| Čumča. | 160024 |
|
|
9.8.2025 9:33:01
já se hlásím, já jsem měla tělový pudr, zadečkový teda, když jsem byla mimino.
![]() podobně hladký pocit z pokožky mám po celotělovém peelingu, používám peelingové rukavice hodně často, myslím, že to prospívá ![]() |
| apo-lena | 159305 |
|
9.8.2025 9:25:01
Tělový pudr jsem nikdy neměla, ale minulý týden jsem si koupila voňavé sprchové gely a 10 vzorků voňavek.
Asi mám divnou kůži a většina věcí na mně voní divně až nehezky. Někdy mi přijde, jak kdybych použila osvěžovač WC. |
| Beat | 107867 |
|
|
9.8.2025 9:14:20
Velsice, dam.
Vidis to, na Notino jsem nejak zapomněla. Divala jsem se jen na Douglas a pak obecný hledani. |
| Velšice | 92803 |
|
|
9.8.2025 7:41:28
Jeee, Beat, tak to jsem zvědavá, jaký bude. Dej pak vědět! Zkušenost nemám, ale koukám, že jsou na Notinu, tak mě to taky láká :) Já mám jen pudr do vlasů a ten nevoní vůbec. Zachraňuji to vlasovým krémem Lush.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
9.8.2025 7:07:44
Měla jsem tělový pudr. Byl v modré kulaté krabičce s průhledným víčkem, tu možná ještě někde mám. Byla k tomu velká modrá labutěnka, tu jsem vyhodila. Vonělo to a bylo to příjemný. Kde jsem k tomu přišla si už nepamatuju, je to dost dávno.
|
| Beat | 107867 |
|
|
9.8.2025 6:52:07
Tak jsem si řekla, že uz mám dost klimakterickýho tématu a hubnutí a ono to s tim taky souvisí, do pytle.
![]() No, kdyz me dneska po 5h vzbudil naval, vzpomněla jsem si, jak jsem kdysi dávno mela z Tuzexu tělový pudr od firmy Jardin s krásnou vůní.. A byla jsem po něm takový hezky hladka a hebká , no bylo mi 20, a byl i proti pocení!Tak jsem teď pátrala, zda se něco podobného vyrábí, že by to mohlo být příjemný, když se mi ted někdy potí i holeně !! Šílený! Moc toho není, ale našla jsem firmu, která vozí italské produkty a tam jeden mela. Tak jsem ho objednala a tesim se na vůni bergamotu, cedru, citrusu atd . Mely jste nekdy pudr? ![]() Nebo jaky mate letní voňavý radosti. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
6.7.2025 21:08:15
Rose, ano, k tomu se přidávám, také mě zarazí fotky načančaných krasavic s nepořádkem v pozadí nebo okolo.
Na toaletách chápu, že se fotí, protože tam mají zrcadlo a mohou si před ním zapózovat. Já bych ovšem i tak hleděla, jak si stoupám, co je za mnou vidět, případně bych výsledek ořízla. Jak píšeš, když někoho nebo něco fotím, jsem schopná přemisťovat nežádoucí předměty, aby mi nekazily záběr. Ale dotyčné dámy jsou nejspíš tak ponořené do úchvatnosti vlastní osoby, že okolí vůbec neřeší. Fotí se asi tolik, že by to ani nestíhaly řešit. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
6.7.2025 19:42:46
Sedmi, přesně
![]() Já vždycky tak hlídala to pozadí... Aby třeba za mým sladkým miminkem nekoukal koš prádla ![]() Ale dneska je to očividně úplně jedno, kolikrát úplná princezna a za ní bordel, rozházené hadry, zbytky jídla a podobně... Případně hygienička a v pozadí erotická hračka ![]() |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
6.7.2025 19:28:13
Nelíčím se na dovolené ani jinde. Jednou měsíčně jdu na řasy, nehty, obočí, vlasy. Tam se mi všechno obarví. Měsíc to vydrží a nic dalšího se sebou neprovádím až do příští návštěvy. Ráno vstanu a jdu.
|
| 77kraska | 132593 |
|
6.7.2025 19:20:01
Rose, ja se vzdycky smeju, jak maji holky na selfickach WC a umyvadla a dvere od WC/umyvaren....obliceje krasne, ale fotit se na WC ?
|
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1
Tříkrálový průvod PrahouPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.