| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 36632  [Dalších 36352 >>]
Káťa,2 kluci 2562
2.7.2013 19:09:55
Niso, to zní jako nejlepší čast dne.
Fojtice, "mluvi česky jako já rusky" ~t~. Mmch velké díte začíná od záři s ruštinou. a malé díte ma jednu učitelku na balet Rusku, uz jsem ani nečekala, ze se k tomu jazyku někdy vrátím.

Dneska mám výborný zážitek. Dala jsem Edwina do venkovního výběhu a ten jsem umístila zřejmě do teritoria kosí rodiny. Nevěřily byste, co ten táta kos dělal. Pekelne nadával, běhal kolem klece a vypadalo to, ze ma Edu za návštěvu z jiné planety. (Eda je agama, nevím, jak jsou na tom v Austrálii s výskytem kosů, ale evidentne si tyhle druhy úplne nesedí)~;) zítra zkusím dat vybeh jinam a doufám, ze tím nevytocim pro zmenu jiného pěvce s rodinou.

Kluci opekaji marshmalows, váhám, zda ochutnat....~d~
Nisa 31554
2.7.2013 14:54:28
Káťo, ona spala~t~ Vstávám s MM, když se chystá do práce, protože prudička spí a mám klid~b~ nejdřív jen od ní a když vypadne, tak i od něj~t~~y~
Fojtice 52961
2.7.2013 12:21:40
Káťo, Mind the gap je nejlepší ~t~

Travolta už bohužel odjel, tak snad aspoň okem zahlédneme někoho jiného. Kdyby ne, jsem odhodlaná tvářit se za svými velkými slunečními brýlemi jako pravá sele Brita a užít si to na sto percent ;-). Zatím mám za sebou telefonát s Rusem, u kterého máme rezervaci ubytování. Mluví česky jako já rusky ~t~
Káťa,2 kluci 2562
2.7.2013 12:01:21
Fojtice, když je řeč o suvenyrech, Mind the Gap na obálce mě dostalo~t~
Užijte si festival, pozdravuj Travoltu.
Fojtice 52961
2.7.2013 11:53:14
Zdravím ženy!

Já na FB jsem, ale jdu na něho tak 2x měsíčně, nemám na něm fotky, nepíšu tam... Ale beru ho jako dobrého zprostředkovatele kontaktu s dávnými kamarády a spolužáky, díky němu jsem jich pár ztracených už našla a jsem za to ráda. Nicméně pak stejně využívám hlavně vnitřní poštu FB a ne veřejnou "zeď".

Jinak hlásím, že žijeme, po pár dnech prázdnin se u nás už vystřídaly vši a blička, takže s radostí odevzdáváme na jedinou možnou dobu potomstvo prarodičům a vyrážíme s Bohušem vstříc Karlovým Varům ~b~. Nebude tam náhodou někdo z KM?

Samedko, držím! ~;((

Niso, vy si taky užijte dovolenou, zpětně ono kojenecké období oceňuju coby skvělý věk bez neustálých otázek a odpovědí a nutnosti navštívit na každé dovolené stánky s předraženými suvenýry ~;). Ale všechno má své pro a proti, neměnila bych a už vůbec bych nic nevracela.
Káťa,2 kluci 2562
2.7.2013 9:12:33
Hmm,já se setkala s věcma, které byly vzdalene tisíce světelných let od takové "intimity".
Přinejmenším smekám před tím, ze dnes někdo vlastní soukromi tolika lidi. Kdyby před padesáti lety kdokoliv předpověděl, ze k něčemu takovému dojde, všichni by na nej shovívave nahlíželi jako na blázna.
Eržika. 36295
2.7.2013 9:02:41
Káťo, myslím, že máš náhled na fcb zkreslený pohledem přes puberťákovo rameno!!! ~;)

Já tam žádné niterné pocity nečtu, nejintimnější je tak sdělení, kde byla Čarod na golfu a jak hezky vypadá Oceánovic nový koňský přírůstek. ~;)
Káťa,2 kluci 2562
2.7.2013 8:30:44
Niso, kruciš, teď koukám, ze ty jsi "v pohodě" v 5.50!!!! To je standard??? Já to u děti ještě pamatuju. Vstávali oba za kuropění.

Na odpověd ohledně pirátů jsem taky zvědavá. ~;)
Káťa,2 kluci 2562
2.7.2013 8:28:36
Ocean, diky~f~
Co se tyče fcb, já si Zuckerberga velice vážím, bez ohledu na to, ze jeho úmysly nebyly už prapůvodně nikterak ušlechtilé (zase se dneska nemusí schovávat za to, ze jeho vynález někdo zneužil ~t~ ). A je mi jasné, ze rozumny uživatel nesdílí svoje soukromí se znacnou častí planety. Nakonec jsou bezpochyby lidé, s nimiž by mě nesmírně těšilo být v kontaktu, ale soucasně nemám potrebu pronikat do nejniternejsich detailu zivota jiných, i kdyby se jednalo o kultovní myslitele žijící ve vlastním časoprostoru. ~;)

Niso, ahojda. Pět měsíců -fíha, to je docela pohodovy vek. Věřím, ze si dovolenou užijete. Zkus se poptat Marti, s Itálií bych se svěřila do její péče.
Nisa 31554
2.7.2013 5:50:46
No já jsem v pohodě, myslím, že to rozhodně bude klidnější dovolená než příští rok, až jí bude něco přes rok a bude otravovat maminku:-D Ty Ocean, a co se dělá s pirátama, když nechceš, aby na tobě pirátovali? ~d~
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 36632  [Dalších 36352 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.