nedělají se pak ty zpocené žmolky? To si pamatuju na tom dětském ~:-D
Čumča. 160024
9.8.2025 10:15:52
rozumím, Beat, to může mít značný efekt, vůbec to nerozporuju, já ten peeling dělám i kvůli zlepšení mikrocirkulace krve, nějak mě přirozeně pudí se peelovat, i když jsem potom chvíli zarudlá, nějak se potom cítím dobře...
Stará husa 154854
9.8.2025 9:53:48
O tělovém pudru slyším poprvé. Ale já holt na tu kosmetiku moc nejsem a nikdy jsem nebyla. Ve 20 jsem používala maximálně deodorant.
Beat 107867
9.8.2025 9:36:40
Čumčo, já ho nechci kvuli hladkosti, to je vedlejší benefit, a navíc požívám lufu, ale kvůli zmírnění pocení, resp větší voňavosti a suchosti při nem
Beat 107867
9.8.2025 9:35:28
Ja jsem se tuhle dívala v LUSH na kdeco a ocuchavala jsem si tam tělové spreje. Pro jeden si tam mozna zajdu.

Ale meli myslim i pudr, a ten jsem nejak minula.

Vzoominam, jak v Posledním gabrioletu říkal George o Nancy, ze je cela zapudrovana.. do posledního místa na tele. On by byl býval radši, kdyby nebyla a byla vic živočišná ~:-D

Kdysi se tělové pudry hodně používaly
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 12360  [Dalších 12290 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.